• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 mart ve nisanda hamile kalmak isteyenler buyrun topiğime

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar size bi soru sormak istiyorum. En son 29 ocakta adet oldum 2 şubatta bitti. 9 şubatta pembe lekelenme oldu 10 şubatta kahverengi olup bitti.ovü testi yaptım negatif çıktı yani yumurtlama kanaması değil. Hala adet olmadım zaten adetlerim düzensizdir. Ara ara sol kasıkta batma var ve bugün göğüs hassasiyeti başladı. Sat itibaren akıntım yoğun bi şekilde devam ediyo. Sünen bi şekilde bazen beyaz koyu. Mide bulantım da var size gebelik var mıdır? Biraz uzun oldu kusura bakmayın kafamda deli sorular☹️

Merhaba kızlar size bi soru sormak istiyorum. En son 29 ocakta adet oldum 2 şubatta bitti. 9 şubatta pembe lekelenme oldu 10 şubatta kahverengi olup bitti.ovü testi yaptım negatif çıktı yani yumurtlama kanaması değil. Hala adet olmadım zaten adetlerim düzensizdir. Ara ara sol kasıkta batma var ve bugün göğüs hassasiyeti başladı. Sat itibaren akıntım yoğun bi şekilde devam ediyo. Sünen bi şekilde bazen beyaz koyu. Mide bulantım da var size gebelik var mıdır? Biraz uzun oldu kusura bakmayın kafamda deli sorular☹
Adetin düzensiz olduğu için tahmin yapmak biraz zor. Ama test yapmak en kesin sonucu verir. Bence hemen test al. İnşallah bebeğin seninledir.

Adetin düzensiz olduğu için tahmin yapmak biraz zor. Ama test yapmak en kesin sonucu verir. Bence hemen test al. İnşallah bebeğin seninledir.

Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim❤️ test yaptım hem de bisürüü :) ama sonuç negatif tabi. Kan testi için de pek gidesim yok açıkçası negatifi görmemek için :(

Allah gönlüne göre verir inşallah. Bugün kandil en doğru zaman da geleceğine eminim. Doktora falan göründün mü bu süreçte neler yaşadın?
Öncelikle çok sağol canım amin inşallah Görünmez miyim canım 1 yıllık evliyken ben gittim bütün testlerim herşey yapıldı rahim filmi de çekildim bir problem yok bende eşimin sperm sayısı 100 milyon ileri hareketi %4 ürologlar normal karşılıyor ama kadın doğumcular beğenmiyor 9 ay önce de eşime varikosel teşhisi koyuldu ameliyat oldu ameliyat olduktan 3 ay sonra tekrar sperm tahlili yapıldı herşey normal dendi ama hala birşey yok maalesef şuanda eşim proxeed kullanıyor ben artı olarak keçiboynuzu özü veriyorum ama bekliyoruz işte bu mübarek akşamda Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah çok uzun oldu kusura bakma 😕

bende martta hamiş kalmak iayiorum eşim yurtdışında bi kaç güne gelir eşimde varikosel var gelir gelmez ameliyat yaptıracaz allahım nasip ederse martta hamile kalmak istiyorum
Nerde ameliyat olcak varıkosel önemli amelıyatı dr ıyı olmalı

Öncelikle çok sağol canım amin inşallah Görünmez miyim canım 1 yıllık evliyken ben gittim bütün testlerim herşey yapıldı rahim filmi de çekildim bir problem yok bende eşimin sperm sayısı 100 milyon ileri hareketi %4 ürologlar normal karşılıyor ama kadın doğumcular beğenmiyor 9 ay önce de eşime varikosel teşhisi koyuldu ameliyat oldu ameliyat olduktan 3 ay sonra tekrar sperm tahlili yapıldı herşey normal dendi ama hala birşey yok maalesef şuanda eşim proxeed kullanıyor ben artı olarak keçiboynuzu özü veriyorum ama bekliyoruz işte bu mübarek akşamda Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah çok uzun oldu kusura bakma 😕
Hangı urolojı dr ameliyat oldunuz

Merhabalar ben 2 yıldır evliyim geçen ay korunmayı bıraktık . Adetim düzensiz olduğu için ovulasyon testiyle takip ediyorum. İlk ay olmadı bu ay da ovulasyondan üç gün önce ilişki oldu bir daha olamadı,bu aydan da umutlu değilim . Bat 20 mart. Umarım herkes dilediğine ulaşır :)

Merhaba kızlar size bi soru sormak istiyorum. En son 29 ocakta adet oldum 2 şubatta bitti. 9 şubatta pembe lekelenme oldu 10 şubatta kahverengi olup bitti.ovü testi yaptım negatif çıktı yani yumurtlama kanaması değil. Hala adet olmadım zaten adetlerim düzensizdir. Ara ara sol kasıkta batma var ve bugün göğüs hassasiyeti başladı. Sat itibaren akıntım yoğun bi şekilde devam ediyo. Sünen bi şekilde bazen beyaz koyu. Mide bulantım da var size gebelik var mıdır? Biraz uzun oldu kusura bakmayın kafamda deli sorular☹
Gebeyken yerleşme kanaması olurmuş ama seni yinede umutlandırmak istemem en iyi kan testini ver ona göre devam edersin☺️

Canım bende aynı senin gibiyim. Soğan kürünü denemek istiyorum ama 15 gün kadar sabrım yok. Birde maydanozla süt kürünü duydum istersen onu da araştır. Bende uygulamayı düşünüyorum.
Ben süt buharını yaptım buay 3 gün fitilim vardı onunla kullandım enfeksiyonumu döktü bakalım bat 25 mart bekliyorumm☺️

Iyi aksamlar kizlar bende bu ay hamile kalmaya karar verdim. Bat 20 si bekleyip gorucem
Rabbim gönlümüzdekini hayirlisiyla nasip etsin hepimize.

Bnde nerdeyse heray dusunuyorum ama maalesef eşimün morfolojı hareket sıkıntılı varmı önerebılcegınız bıseyler

Kizlar ben de en son 21 ocak ta regl oldum.Hala olmadim.Ilk defa bu kadar gecikti ama normalde de gecikmeler oldugu icin unutlanamadim.Yani 10 gun bile gecikmem olmustu daha onceden.Insanin adeti cok duzenli olmayinca kestiremiyor..Ama bir hayli gecikmem oldu..Kremsi,bembeyaz akintim var..Adet mi olacagim acaba diyorum..Bugun yapabilirsem test yapacagim belirsizlik sona ersin en azindan.Net bir sekilde adetim gecikti derim..Dun olacak gibi oldum.Kasiklarimda bir agri,islaklik hissi ama gelen giden yok sadece beyaz akinti gelmis.

Kizlar ben de en son 21 ocak ta regl oldum.Hala olmadim.Ilk defa bu kadar gecikti ama normalde de gecikmeler oldugu icin unutlanamadim.Yani 10 gun bile gecikmem olmustu daha onceden.Insanin adeti cok duzenli olmayinca kestiremiyor..Ama bir hayli gecikmem oldu..Kremsi,bembeyaz akintim var..Adet mi olacagim acaba diyorum..Bugun yapabilirsem test yapacagim belirsizlik sona ersin en azindan.Net bir sekilde adetim gecikti derim..Dun olacak gibi oldum.Kasiklarimda bir agri,islaklik hissi ama gelen giden yok sadece beyaz akinti gelmis.
Test yapin mutlaka . Guzel haberlerinizi bekliyoruz

Back