• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2019 Mayıs ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi hayırlısı olsun sizin için :)) bende ctesi günü 8.gün gideceğim yumurta takibine. Çörekotu kürü uyguluyorum bakalım
Amin canım hepimiz için inşallah ❤️🙏 bende bal+çörek otu+ tarçın kullanıyorum 2-3 gündür kasiklarimda ağrı var bakalım yarın göreceğiz yumoslari nasıllar😊

Kızlar yumurta kontrolunden çıktım sol da 1 sağda 2 yada 3 tane gelişmekte olan yumurta vardı 1 tanesi daha büyüktü muhtemelen o büyüyecek yani sağ ve solda 2 tane simdilik Perşembe tekrar gideceğim duruma göre iğneyi verecek bakalım hayırlısı 🙏❤️

Bugün sol kasigimda çok ağrı oldu kızlar zonklama şeklinde yarın yine kontrol var bakalım bu sefer belli olur inşallah kaç yumurtam var? iğneyi ne zaman olacağım? asilama ne zaman olacak ? Bu soruların cevabını alıp geliyorum inşallah ❤️🙏😊💃

Kızlar doktora gittim geldim💃💃💃bu gece 01:30 da iğneyi yapacağım tam 36 saat sonra yani cumartesi 13:30 da da aşılama olacağım inşallah ❤️🙏 ne olur çok dua edin 2 olgun yumurtam var🙏❤️ bide kızlar yumurtalar şuan 16-17 mm boyutlarındaydi erken mi diye düşünüyorum ama geceyi bekleme ve cumartesi günü anca catlayacagini düşününce 20-21mm boyutlarında olacaklar iyi gibi ya dimi???

Merhaba kızlar aşılama mı oldum geldim💃Valla acayip bir şekilde aşılama anina kadar heyecan yoktu ama o masaya oturunca başladı 😂 sağolsun doktorum beni çok iyi tanıdığı için rahatlattı 🤗❤️ yani içim kıpır kıpır şuan güzel olacak inanıyorum Rabbim in izniyle 🙏❤️

Veee geri saymaya başlıyorum bugün 1. Günüm ve 13 günüm kaldı test yapmaya :KK49: :emir_bebek: ❤️🙏

Merhaba kızlar aşılama mı oldum geldim💃Valla acayip bir şekilde aşılama anina kadar heyecan yoktu ama o masaya oturunca başladı 😂 sağolsun doktorum beni çok iyi tanıdığı için rahatlattı 🤗❤️ yani içim kıpır kıpır şuan güzel olacak inanıyorum Rabbim in izniyle 🙏❤️
İnşallah güzel haberi alırsın canım 🙏🏼🙏🏼 Nasıl geçti ne kadar sürdü😁

Back
X