- 28 Haziran 2017
- 254
- 182
- 103
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benim döner Allah'ın izniyle.bozma moralini canım sezaryen olsa dasağlıkla alalım kucagımıza inşallah.ilkim normaldi bunu bilmiyorum.son ana kadar her şey değişebiliyor.İnsallah döner doktorda sezeryana yönelik konusunca moralim bozuldu
Amin insallah canim. Allah razi olsun. :)Baya az kalms canim hayrlisyla bir solukta dgrrsun insallh . zaman nasilda gecyr
Belki çok yakındır doğum ama nişan benim ilk doğumda pembe kanlı sümüksü bi akıntıydıArkadaşlar hepinize merhaba:) Buraya ilk kez yazıyorum. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Bugün itibariyle 40.haftayı da doldurdum. Ama bebeğin gelesi yok gibi :) İlk gebelik olduğu için de tecrübesizim. Sorum şu ki; sabah lavaboda çok yoğun sarı renkte bir akıntı geldi. İlk kez böyle bir akıntı geldi ama kan veya kahverengilik hiç bir şey yok. Bu nişan denen şey olabilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Sümüksü bir yapıda olup, fazla oluyor.Arkadaşlar hepinize merhaba:) Buraya ilk kez yazıyorum. Sizlere danışmak istediğim bir şey var. Bugün itibariyle 40.haftayı da doldurdum. Ama bebeğin gelesi yok gibi :) İlk gebelik olduğu için de tecrübesizim. Sorum şu ki; sabah lavaboda çok yoğun sarı renkte bir akıntı geldi. İlk kez böyle bir akıntı geldi ama kan veya kahverengilik hiç bir şey yok. Bu nişan denen şey olabilir mi? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Anladım çok sağolunBelki çok yakındır doğum ama nişan benim ilk doğumda pembe kanlı sümüksü bi akıntıydı
İlla rengi kahverengi pembe olacak diye bir şey var mı acaba? Dediğiniz gibi sümüksü yoğun bir yapıdaydı.Sümüksü bir yapıda olup, fazla oluyor.
Canım benimde 37+6 oldu, 3 haftadır dönmedi ve hala daha dönmüyor. Salı günü son bi kontrole gidicem, dönmezse mecbur sezeryan olmak zorundayım. Son ana kadar dönebilir de diyorlar ama doktorlar son ana bırakıp riske atmak istemiyor. Sağlıkla doğmaları en büyük dileğimiz ama dönsün de normal doğuralım istiyorum :) Hakkımızda hayırlısı artık.Merhaba kızlar benimde 37. Hafta ama hala dönmedi böyle olan var mı döner mi sizce son dk ya kadar
Canım bende korkuyorum benimki de ters diye, hep içimde belki döner ümidi ama döneceğe de pek benzemiyor. Kafası hep üstte kaburgalarım ağrıyor artık kafasıyla ittirmesinden dolayı. Benimde önümüzdeki haftaya sezeryan olacak. Son güne pek bırakmak istemiyor doktorlar. Doktoruna güveniyorsan başka doktora gitme derim. Ters bebeklerde genelde herkes son haftaya bırakmadan sezeryan öneriyor.Herkese hayırlı doğumlar diliyorum.bende sessiz takipte olanlardanım.ben çok korkuyorum bebek hem ters durumda hemde nst de sancı çıktı doktor pazartesi sezeryana karar verdi çok erken değilmi sizce başka doktora da gitmelimiyim bu zamandan sonra ilgikenip bakar mı başka doktor yoksa doktoruma mı güveneyim sizce?
İnşallah dönmüştür . Eğer dönmemişse kaçınca haftada alıcak sezeryana .Canım benimde 37+6 oldu, 3 haftadır dönmedi ve hala daha dönmüyor. Salı günü son bi kontrole gidicem, dönmezse mecbur sezeryan olmak zorundayım. Son ana kadar dönebilir de diyorlar ama doktorlar son ana bırakıp riske atmak istemiyor. Sağlıkla doğmaları en büyük dileğimiz ama dönsün de normal doğuralım istiyorum :) Hakkımızda hayırlısı artık.
Yok hayır , nişanınız gelmiş. Benimde sabah uyandığımda sarımsı, sümüksü bir yapıdaydı avucumu dolduracak kadar fazlaydı.İlla rengi kahverengi pembe olacak diye bir şey var mı acaba? Dediğiniz gibi sümüksü yoğun bir yapıdaydı.
Aynı durumdayız canım benimde 39+1 geçen cumartesi kanalda ve iktirio dedi ama sancı ve açıklık çıkmadı. Ama iki gündür falan karnım taş gibi oluyor ve aşağıda inanılmaz bi baskı hissediyorum kemik acısı gibi de ama büyük bi acı değil inşallah açılmadır. Cumartesi gitcem kontrole bende açılma olmaz diye korkuyorum inşallah vardır.Kandiliniz mübarek olsun kızlar. Bende 39+2 deyim kontrol vardı bugün. 2 kere nst çekildim hep sancı çıktı ama açılma yoktu. Baskı çok oluyor kasiklarimda. Doktor bebek kanala yerleşmiş ondan baskı yapıyor her an doğabilir dedi. Sancım ağrım yok sadece baskı var. Bebeğin kafası yerleştikten kaç gün sonra gelir acaba sabirsizim da
Tık yok bendede catlicam heyecandan artık kasilmalarim var taş gibi oluyo ama ağrı yok baskı var. Bakalım ne zaman gelcek bebişimAynı durumdayız canım benimde 39+1 geçen cumartesi kanalda ve iktirio dedi ama sancı ve açıklık çıkmadı. Ama iki gündür falan karnım taş gibi oluyor ve aşağıda inanılmaz bi baskı hissediyorum kemik acısı gibi de ama büyük bi acı değil inşallah açılmadır. Cumartesi gitcem kontrole bende açılma olmaz diye korkuyorum inşallah vardır.
kolay gelsin ilk 1 ay boyle geciyordu yanlis hatırlamıyorsam ama sana da birilerinin yardim etmesi lazim. bebise emzik falan verince almiyor mu ?2 cocuklu hayattan bildiriyorum cok zor hele destekolacak yakinlarin yoksa.... 2 numara 2. Gunden koyverdi. Surekli memede uyumuyor. Ya burnu tikanio ya gaz ya kaka hep sorunluderdini de tecrubeme ragmen cozemiorum. Uykusuzluktan gözümü kapatiorum ruya goruyorum o asamaya geldim. Wc ye gidip pansumanimi yapamiyorum. Yemek yemek bike imkansz en fenasi bu 2 hep kucakta memede olunca ablamiza hic firsat kalmiyor. Hasret kaldim ayni evde. Gülüşü oynayisi aglsyislari hep ayni evde ama ben gidemiyirum. Allahyan aile genis bolca simartiyorlar beni aratmamak icin. Ama ben her turlu Cok mutsuzum kizimi ozledim. Napicam ben yaaaa hep bole gider huysuz bi bebe olursa ciddi bunalima girerim ben kesin.