2019 Model Sınırsız Muhabbet (Yes Makara Yes Gırgır)

tutayım diyorum bazen ipin ucu kaçıyor.beim kendi arabam var.eşim işyerinin arabasını kullanıyor.hyundai aksent era canım otamatik vites.modelini bilemdim ya.2010 olabilir ama emin değilim

tutayım diyorum bazen ipin ucu kaçıyor.beim kendi arabam var.eşim işyerinin arabasını kullanıyor.hyundai aksent era canım otamatik vites.modelini bilemdim ya.2010 olabilir ama emin değilim
ipun ucunu kaçırmamak için gereksiz ve tutarsız harcamalarını fark edip onlardan uzak tutacaksın kendini ben öyle yaptım çok faydasını gördüm
1 ayboyunca nereye ne harcanmış vs.. baktım baktık eşimle zaten direk çıkıyor ortaya lüzumsuz harcamalar
inşallah gönlünce bir arabaya değiştirebilirsin
bizde golf almak istiyoruz 1.6 30 35 bin arası değişiyor fiyatları

ihtiyac dışına çıkmamaya çalışıyorum.hyundai blue hoşuma gidiyor ama her gün başka bir arabaya vuruluyorumgolflerde güzel.

aynen öyle... herşeye zam gelmiş cogu yer kapanıyor
birde demezlermi ekonomik kriz yok ya he he
dün ogluma bez aldık ona bile 8 lira zam bindirmişler vay anasına
bezi geçtim ıslak mendil bile.hoş zamlanmayan bişey kalmadı

ihtiyac dışına çıkmamaya çalışıyorum.hyundai blue hoşuma gidiyor ama her gün başka bir arabaya vuruluyorumgolflerde güzel.
evet bende golf istiyorum inşallah şu an ki arabamız 17 bin civarı satılır 13 bine almştık hiç olmadı 16 bine kesin gider
üstüne kredi çekeceğiz borca harca girmeden birikimde olmuyor ilerliyemiyosunda maaşlar bir zamlansn bir görelim ne olacak ne bitecek ama bir yandanda krediyi ödeyemessek diye korkmuyor değilim.

sizce krediyi ödeyebilirmiyiz kızlar malum çekince mecburen ödeyeceğiz
kredi işi aylık çok olmazsa odenir.yoksa mal sahibi olunamıyor.ama faizler şuan çok yüksekmiş.dünya bi para bindiriyorlarmış üstüne.

walla ödeniyor be canım yoksa her ay o kadar para mümkün değil.
ama şuan faizler çok yüksek biraz bekleyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…