2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

ayy izleme onu kuzum ya.başka bir psikolojiye sokar o..müsaitsen film falan izle yada dizi yada başka b,şey
ne biliyim bu aralar biraz takıldım iyi zaman geçiyor onu izlerken
o yüzden sanırım
dün saatlerin geri alınacağını duydum
yine 4 gibi kararacak hava
akşam geçmeyen vakitler :işsiz: yani ne varda şu saatler geri alıp insanları depresyona sokuyorlar ki :KK51:

ne biliyim bu aralar biraz takıldım iyi zaman geçiyor onu izlerken
o yüzden sanırım
dün saatlerin geri alınacağını duydum
yine 4 gibi kararacak hava
akşam geçmeyen vakitler :işsiz: yani ne varda şu saatler geri alıp insanları depresyona sokuyorlar ki :KK51:
ekimde alınacaktı sanki.evet.bencede çok saçma

millet birikim yapıyor anca bzi oturalım
bende yapıyordum herşeye zam gelmeden taki :KK12: şimdi ki hedefimiz
arabanın vize ve sigorta parasını denkleyip ocakda arabayı değiştirmek olacak
eğer birikim yapmak istiyorsan maaşını alır almaz birikim yapacağın parayı ayır git altın al bankaya yatır vs.. yoksa harcanıyor
ama eviniz var arabanız var kendini kasma be canm herşey birikim değil ki..
gönlünüzce yiyin için harcayın elinizde imkan varken bu günler gelmeyecek

bende yapıyordum herşeye zam gelmeden taki :KK12: şimdi ki hedefimiz
arabanın vize ve sigorta parasını denkleyip ocakda arabayı değiştirmek olacak
eğer birikim yapmak istiyorsan maaşını alır almaz birikim yapacağın parayı ayır git altın al bankaya yatır vs.. yoksa harcanıyor
ama eviniz var arabanız var kendini kasma be canm herşey birikim değil ki..
gönlünüzce yiyin için harcayın elinizde imkan varken bu günler gelmeyecek
ben elimde para tutamıyorum.hani şöyle köşemde beş kuruş yok.işyerinde arkadaşlar gün yapacak ona girecem.evet herşey birikim değil biliyorum ama bu kış geçsin muhtemelen iki çocuk birden kreşe başlayacak.arabamı bende değiştirmek istiyorum.çocukların bi dünya masrafı.bilirsin zaten senin çocuk masrafını 2 ile çarp bizimki oyle

ben elimde para tutamıyorum.hani şöyle köşemde beş kuruş yok.işyerinde arkadaşlar gün yapacak ona girecem.evet herşey birikim değil biliyorum ama bu kış geçsin muhtemelen iki çocuk birden kreşe başlayacak.arabamı bende değiştirmek istiyorum.çocukların bi dünya masrafı.bilirsin zaten senin çocuk masrafını 2 ile çarp bizimki oyle
güne girebilirsin bak canm iyi olur paran birikmiş olur çok mantıklı bende girerdim eğer ödemelerimiz olmasaydı
sizin arabanınz hangi model ve marka ? 2 araba mı var.. tahmin edebilyorm seneye masrafınız daha çok artar..
biraz lüx e kaçan harcamalarınızdan kısabilirsiniz
ben çok tutumluyumdur bu konuda =)

X