Hadi hayırlısı olsun sizin için :)) bende ctesi günü 8.gün gideceğim yumurta takibine. Çörekotu kürü uyguluyorum bakalımKızlar şuan son klomen imi de içiyorum yarin yumurta kontrolü var bakalım ne durumda yumoslar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar
- Konu Sahibi srplmtmtk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- asilama catlatma ignesi klomen
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin canım hepimiz için inşallah bende bal+çörek otu+ tarçın kullanıyorum 2-3 gündür kasiklarimda ağrı var bakalım yarın göreceğiz yumoslari nasıllarHadi hayırlısı olsun sizin için :)) bende ctesi günü 8.gün gideceğim yumurta takibine. Çörekotu kürü uyguluyorum bakalım
Kızlar doktora gittim geldimbu gece 01:30 da iğneyi yapacağım tam 36 saat sonra yani cumartesi 13:30 da da aşılama olacağım inşallah ne olur çok dua edin 2 olgun yumurtam var bide kızlar yumurtalar şuan 16-17 mm boyutlarındaydi erken mi diye düşünüyorum ama geceyi bekleme ve cumartesi günü anca catlayacagini düşününce 20-21mm boyutlarında olacaklar iyi gibi ya dimi???
gonal f 638 e aldmAşılma ilaçlarının ne kadar fiyatı arkadaşlar
Bende bugün hasta oldum bakalım neler olacakBugün sol kasigimda çok ağrı oldu kızlar zonklama şeklinde yarın yine kontrol var bakalım bu sefer belli olur inşallah kaç yumurtam var? iğneyi ne zaman olacağım? asilama ne zaman olacak ? Bu soruların cevabını alıp geliyorum inşallah
Hakkımızda hayırlısı olsun canımBende bugün hasta oldum bakalım neler olacak
Hakkımızda hayırlısı olsun canım
Amin inşallah bugün gittim hastaneye gonal f 450 verdi çarşamba günü kontrolm var ilaca yarın başlıyormHakkımızda hayırlısı olsun canım
Hadi hayırlısı olsun canım hakkındaAmin inşallah bugün gittim hastaneye gonal f 450 verdi çarşamba günü kontrolm var ilaca yarın başlıyorm
İnşallah canım hadi hayırlı uğurlu olsunMerhaba kızlar ben de bu ay aşılama yaptıracağım. Yarın randevum var. Hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Amin canım hepimizin hakkında hayırlısı olsunBende mayista asilama olucam canim ignele bugun basladim carsamba kontrolum var hayirlisi olsun hakkimizda
Güzel haberler bekliyorm sendenVeee geri saymaya başlıyorum bugün 1. Günüm ve 13 günüm kaldı test yapmaya
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım inşallahGüzel haberler bekliyorm senden
İnşallah güzel haberi alırsın canım Nasıl geçti ne kadar sürdüMerhaba kızlar aşılama mı oldum geldimValla acayip bir şekilde aşılama anina kadar heyecan yoktu ama o masaya oturunca başladı sağolsun doktorum beni çok iyi tanıdığı için rahatlattı yani içim kıpır kıpır şuan güzel olacak inanıyorum Rabbim in izniyle