Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

srplmtmtk

Allah im ne olur bebeğim benimle olsun🙏😇❤️
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
3.678
3.862
34
Merhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım 😔 şuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım 😊🙏Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin🙏❤Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏:emir_bebek::nazar:
Anne AdaylarıKaçıncı Aşılama14.günSonuç:)Doğum Tarihiyaş
S srplmtmtk 213.06.201928
K Kerevizsalatasi 227.05.2019:duduk:33
R Rengin0724 105.06.201927
K Kader26 102.06.2019
A allahtan umut kesilmez 205.06.2019
S Sehergk 101.06.201925
M Merabd 128.05.201922
ebruliank19 ebruliank19 101.06.201929
G gzd2050ckl
Morzirhli Morzirhli 128.05.201924
mihracee mihracee 211.06.201937
E Emel DGE 107.06.201939

Son düzenleme:
Merhaba kızlar 4 yıllık evliyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyoruz. Geçen sene laporoskobi oldum tüplerim kapaliymis açıldı ve tüpüme bağırsak dolanmış ti o da acildi.Ameliyatttan 2 ay sonra hamile kaldım ama 9 haftalık düşük yaptım 😔 şuan düşüğün üzerinden 5 ay geçti ve hala olmayınca tekrar doktoruma gittim. Bu ay adetin 5.gunu yani bu sabah klomene başladım sabah akşam kullanacagim 5 gün ve haftaya salı kontrolüm var. Yumurtaların durumuna göre çatlatma iğnesi verip asilama yapacağını söyledi bu yöntem ilk defa uygulanacak çok heyecanlıyım 😊🙏Rabbim hakkımizda hayırlısıni versin🙏❤️Benim gibi bu ay asilama olacaklar la beraber bekleyelim inşallah Rabbim bu ay tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏❤️:emir_bebek::nazar:
Bende adet olmayı bekliyorum aşılama için ben hiç hamilelik geçirmedim tahminimce 2 mayısta adet olacağım nasip artık bekliyoruz

Bende adet olmayı bekliyorum aşılama için ben hiç hamilelik geçirmedim tahminimce 2 mayısta adet olacağım nasip artık bekliyoruz
İnşallah adet olmazsın hamilesindir de aşılama ya gerek kalmaz canım🙏❤️ ne zamanndir evlisin canım başka tedavi gördünüz mü hiç?

Normalde düzensizlik vardı ama kilo verdim şuan 10 aydır düzenli evet o da kontrol oldu değerleri normal
Anladım canım ne güzel herseyinjz normal gibi inşallah yakın zamanda evlat sahibi olursunuz hayırlısiyla 🙏😊❤️

İnşallah sizin aşılamaya kaç gün var. Bi de yaş kaç
Salı günü yumurta kontrolü var ona göre asılma gününü söyleyecek canım doktor. 28 yaşındayım hatta Eylül de 29 olacağım 😀🙈 30 olmadan bizimki kucağımiza geleydi 30 yaş korkusu var bende😂🙈🤣

Merhaba, aşılamadan önce eşlere sperm testi yapılıyor mu acaba hiç bir bilgim yok benim. Bir oğlum var 3 yaşında, geçen yıl mayısta kürtaj oldum 1 senedir kalamadım, 2 kez kimyasal oldu daha doğrusu 7 8 aydır da yok maalesef. 2 kez gittim dr deneyin olur mayısta gel olmazsa dedi bu ay da olmadı regl oldum haftaya gidicem dr muhtemelen önce yumurta takibi yapıcak yumurtlamamda çatlamada hiç bi sıkıntı yok çünkü. Klomen vs vereceğini sanmıyorum ama bakalım .. bu ay takip edip diğer ay aşılama yapacağını düşünüyorum bende öyle isticem zaten.

Merhaba, aşılamadan önce eşlere sperm testi yapılıyor mu acaba hiç bir bilgim yok benim. Bir oğlum var 3 yaşında, geçen yıl mayısta kürtaj oldum 1 senedir kalamadım, 2 kez kimyasal oldu daha doğrusu 7 8 aydır da yok maalesef. 2 kez gittim dr deneyin olur mayısta gel olmazsa dedi bu ay da olmadı regl oldum haftaya gidicem dr muhtemelen önce yumurta takibi yapıcak yumurtlamamda çatlamada hiç bi sıkıntı yok çünkü. Klomen vs vereceğini sanmıyorum ama bakalım .. bu ay takip edip diğer ay aşılama yapacağını düşünüyorum bende öyle isticem zaten.
Aşılama da erkek için soerm değerleri nasıl olması gerekiyor

Aşılama da erkek için soerm değerleri nasıl olması gerekiyor
Bilmediğim için sordum bende. Acaba aşılama öncesi bakıyorlar mıdır değerlere? Gerçi aşılamada zaten en iyi spermleri yıkayıp seçip enjekte esiyorlarmış ama bilmiyorum. Dr gidince konuşucaz artık haftaya bizde

Valla canım hiç bilgim yok sperm testi bizim çok önceden yapılmış vardı ama doktor sormadı bile

Kızlar şuan son klomen imi de içiyorum yarin yumurta kontrolü var 💃💃💃bakalım ne durumda yumoslar 😊🙏❤️

X