How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli cumalar arkadaslar
Uzun bir geceden sonra yorgun bir ben.
Kizim şifayi kapti iki gecedir ökumsurukten sabahliyoruz.
Dun geceden beri ben de her wywgw kalktigimda wc ihtiyacim gelmis gibi hissediyorum baski mi yapiyor yoksa idrar yollarini mi usuttum bilemedim ins baskidandir. 😬sabaha kadar kac kez wc gittim
Hatirlamiyorum

Arkadaşlar günaydın iki gündür boğazım şiş tam grip değilim ama boğazım kötü yutkunamıyorum.bebeğe sıkıntı olur mu ki doktor antibiyotik verirse ne yapsam

Hayirli cumalar arkadaslar
Uzun bir geceden sonra yorgun bir ben.
Kizim şifayi kapti iki gecedir ökumsurukten sabahliyoruz.
Dun geceden beri ben de her wywgw kalktigimda wc ihtiyacim gelmis gibi hissediyorum baski mi yapiyor yoksa idrar yollarini mi usuttum bilemedim ins baskidandir. 😬sabaha kadar kac kez wc gittim
Hatirlamiyorum
Canım kızına çok geçmiş olsun.ben de aynı şekilde gece uyku haram baskıdandır artık çok yakın canım ağırlık yapıyor.

Gunaydin hayirli cumalar okuyorum ama yazamadim kizlar .. 40+1 oldum bugun. Hastaneye gidiyorum hazirlikli bi sekilde belki yatabilirim belkide geri gonderir bakalim hayirlisi olsun
Canım Allah kolaylık versin hayırla ve sağlıkla gelsin yavrun.bir avazda kurtarsın Rabbim.haber verirsin bize de.

Arkadaşlar hepinize merhaba:) Buraya ilk kez yazıyorum. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Bugün itibariyle 40.haftayı da doldurdum. Ama bebeğin gelesi yok gibi :) İlk gebelik olduğu için de tecrübesizim. Sorum şu ki; sabah lavaboda çok yoğun sarı renkte bir akıntı geldi. İlk kez böyle bir akıntı geldi ama kan veya kahverengilik hiç bir şey yok. Bu nişan denen şey olabilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ben aynı soruyu doktoruma sormuştum yogun akıntı var ama rengi sarı diye. Cogunlukla kanla karışık olur dedi oradaki kapiller damarlardan sızıntı olur ya pembe ya kahverengimsi olur demisti

Ben aynı soruyu doktoruma sormuştum yogun akıntı var ama rengi sarı diye. Cogunlukla kanla karışık olur dedi oradaki kapiller damarlardan sızıntı olur ya pembe ya kahverengimsi olur demisti
Benim nişanım sarı ve yoğun olarak gelmişti hastaneye gittiğimde 3 cm açılma var dediler yatışım olmuştu. Öyle akıntı değil ama baya yoğun bir şey jöle kıvamında.

Benim nişanım sarı ve yoğun olarak gelmişti hastaneye gittiğimde 3 cm açılma var dediler yatışım olmuştu. Öyle akıntı değil ama baya yoğun bir şey jöle kıvamında.
Ayni oluyo iste bende de duymak istedigim cevap bu da doktor cogunluk mogunluk deyince susuyoruz demek ki o azınlık kısımdayız 😀 Az kalmıştır insallah o kadar yürüyüş hareket tık yok henüz..

Ayni oluyo iste bende de duymak istedigim cevap bu da doktor cogunluk mogunluk deyince susuyoruz demek ki o azınlık kısımdayız 😀 Az kalmıştır insallah o kadar yürüyüş hareket tık yok henüz..
O, bebek rahim ağzına baskı yaptıkça ordaki o sümüksü tıkaç geliyomuş, benim hemen açılmam olmuştu ilk bebeğimde, en kısa sürede seninde olur inş :dua:

İnşallah dönmüştür . Eğer dönmemişse kaçınca haftada alıcak sezeryana .
Banada doktor bu haftaya kadar dönmemişse zor dedi pazartesi yada salı gidicem bende inşallah ikimizinkide dönmüştür . Niye dönmüyor ki bu yaramazlar :)
İnşallah dönerler canım :) 38+5 gibi sezeryana alıcak. 39 dan sonrasına bırakmak istemiyor.

Back