- 16 Temmuz 2018
- 258
- 197
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim doktorda beklemiyor bence daha gelmesini ama bende sanki her an gelecek gibi oluyorum :)) ama bakalim nolcak :))Canım bende tık yok valla sadece baskı hissediyorum doktor da beklemiyor öyle anladım:))günümüz aynı bakalım canım acep kim önce doğuracak:))
Bende pazartesi evi temizlettim. Hadi yavrum evde hazır bende dedim ama. Bugün yine evi temizledim. Minik rahatHepinize hayırlı kandiller ben artık hıc uyuyamiyorum sağ don sol don çok zorlaştı allahım hayirlisiyla kurtarsin hepimizi her an beklemedeyim ama cumartesi evim temizlencek ondan önce gelme yavrum diye konusuyorum
Benimde ev yarın temizlenecek inşallah 10 günde fazla kirletmeyiz çünkü çok zorlanıyorum yaparken nefesim yetmiyo sanki tabi evde bir çocuk daha olunca işler daha da zorlaşıyoHepinize hayırlı kandiller ben artık hıc uyuyamiyorum sağ don sol don çok zorlaştı allahım hayirlisiyla kurtarsin hepimizi her an beklemedeyim ama cumartesi evim temizlencek ondan önce gelme yavrum diye konusuyorum
Hayırlısı canımm ama bir belirtim yok anca yiyorum valla:))benim doktorda beklemiyor bence daha gelmesini ama bende sanki her an gelecek gibi oluyorum :)) ama bakalim nolcak :))
Aynen ya bendede 1 cocuk var hemen kirleniyo ev artık yapcak bisi yok kirlensede mecbur yapilcakBenimde ev yarın temizlenecek inşallah 10 günde fazla kirletmeyiz çünkü çok zorlanıyorum yaparken nefesim yetmiyo sanki tabi evde bir çocuk daha olunca işler daha da zorlaşıyo
Amin insallah canim. Rabbim insallah sana da saglikli, hayırlı hamilelikler nasip etsin ve mutlulukla al evladini kucağına. Ben de dogumu bekleyenlerdenim. :)Selammm guzel anneler tam okuyamadım ama sanırım artık bebeklerınıze kavusuyorsnz bnı hatrlamyanlar için yazıyorum bnde sznle hamıle kalmştm ama bbgımı kaybetmıştım şimdi szlerı gornce mutlu oldum Rabbim hayrlı dogumlar nasp etsin bnde tekrar calşmalara basladım bakalım rabbım nasıp eder inşallah
Cnm hic yazmak istemiyordum aslinda moral bozmiyim diye madem sordun anlatayim. Dun sabah 7de hastaneye vardik esim annem ben az snr da kizkardesm geldi. Sansima fark odememe gerek kalmadan genis oda verildi. Ay dedim gun iyi basladi sahane. Hemsireler ebeler geldi tanistim hepsi cok tatli ilgili her soruna uzunca cvp veriliyor vs. 7.30da.suni sanci takildi. Lavman yapmayacagiz dendi bunlar da iyi. Snr sancilar basladi takar takmaz. Once regl sancisi gibi ama araligi sikti daha takar takmaz halbuki normalde 24 damla verilir dakikada ortalama sana 8 verdik dediler. Niyeyse cok etki etti. Neyse dr geldi 9 gibi muayne ettii aa dedi cok guzel 3cm acilma var bu ikinci dogumlarda olabiliyor ilkinden kalma dedi. Vay dedim 1-0 onde baslafik sayilir bu da sahane. Bekledik 2 saaate 4cm oldu. Saat 11 gubi dr suyumu patlatti bundan snr hizlanir dedi. Agrin cok artinca da epidural veririrz dedi. Ama patlattigi gibi agrilar iyice artti. Bir de surekli nst deydim gezemiyorumda agrilar iyice dayanabilmaz du. Suyla birlikte bebek surekli yer degistirip kanala girmeye calistigindan nst kalp atimi begenmedi o yizden nst sik sik baglandi sancilar da 10 uzerinden 8 bu arada. Neyse epidural takilcakti dedim. Tmm deyip goturduler saat 12 de. Allahim ne guxel sey dedim.aninda uyustu gobek bolgem agri var ama ilk suni takildigindaki kdr. Ben mutluydum ama dr geldi 6cm acilma var ama bebek kanala girmemis ya kordon ya epiduralden dedi bidaha epidurali yasakladi. Epiduralde yarim saat sahaneydi sonraki yarim saat katlanilir ama artik o asamadan snr hissedilir sancilar gelmisti bile. Muayne yapildi saat 1de snr 3e kdr aci icinde inleye inleye yattim ama ilerlemiyo! Ilk kizim da son sa cilar 2 dk bir 6sn geliyordu bunda 45 sn de bir 10 12 saniye suruyordu yani neredeyse hic nefes alacak sancisiz zamanim olmafi. Bu arada buskopan yapildi kanala girise etkisi olucak diye oldu da sonunda girdi ama sanci yogunlugum 10da10 ölüyorum artik ama acilma ayni. Suni sanciyi da 8den 4e indirdiler saat 1 den snr ama bana misin demiyor snr hepten kapattilar. Bu arada acilmiyor kanala girmiyor diye moralim cpk bozuk agliyorum surekli aci biyandan ilerlememe biyandan dr yorumlari fln derken asiri moralim bozuldu cok mutsuzum cok umutsuzum.diye agliyorum perisanim artik sakinlestirici verdiler. Ozmn da iyice serseme bagladim ama iyi geldi aglamam kesildi. Neyseki kanala girince 7 oldu dedi ama dr hizli ilerler ikinvi gebelikte deyip direk dogumhaneye aldirdi. Hakikaten orada bakti 10 dedi. Ikinma talep ediyorlar ikiniyorum ama oyle bi agri aci yorgunluk var ki olmuyor. Ilk kizimda da bi 30kez.ikinmisimdir.hic oyle 2 avazda.bi dogum.olmamisti. ama ilkinde dr oturup izlemisti catal onunde soyle boyle ikin demisti mudahele etmemisti. Bunda kadin hep eliyle vajinami genisletmek icin cabalafi. Kesmek.istemediginden sanirim. Ama var olan acima aci katiyordu. Snr hemsireden karna baski destegi istedi. Ben ilkinde de yapildigi icin yap fln ne duruyorsun dedim ama ilkindeki ebem ufak tefek bi kizdi. Bu ise iri yariydi ve daha gobek deligine yakin bastiriyordu digeri ise gogus alti diye hatirliyorum. Kiz bagirdim cahirdim cekil git istemiyorum sen cok acitiosun senin yuzunden odaklanamiyorum fln neler ama. Dr a diyorum yapamiycam olmuyor. Dr hadi guzelim yapabilirsn saci gorundu yapmazsan sikinti bu sefer son olmasi lazim diye diye korkutuyir derken derken yarim saat snr 15.34 de cikti. Ebe ter icinde ben ter icinde kizim cok guzel ama herkese sarilip opesim vardi inanin. Ciglik cigliga dogum yaptim bagira cagira kizip aglayarak. Ilkinde hic ciglik atacak kdr acim olmamisti. Oda.asiri sanciliydi ama o 8se bu 10du o daha kiza.bu iki kati uzun bunda.mudaheele ve moral bozuklugu coktu onda cahil cesareti. Bunltin heepsu etken ama 3. Cocugu asla.istemiyotum olursa da sezeryan diye dusunuyorum ne yapayim. 35 haftalik gibi ufak 2900gr 48cm dedikleri kizim 3320 gr 51cm dogdu tam tahmin ettigim kilo ve boyda :) saglikli cok sukur. Emiyor sutum var hastanede cok yaygara koparan bebekler vardi bizimki aglamadi desek yeri masallahi var. Smdi evdeyiz. Iyiyiz. Sadece idrarimi tutamiyotum hic anlamiyotum bile okdr hissiyat eksik ins hemen duzelir digerinde de bi hafta surmustu cok sikiciiiiResmen ayni seyleri yasiyoruz ya :) agridan duramiyorum cogu zaman hatta su an bile kasilmalar agrilar var ama dogum baslamiyo bi turlu artik canim cok aciyo ama bebegim icin sabrediyorum .. Bende cuma gunu nasipse suni ile dogurmak istiyorum. Sen benden once yasayacaksin o yuzden merakla bekliyorum nasil gececek dogumun, insaallah cok kolay ve agrisi az dogumun olur canim mutlaka yaz buraya .. Ve benimde aklim hep diger kizimda olacak .. Allah saglikla kavustursun hepimizi canim
Aynıyız seninle bende de sıkıntı yok hiç39+4 deyim. Ama Bir belirti Yok su an
Sağlıkla büyüt canım. MaşaAllah kızınada sanada. darısı bizlere olsun :)Cnm hic yazmak istemiyordum aslinda moral bozmiyim diye madem sordun anlatayim. Dun sabah 7de hastaneye vardik esim annem ben az snr da kizkardesm geldi. Sansima fark odememe gerek kalmadan genis oda verildi. Ay dedim gun iyi basladi sahane. Hemsireler ebeler geldi tanistim hepsi cok tatli ilgili her soruna uzunca cvp veriliyor vs. 7.30da.suni sanci takildi. Lavman yapmayacagiz dendi bunlar da iyi. Snr sancilar basladi takar takmaz. Once regl sancisi gibi ama araligi sikti daha takar takmaz halbuki normalde 24 damla verilir dakikada ortalama sana 8 verdik dediler. Niyeyse cok etki etti. Neyse dr geldi 9 gibi muayne ettii aa dedi cok guzel 3cm acilma var bu ikinci dogumlarda olabiliyor ilkinden kalma dedi. Vay dedim 1-0 onde baslafik sayilir bu da sahane. Bekledik 2 saaate 4cm oldu. Saat 11 gubi dr suyumu patlatti bundan snr hizlanir dedi. Agrin cok artinca da epidural veririrz dedi. Ama patlattigi gibi agrilar iyice artti. Bir de surekli nst deydim gezemiyorumda agrilar iyice dayanabilmaz du. Suyla birlikte bebek surekli yer degistirip kanala girmeye calistigindan nst kalp atimi begenmedi o yizden nst sik sik baglandi sancilar da 10 uzerinden 8 bu arada. Neyse epidural takilcakti dedim. Tmm deyip goturduler saat 12 de. Allahim ne guxel sey dedim.aninda uyustu gobek bolgem agri var ama ilk suni takildigindaki kdr. Ben mutluydum ama dr geldi 6cm acilma var ama bebek kanala girmemis ya kordon ya epiduralden dedi bidaha epidurali yasakladi. Epiduralde yarim saat sahaneydi sonraki yarim saat katlanilir ama artik o asamadan snr hissedilir sancilar gelmisti bile. Muayne yapildi saat 1de snr 3e kdr aci icinde inleye inleye yattim ama ilerlemiyo! Ilk kizim da son sa cilar 2 dk bir 6sn geliyordu bunda 45 sn de bir 10 12 saniye suruyordu yani neredeyse hic nefes alacak sancisiz zamanim olmafi. Bu arada buskopan yapildi kanala girise etkisi olucak diye oldu da sonunda girdi ama sanci yogunlugum 10da10 ölüyorum artik ama acilma ayni. Suni sanciyi da 8den 4e indirdiler saat 1 den snr ama bana misin demiyor snr hepten kapattilar. Bu arada acilmiyor kanala girmiyor diye moralim cpk bozuk agliyorum surekli aci biyandan ilerlememe biyandan dr yorumlari fln derken asiri moralim bozuldu cok mutsuzum cok umutsuzum.diye agliyorum perisanim artik sakinlestirici verdiler. Ozmn da iyice serseme bagladim ama iyi geldi aglamam kesildi. Neyseki kanala girince 7 oldu dedi ama dr hizli ilerler ikinvi gebelikte deyip direk dogumhaneye aldirdi. Hakikaten orada bakti 10 dedi. Ikinma talep ediyorlar ikiniyorum ama oyle bi agri aci yorgunluk var ki olmuyor. Ilk kizimda da bi 30kez.ikinmisimdir.hic oyle 2 avazda.bi dogum.olmamisti. ama ilkinde dr oturup izlemisti catal onunde soyle boyle ikin demisti mudahele etmemisti. Bunda kadin hep eliyle vajinami genisletmek icin cabalafi. Kesmek.istemediginden sanirim. Ama var olan acima aci katiyordu. Snr hemsireden karna baski destegi istedi. Ben ilkinde de yapildigi icin yap fln ne duruyorsun dedim ama ilkindeki ebem ufak tefek bi kizdi. Bu ise iri yariydi ve daha gobek deligine yakin bastiriyordu digeri ise gogus alti diye hatirliyorum. Kiz bagirdim cahirdim cekil git istemiyorum sen cok acitiosun senin yuzunden odaklanamiyorum fln neler ama. Dr a diyorum yapamiycam olmuyor. Dr hadi guzelim yapabilirsn saci gorundu yapmazsan sikinti bu sefer son olmasi lazim diye diye korkutuyir derken derken yarim saat snr 15.34 de cikti. Ebe ter icinde ben ter icinde kizim cok guzel ama herkese sarilip opesim vardi inanin. Ciglik cigliga dogum yaptim bagira cagira kizip aglayarak. Ilkinde hic ciglik atacak kdr acim olmamisti. Oda.asiri sanciliydi ama o 8se bu 10du o daha kiza.bu iki kati uzun bunda.mudaheele ve moral bozuklugu coktu onda cahil cesareti. Bunltin heepsu etken ama 3. Cocugu asla.istemiyotum olursa da sezeryan diye dusunuyorum ne yapayim. 35 haftalik gibi ufak 2900gr 48cm dedikleri kizim 3320 gr 51cm dogdu tam tahmin ettigim kilo ve boyda :) saglikli cok sukur. Emiyor sutum var hastanede cok yaygara koparan bebekler vardi bizimki aglamadi desek yeri masallahi var. Smdi evdeyiz. Iyiyiz. Sadece idrarimi tutamiyotum hic anlamiyotum bile okdr hissiyat eksik ins hemen duzelir digerinde de bi hafta surmustu cok sikiciiii
Baya az kalms canim hayrlisyla bir solukta dgrrsun insallh . zaman nasilda gecyrAmin insallah canim. Rabbim insallah sana da saglikli, hayırlı hamilelikler nasip etsin ve mutlulukla al evladini kucağına. Ben de dogumu bekleyenlerdenim. :)
Canım hadi kurtuldun darısı başımıza aldın kucağına yavrunu:))geçti gitti unutulur hepsi hayırlısı canım seni merak ediyordum günü geldi diye.maaşallah gayet de iyi kilosu boyu çok idealCnm hic yazmak istemiyordum aslinda moral bozmiyim diye madem sordun anlatayim. Dun sabah 7de hastaneye vardik esim annem ben az snr da kizkardesm geldi. Sansima fark odememe gerek kalmadan genis oda verildi. Ay dedim gun iyi basladi sahane. Hemsireler ebeler geldi tanistim hepsi cok tatli ilgili her soruna uzunca cvp veriliyor vs. 7.30da.suni sanci takildi. Lavman yapmayacagiz dendi bunlar da iyi. Snr sancilar basladi takar takmaz. Once regl sancisi gibi ama araligi sikti daha takar takmaz halbuki normalde 24 damla verilir dakikada ortalama sana 8 verdik dediler. Niyeyse cok etki etti. Neyse dr geldi 9 gibi muayne ettii aa dedi cok guzel 3cm acilma var bu ikinci dogumlarda olabiliyor ilkinden kalma dedi. Vay dedim 1-0 onde baslafik sayilir bu da sahane. Bekledik 2 saaate 4cm oldu. Saat 11 gubi dr suyumu patlatti bundan snr hizlanir dedi. Agrin cok artinca da epidural veririrz dedi. Ama patlattigi gibi agrilar iyice artti. Bir de surekli nst deydim gezemiyorumda agrilar iyice dayanabilmaz du. Suyla birlikte bebek surekli yer degistirip kanala girmeye calistigindan nst kalp atimi begenmedi o yizden nst sik sik baglandi sancilar da 10 uzerinden 8 bu arada. Neyse epidural takilcakti dedim. Tmm deyip goturduler saat 12 de. Allahim ne guxel sey dedim.aninda uyustu gobek bolgem agri var ama ilk suni takildigindaki kdr. Ben mutluydum ama dr geldi 6cm acilma var ama bebek kanala girmemis ya kordon ya epiduralden dedi bidaha epidurali yasakladi. Epiduralde yarim saat sahaneydi sonraki yarim saat katlanilir ama artik o asamadan snr hissedilir sancilar gelmisti bile. Muayne yapildi saat 1de snr 3e kdr aci icinde inleye inleye yattim ama ilerlemiyo! Ilk kizim da son sa cilar 2 dk bir 6sn geliyordu bunda 45 sn de bir 10 12 saniye suruyordu yani neredeyse hic nefes alacak sancisiz zamanim olmafi. Bu arada buskopan yapildi kanala girise etkisi olucak diye oldu da sonunda girdi ama sanci yogunlugum 10da10 ölüyorum artik ama acilma ayni. Suni sanciyi da 8den 4e indirdiler saat 1 den snr ama bana misin demiyor snr hepten kapattilar. Bu arada acilmiyor kanala girmiyor diye moralim cpk bozuk agliyorum surekli aci biyandan ilerlememe biyandan dr yorumlari fln derken asiri moralim bozuldu cok mutsuzum cok umutsuzum.diye agliyorum perisanim artik sakinlestirici verdiler. Ozmn da iyice serseme bagladim ama iyi geldi aglamam kesildi. Neyseki kanala girince 7 oldu dedi ama dr hizli ilerler ikinvi gebelikte deyip direk dogumhaneye aldirdi. Hakikaten orada bakti 10 dedi. Ikinma talep ediyorlar ikiniyorum ama oyle bi agri aci yorgunluk var ki olmuyor. Ilk kizimda da bi 30kez.ikinmisimdir.hic oyle 2 avazda.bi dogum.olmamisti. ama ilkinde dr oturup izlemisti catal onunde soyle boyle ikin demisti mudahele etmemisti. Bunda kadin hep eliyle vajinami genisletmek icin cabalafi. Kesmek.istemediginden sanirim. Ama var olan acima aci katiyordu. Snr hemsireden karna baski destegi istedi. Ben ilkinde de yapildigi icin yap fln ne duruyorsun dedim ama ilkindeki ebem ufak tefek bi kizdi. Bu ise iri yariydi ve daha gobek deligine yakin bastiriyordu digeri ise gogus alti diye hatirliyorum. Kiz bagirdim cahirdim cekil git istemiyorum sen cok acitiosun senin yuzunden odaklanamiyorum fln neler ama. Dr a diyorum yapamiycam olmuyor. Dr hadi guzelim yapabilirsn saci gorundu yapmazsan sikinti bu sefer son olmasi lazim diye diye korkutuyir derken derken yarim saat snr 15.34 de cikti. Ebe ter icinde ben ter icinde kizim cok guzel ama herkese sarilip opesim vardi inanin. Ciglik cigliga dogum yaptim bagira cagira kizip aglayarak. Ilkinde hic ciglik atacak kdr acim olmamisti. Oda.asiri sanciliydi ama o 8se bu 10du o daha kiza.bu iki kati uzun bunda.mudaheele ve moral bozuklugu coktu onda cahil cesareti. Bunltin heepsu etken ama 3. Cocugu asla.istemiyotum olursa da sezeryan diye dusunuyorum ne yapayim. 35 haftalik gibi ufak 2900gr 48cm dedikleri kizim 3320 gr 51cm dogdu tam tahmin ettigim kilo ve boyda :) saglikli cok sukur. Emiyor sutum var hastanede cok yaygara koparan bebekler vardi bizimki aglamadi desek yeri masallahi var. Smdi evdeyiz. Iyiyiz. Sadece idrarimi tutamiyotum hic anlamiyotum bile okdr hissiyat eksik ins hemen duzelir digerinde de bi hafta surmustu cok sikiciiii
Camı benim de 34 de döndü arkadaşımın 37 de dönmüş son ana kadar iri bebek değilse dönebilir deniyor Allah'ın takdiri hayırlısı olsun inşallahMerhaba kızlar benimde 37. Hafta ama hala dönmedi böyle olan var mı döner mi sizce son dk ya kadar