2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kizimda meyvede eksilik varsa agiz burusturuyor yoksa yiyor . istanbulda yasayan arkadaslara gecmis olsun bu arada. Cok feci sallandik. Kızım o an kayinvalidemin kucagindaydi deprem oluyor deyip Kızımı nasıl kucagima aldim sarildim bilmiyorum. Sanki kizim kucagimdayken birsey olmazmis gibi. Annelik ic gudusuyle ne yaptigimi sasirdim hala daha kendime gelemedim. Allah tekrar yasatmasin.
Valla pek iyi haberler yok fay hattı kırılmış daha büyüğü bekleniyormuş :KK43:

Hayırl geceler kızlar deprem korkusundan uyuyamıyorum sabah okul var tatil olmadı uykusuz nasıl olacak bilmiyorum..sanki oturduğum yerde sallanıyor..Allah hepimizi korusun

Kızlar kızım 6 gündür kaka yapmıyor ne denedimse olmadı yardim edin lütfen zeytinyağı kayısı kompostusu her şey yaptım ama tık yok sürekli gaz çıkartıyo
armut canım benim büyük oğlum öyle olmuştu artık dua ediyordum yapsın diye neler denemedim Zeytin yağı atesolcerle popodan uyarma hiçbiri ise yaramadı bir yakınım armut ver dedi çare oldu

apartmansa kaçmaya çalışmayın cama aynaya yaklaşmayın ve sakin masanın vb altına girmeyin yanında durmanız lazım bununla ilgili yapılan onlarca deney var masanın altına girenlerim yaşama şansı 0 yanında duranlar kurtuluyor bununla ilgili doug coop un makalesini okudum

Allah korusun öyle bisey olursa duracağım yeri belirledim bebeğimi kucağıma alıp orada bükülüp durcam babası da büyük oğlumu alacak

Kizlar bizim ek gida surecimiz hic guzel gitmiyo agzina ne alirsa tukuruyo artik cok bunaldim ben ne yaptiysam olmuyo

Bizimkinin ateşi 37.1 dişten dolayı sanırım evler de sopuk ya üstünü nasıl giydirmeliyim bilemedim ev soğuk olsa da ince mi giydirmeliyim ateşi olduğu için

aşırı karnım sis çok rahatsizim ve doğumdan sonra afedersiniz gaz problemim var ilk doğumda da olmuştu bağırsaklar mi zorlanıyor artık ne oluyorsa

Gunaydin kizlar benim kiz corbalari hic sevmedi pirinc unu kasik mamalardan veya hazir pürelerden veriyo musunuz bebislerinize

Ben yedirirken cocuk sarkilari söylüyorum veya babababababa diye bağırıyoruz :KK70: evde tv yok o yuzden tv karsisinda yiyemiyor veya telefon göstermiyorum. Simdiye kadar kusmadi. Diliyle itiyor o zamansa zorlamiyorum. Bir sure bekleyip sorna tekrar deniyorum
evde tv olmamasi ne kadar da guzel keske bizim evde de olmasa

evde tv olmamasi ne kadar da guzel keske bizim evde de olmasa
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çok rahat ve güzel oluyor. 2 yildir evliyiz almamıştık. Cocuk olunca iyiki de almadık diyoruz. Daha cok oyun daha cok cocukla vakit. Oturmaya gelenler giderken ya ne kdar çok sohbet ettik diyor. Tv olunca acinda bi tv de su vardi ona bakalim buna bakalim oluyor. Sohbet olmuyor.

X