Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kolaylıkla al kucagina, ne yaptın acaba? Saglıkla alalim haberlerini insallahKizlar dua edin yatisim yapildi suni verilecek insaallah kolayca alirim kucagima saglikla
ins canim kolay bir dogum olur sen de bizle sevincle paylasirsinKizlar dua edin yatisim yapildi suni verilecek insaallah kolayca alirim kucagima saglikla
amiiiin ins guzel haberlerini bekliyoruz canimYarin saat 3te spinal aneztezi ile sezeryan oluyorum
Ilk gebeligim ve cok stresliyim dua edin bana. Allahim sen yardim et.
Rabbim bekleyenleride bi avazda kurtarsin insallah
Merhaba hanimlar kadinlar gunumuz kutlu olsun![]()
Yarin saat 3te spinal aneztezi ile sezeryan oluyorum
Canım rabbim sağ salim kurtarsın dualarımız seninle bizi haberdar etMerhaba hanimlar kadinlar gunumuz kutlu olsun
Yarin saat 3te spinal aneztezi ile sezeryan oluyorum
Rabbim kolay doğumlar versin canım sqğlıcakla kavuş inşallah bebeğineKizlar dua edin yatisim yapildi suni verilecek insaallah kolayca alirim kucagima saglikla
Ben de aynıyım bıçak gibi girip çıkıyo ne yaşayacağımı bilmedigim için ağrıyı da anlamıyorum korkmalı mıyım diyeKızlar benim düzensiz ama çok şiddetli ağrılarım oluo Bü konuda Bir fikri ya da tecrübesi olan var mı geldi mı zıplatıyor resmen dk da bir geldiği bile oluyor.
aynen ben her gun eve ufak ufak el atiyorum cunku evde cocuk varken temiz turmak zor yapacak bisi yok :)Aynen ya bendede 1 cocuk var hemen kirleniyo ev artık yapcak bisi yok kirlensede mecbur yapilcak
Valla bende merak ediyorum girip girip bakıyorum ama haber yokkimler doğum yapti acaba bugun cok merak ediyorum
Teşekkür ediyorumYok hayır , nişanınız gelmiş. Benimde sabah uyandığımda sarımsı, sümüksü bir yapıdaydı avucumu dolduracak kadar fazlaydı.
Çok teşekkürlerBen aynı soruyu doktoruma sormuştum yogun akıntı var ama rengi sarı diye. Cogunlukla kanla karışık olur dedi oradaki kapiller damarlardan sızıntı olur ya pembe ya kahverengimsi olur demisti