2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ay nolmus bu siteye... face e benzemis. Mesajini begendi fln dio bide takvim yok en muhimiiii! Off bu arada hala dogurmadim bendr. Yarin 40. Hafta artik ama grlesi yok sanirim. Her gece kasilmadan ya uyuyamiyorum ya uyaniyorum ya gev yatmak zorunda kaliorum. Ruyalarimda ya bebek gelio ya nisan gelio ya suyum geliyo.... her gece avaba bu gecr mi diyorum kasilma gaz sancisi derken... ama zamanini brkliyor bebis benim keygime.gore.degil tabii ki. Napalim el mahkum bekleyecegiz...

Ben de bircok arkadas gibi begenmedim
Sitenin bu halini. Takvimin kaldirilmasi cok kötü olmus. Ne guzel oradan da takip edebiliyorduk.

Ben de ins pazar 38+0 olacagim arada kasilmalarim artiyor sonra kayboluyor. Tam bu gece gelcek gibi diyorum ama yanlis alarm oluyor. Son haftalar gercekten bu belirsizlik insani cok yoruyor. Hem korku hem heyecan hersey bende karismis bir vaziyette.

Bende bugun 38+0 oldum, bende aynı sekil ne olacak ne zaman gelecek die bekliyorum keşke tam günleri olsa

Kizlar bendr dogumumu anlatayim.dogum yapmadan son 3 gün geceleri aniden agrim oluyordu.sanki isal karin agrisi gibi agri ve mide bulantisiyla tuvalete gidiyordum bisey yok.26 şubat sabah 5 de yine ayni sikayeylerle uyandim.6.5da kontrolum oldugu icin hastaneye gittik esimle.polikonlik sirasi beklerken belimden sol.kalcama birden bir agri girdi bacagim kasildi ve yürumekte zorlandim.gaz sancisi basladi yine acil tuvalet ihtiyacim var gibi.ama tuvalete gittigimde bisey yok.resmen adim atamaz oldum.hemsire beni farketti oturamiyordum bel agrisindan senin sancin var doktora git hemen soyle dedi.doktorda nst ye bagladi nstte duzenli sanci cikmadi.alttan muayene etti ve hemen ultrasona git dedi ultrasondaki doktor cocuk cok huzursuz tepinip duruyoe dedi.hemen dogumhaneye yolladi.benim kasilmalarimda basladi bu arada.ordada nst de yine sanci yok.elle takip ettiklerinde kasilmalar oldugunu anladi doktor nst algilamiyormus.hemen sezeryana hazirladilar sipinal oldum cok rahat bir dogumdu.daha yogun bakimda ayaktaydim.hersey birden olup bitti.sipinalin yan etkisi olmadi bende.sadece kabizlik var.birde gögüs uclarim yara oldu bana herseyi unutturuyor acisi.

Geçmiş olsun
Geçmiş olsun, Allah analı babalı büyütsün insallah. Spinal nasıl oluyor

Canım Allah analı babalı büyütsün.gözünaydın darısı başımıza.şükür güzel geçmiş doğumun maşallah canım.

Canım gözünaydın maaşallah.alışırsın yeni düzene canım.kavuştun ya şükür.

Bu süt nasıl geliyor kızlar benim çok az ne yapmam lazım

bende sezeryan okdum ertesi gun sutum cok az geldi bide ben kizim kuveze alndi diye emziremedim hic hala daha sutumu sagiyorum surekli emzir cnm bol su ic komposto ic tahin helvasi ye ben bunlari surekli yaptim sureklide sutumu sagdim ilk basta sutum bi cay kasigi kadar geliyordu suan sagdigimda baya artti eskisine gore ilk bi kac gun fazla gelmiyor sutun ben 3 4 gune anca artti cnm sutum ins seninde sutun artar surkeli emzirmeye calis cnm en onemliside suyu bol bol ic

Masallah dogum yapan arkadaşlara.
Benimde artık rüyaların girmeye başladı. Bugün ruymda acilmam olmuyordu. Doktor başında beklemekten yoruldu falan.Ayy gerçek gibiydi.
Bizde bugünden itibaren 39.haftamiza başlıyoruz. 38+0 oldum.

Günaydın kizlar dogum yapanlarin gozuaydin. Bol sutlu günler insallah Bizim sıpa hala ters donmeyede niyeti yok. Donsede kilosu ve kafası iri normal olmaz dedi. 38+6 9 mart sezeryan gunumuz. Ben genel anestezi dusunuyordum. Ama doktor spinali onerdi. Bende oglumu o an gormek istiyorum ama kafamda kurucam ve tansiyonum dusucek diye cok korkuyorum. Bisey olursa mudale edecegiz zaten diyo. Hala karar vermis degilim

Yeni siteyi bende begenmedim. Takvim yok, eski sayfalara gitmek istesek tek tek geri donecez. Alismistik digerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…