kamudayım canım memurum
ayy izleme onu kuzum ya.başka bir psikolojiye sokar o..müsaitsen film falan izle yada dizi yada başka b,şey
ne biliyim bu aralar biraz takıldım iyi zaman geçiyor onu izlerkenayy izleme onu kuzum ya.başka bir psikolojiye sokar o..müsaitsen film falan izle yada dizi yada başka b,şey
eskiden geyik sayfalarına yetişemezdik.nerde o eski geyikleriyice ıssızlaşmış buralar
heye gız valla kk da ruh gibi olmuş artıkeskiden geyik sayfalarına yetişemezdik.nerde o eski geyikler
ekimde alınacaktı sanki.evet.bencede çok saçmane biliyim bu aralar biraz takıldım iyi zaman geçiyor onu izlerken
o yüzden sanırım
dün saatlerin geri alınacağını duydum
yine 4 gibi kararacak hava
akşam geçmeyen vakitleryani ne varda şu saatler geri alıp insanları depresyona sokuyorlar ki
senin için iki milyon yapam.nebilim öylesenin kafa niye bimilyon
Nefret ediyorum şu saatlerin alınmasına erkenden hava kararıyor vakit geçmek bilmiyor cocuklar daralıyor ruhun daralıyorekimde alınacaktı sanki.evet.bencede çok saçma
benim beynim eror verdi artık herhalde bu aralar pek birşey düşünmüyor uysal uysal takılıyorsenin için iki milyon yapam.nebilim öyle
çokta daraltma kendiniNefret ediyorum şu saatlerin alınmasına erkenden hava kararıyor vakit geçmek bilmiyor cocuklar daralıyor ruhun daralıyor
millet birikim yapıyor anca bzi oturalımbenim beynim eror verdi artık herhalde bu aralar pek birşey düşünmüyor uysal uysal takılıyor
tamam denerimçokta daraltma kendini
bende yapıyordum herşeye zam gelmeden takimillet birikim yapıyor anca bzi oturalım
ben elimde para tutamıyorum.hani şöyle köşemde beş kuruş yok.işyerinde arkadaşlar gün yapacak ona girecem.evet herşey birikim değil biliyorum ama bu kış geçsin muhtemelen iki çocuk birden kreşe başlayacak.arabamı bende değiştirmek istiyorum.çocukların bi dünya masrafı.bilirsin zaten senin çocuk masrafını 2 ile çarp bizimki oylebende yapıyordum herşeye zam gelmeden takişimdi ki hedefimiz
arabanın vize ve sigorta parasını denkleyip ocakda arabayı değiştirmek olacak
eğer birikim yapmak istiyorsan maaşını alır almaz birikim yapacağın parayı ayır git altın al bankaya yatır vs.. yoksa harcanıyor
ama eviniz var arabanız var kendini kasma be canm herşey birikim değil ki..
gönlünüzce yiyin için harcayın elinizde imkan varken bu günler gelmeyecek
güne girebilirsin bak canm iyi olur paran birikmiş olur çok mantıklı bende girerdim eğer ödemelerimiz olmasaydıben elimde para tutamıyorum.hani şöyle köşemde beş kuruş yok.işyerinde arkadaşlar gün yapacak ona girecem.evet herşey birikim değil biliyorum ama bu kış geçsin muhtemelen iki çocuk birden kreşe başlayacak.arabamı bende değiştirmek istiyorum.çocukların bi dünya masrafı.bilirsin zaten senin çocuk masrafını 2 ile çarp bizimki oyle