- 4 Kasım 2012
- 635
- 2.054
- 313
- 37
Kizlar çok sukur minnosuma kavuştum çok gusel duygu allah herkese hayirli doğumlar nasip etsin
[/QUOTE oh masallah Allah analı babalı büyütsün insallahdarısı bize
Bende bugun 38+0 oldum, bende aynı sekil ne olacak ne zaman gelecek die bekliyorum keşke tam günleri olsaBen de bircok arkadas gibi begenmedim
Sitenin bu halini. Takvimin kaldirilmasi cok kötü olmus. Ne guzel oradan da takip edebiliyorduk.
Ben de ins pazar 38+0 olacagim arada kasilmalarim artiyor sonra kayboluyor. Tam bu gece gelcek gibi diyorum ama yanlis alarm oluyor. Son haftalar gercekten bu belirsizlik insani cok yoruyor. Hem korku hem heyecan hersey bende karismis bir vaziyette.
Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün insallah. Spinal nasıl oluyorKizlar bendr dogumumu anlatayim.dogum yapmadan son 3 gün geceleri aniden agrim oluyordu.sanki isal karin agrisi gibi agri ve mide bulantisiyla tuvalete gidiyordum bisey yok.26 şubat sabah 5 de yine ayni sikayeylerle uyandim.6.5da kontrolum oldugu icin hastaneye gittik esimle.polikonlik sirasi beklerken belimden sol.kalcama birden bir agri girdi bacagim kasildi ve yürumekte zorlandim.gaz sancisi basladi yine acil tuvalet ihtiyacim var gibi.ama tuvalete gittigimde bisey yok.resmen adim atamaz oldum.hemsire beni farketti oturamiyordum bel agrisindan senin sancin var doktora git hemen soyle dedi.doktorda nst ye bagladi nstte duzenli sanci cikmadi.alttan muayene etti ve hemen ultrasona git dedi ultrasondaki doktor cocuk cok huzursuz tepinip duruyoe dedi.hemen dogumhaneye yolladi.benim kasilmalarimda basladi bu arada.ordada nst de yine sanci yok.elle takip ettiklerinde kasilmalar oldugunu anladi doktor nst algilamiyormus.hemen sezeryana hazirladilar sipinal oldum cok rahat bir dogumdu.daha yogun bakimda ayaktaydim.hersey birden olup bitti.sipinalin yan etkisi olmadi bende.sadece kabizlik var.birde gögüs uclarim yara oldu bana herseyi unutturuyor acisi.
Canım Allah analı babalı büyütsün.gözünaydın darısı başımıza.şükür güzel geçmiş doğumun maşallah canım.Kizlar bendr dogumumu anlatayim.dogum yapmadan son 3 gün geceleri aniden agrim oluyordu.sanki isal karin agrisi gibi agri ve mide bulantisiyla tuvalete gidiyordum bisey yok.26 şubat sabah 5 de yine ayni sikayeylerle uyandim.6.5da kontrolum oldugu icin hastaneye gittik esimle.polikonlik sirasi beklerken belimden sol.kalcama birden bir agri girdi bacagim kasildi ve yürumekte zorlandim.gaz sancisi basladi yine acil tuvalet ihtiyacim var gibi.ama tuvalete gittigimde bisey yok.resmen adim atamaz oldum.hemsire beni farketti oturamiyordum bel agrisindan senin sancin var doktora git hemen soyle dedi.doktorda nst ye bagladi nstte duzenli sanci cikmadi.alttan muayene etti ve hemen ultrasona git dedi ultrasondaki doktor cocuk cok huzursuz tepinip duruyoe dedi.hemen dogumhaneye yolladi.benim kasilmalarimda basladi bu arada.ordada nst de yine sanci yok.elle takip ettiklerinde kasilmalar oldugunu anladi doktor nst algilamiyormus.hemen sezeryana hazirladilar sipinal oldum cok rahat bir dogumdu.daha yogun bakimda ayaktaydim.hersey birden olup bitti.sipinalin yan etkisi olmadi bende.sadece kabizlik var.birde gögüs uclarim yara oldu bana herseyi unutturuyor acisi.
Bu süt nasıl geliyor kızlar benim çok az ne yapmam lazım
Canım hayırlı olsun gözünaydın inşallah hemen gelir bol sütlü günler.nasılsınız sen yavrun dogum nasıldı?Kizlar bende bugun bugun dogumumu yaptim sutumuzun gelmesini bekliyoruz
Canım bol sıvı tüket su hoşaf emzirme çaylarından filan.artar Allah'ın izniyle Rabbim rızkını verir yavrucagın.bol bol versin inşallahBu süt nasıl geliyor kızlar benim çok az ne yapmam lazım
Canım gözünaydın maaşallah.alışırsın yeni düzene canım.kavuştun ya şükür.site değişmiş yazaamadım. bende doğum yaptım kızlar. çok şükür kucağıma aldım oğlumu. daha çok yeniyiz. iyileşme ve alışma dönemindeyiz. inşallah hepinis sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz.
Bu süt nasıl geliyor kızlar benim çok az ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?