- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.112
- 748
Selam kızlar bende dün kasılmam biraz fazlaydı nst de bişey çıkmadı ama kafası aşağıda hemde bayağı dedi doktor progestan kullan sabah akşam dedi ama benim kullanmak içimden gelmiyor nedense iymi ediyom kötümü bilmedim ya hayırlısı artık sezeryan için 6/7 mart düşünüyordum dedi o ara olcak sanırım inş erken kapıyı tıklamazsa bizim oğlan alttan baktı ultrasonla rahim ağzı iyi dedi incelme yokmuş birde eliyle baktı açıklık yok dedi inş bir hafta daha bekler oğluşum 38 tamamlasın istiyorum dedi küvöze girmesin yanına gelsin dedi inş öyle olur pazartesi tekrar bakcak ve 6 martımı 7 mi belli olucak anesteziylede konuştum kan verdim geldim duanızda benide unutmayın herzamn duamdasınız inş 38 tamamla oğluşum bugün 37 yiz
Benim de kasılmalarım fazla gün aşırı bazen her gece akşamları progestan kullanıyorum ben de. Özellikle çalıştığım günler muhtemelen yorgunluktan daha fazla oluyor kasılmalar. Progestan sayesinde uyuyabiliyorum yoksa sağa dön sağ rahim bağı gerginleşiyor,sola dönüyorum soldaki geriliyor inanılmaz ağrıyorlar,ama fitili koyunca rahim rahatlıyor ben de deliksiz uyuyorum. 40. Hafta dolmadıysa progestan kullanmakta hiç sıkıntı yok son gittiğim iki doktorla da konuştum bu konuyu.