Canım ilk önce eşim den aldılar örnek sonra beni aldılar önce temizleme yaptılar rahmi sonrada doktorum ekrandan bana da gösterdi iğnenin ucunun uzun halini düşün ama plastik tabi o şekilde bir şırıngayla spermleri enjekte etti doktorum ekrandan bana da gösterdi cok rahat bir işlem vajina girişine bir alet takıyor başka birşey hissetmiyorsun. Sonrası için de vajinal jel ve ilişki günlerini açıkladı. Bize pazar pazartesi ve çarşamba dedi sonrası size kalmış bu konuda kisitlamamiz yok dedi benim önceden düşüğüm olduğu için öğrendiğin an gel ilaçlara başlayacağız dedi bakalım inşallah hayırlı sonuçlanırİnşallah güzel haberi alırsın canım Nasıl geçti ne kadar sürdü
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar
- Konu Sahibi srplmtmtk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama catlatma ignesi klomen
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İnşallah Rahim filminde takılan alet gibi bişey değil inşallah benim onda canım yanmıştı daCanım ilk önce eşim den aldılar örnek sonra beni aldılar önce temizleme yaptılar rahmi sonrada doktorum ekrandan bana da gösterdi iğnenin ucunun uzun halini düşün ama plastik tabi o şekilde bir şırıngayla spermleri enjekte etti doktorum ekrandan bana da gösterdi cok rahat bir işlem vajina girişine bir alet takıyor başka birşey hissetmiyorsun. Sonrası için de vajinal jel ve ilişki günlerini açıkladı. Bize pazar pazartesi ve çarşamba dedi sonrası size kalmış bu konuda kisitlamamiz yok dedi benim önceden düşüğüm olduğu için öğrendiğin an gel ilaçlara başlayacağız dedi bakalım inşallah hayırlı sonuçlanır
Bu arada işlem bitince her yer yapmiyormus galiba ama benim olduğum yerde hastalarımız rahatlasinlar diye bekletiyoruz dedi. Ayaklarımi koyduğum yerleri hafif yukarı kaldılar 10-15 dk bekledim öyle bide sağ bacağımi sol bacagimin üstüne atarak beklettiler. Ama galiba buna bile gerek yokmus zaten geri gelmiyor spermler
Yok canım semen analizi yapıldıysa onun gibi birşey yani vajinal muayene gibi de ağrı olmuyor yani korkmaİnşallah Rahim filminde takılan alet gibi bişey değil inşallah benim onda canım yanmıştı da
Bende bugün ilk ilacımı vuruldum Allahm hayırlısıyla sağlıkla isteyen herkese nasip etsinBu arada işlem bitince her yer yapmiyormus galiba ama benim olduğum yerde hastalarımız rahatlasinlar diye bekletiyoruz dedi. Ayaklarımi koyduğum yerleri hafif yukarı kaldılar 10-15 dk bekledim öyle bide sağ bacağımi sol bacagimin üstüne atarak beklettiler. Ama galiba buna bile gerek yokmus zaten geri gelmiyor spermler
Gonal f mı kullanıyorsun canimBende bugün ilk ilacımı vuruldum Allahm hayırlısıyla sağlıkla isteyen herkese nasip etsin
Evet canım 4 gün kullancam 75 ıu sonra komtrole gitcemGonal f mı kullanıyorsun canim
Teşekkürler canımgonal f 638 e aldm
Olsun canım seninkini de öğrenmiş oldukBana sordun sandım canım çok pardon:) bem de söylemiş oldum böylelikle:)
Bende pazar başladım çarşamba kontrolm var sürecimiz birlikte geçecek 2. İlaçtan sonra sağ kasigim da batmalar oldu sende de var mı acabaSelam kızlar Ben de bugün başladım iğneye perşembe ilk kontrolüm var bakalım neler olcak.
Son düzenleme:
EvetGonal f mı kullanıyorsun canim
Oruç tutuyor musun? Bir de çatlama iğnesinin etkisi ne zaman geçiyormuşMerhaba kızlar hayırlı ramazanlar herkese bugün asilamanin 3. Günü iğnenin 4. Günü test yapmaya son 11 gün ama ben çatlatma iğnesini etkisi geçince yani 6 gün sonra haftaya pazartesi idrar testi yapmaya başlarim herhalde
Anladım canım Rabbim hayırlı eylesin inşallah
Tutuyorum canım iftarı açınca ilaçlarımi alacağım çatlatma iğnesi nin etkisi kişiden kişiye değişiyor ama en garanti 10 gün sonra geçiyor bende 11. Gün felan test yapmaya başlayacağım inşallah pozitif leri görürüzOruç tutuyor musun? Bir de çatlama iğnesinin etkisi ne zaman geçiyormuş
İnşallah inşallahTutuyorum canım iftarı açınca ilaçlarımi alacağım çatlatma iğnesi nin etkisi kişiden kişiye değişiyor ama en garanti 10 gün sonra geçiyor bende 11. Gün felan test yapmaya başlayacağım inşallah pozitif leri görürüz
Hadi hayırlı uğurlu olsun canımMerbaha bende bugun catlatma ignesi oldum.carsamba asilama ins