• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bende dün kasılmam biraz fazlaydı nst de bişey çıkmadı ama kafası aşağıda hemde bayağı dedi doktor progestan kullan sabah akşam dedi ama benim kullanmak içimden gelmiyor nedense o_O iymi ediyom kötümü bilmedim ya hayırlısı artık sezeryan için 6/7 mart düşünüyordum dedi o ara olcak sanırım inş erken kapıyı tıklamazsa bizim oğlan alttan baktı ultrasonla rahim ağzı iyi dedi incelme yokmuş birde eliyle baktı açıklık yok dedi inş bir hafta daha bekler oğluşum 38 tamamlasın istiyorum dedi küvöze girmesin yanına gelsin dedi inş öyle olur pazartesi tekrar bakcak ve 6 martımı 7 mi belli olucak anesteziylede konuştum kan verdim geldim duanızda benide unutmayın herzamn duamdasınız inş 38 tamamla oğluşum bugün 37 yiz:dua:

Benim de kasılmalarım fazla gün aşırı bazen her gece akşamları progestan kullanıyorum ben de. Özellikle çalıştığım günler muhtemelen yorgunluktan daha fazla oluyor kasılmalar. Progestan sayesinde uyuyabiliyorum yoksa sağa dön sağ rahim bağı gerginleşiyor,sola dönüyorum soldaki geriliyor inanılmaz ağrıyorlar,ama fitili koyunca rahim rahatlıyor ben de deliksiz uyuyorum. 40. Hafta dolmadıysa progestan kullanmakta hiç sıkıntı yok son gittiğim iki doktorla da konuştum bu konuyu.

Dikişlerim çok acıyor kızlar ya ne zaman geçer bunların acısı oturamıyorum hiç:KK43:
Canım daha ilk haftan her hafta bi tık diner acısı 3 haftada cok hissetmezsin hassaslık olur. Bol bol yürü evin içinde. Gaz sancısı giriyomu sırtına belki ondan oturamıyorsundur. Benim ilk sezeryanda dikişten çok gaz sancısından cektim yatamıyordum o yuzden

Kızlar ben kontrolden geldim nstde hafif sancim çıktı doktor önce alttan muayene etmedi uyarma olmasın diye nstde çıkınca alttan baktı bebeğin kafası aşağıda rahim ağzında yumuşama var ve 1cm açıklığım var daha erken dedim ama sorun olmaz kuvoze girmez dedi 3100 gr 48.5 cm boyu var biraz dinlen haftaya kadar bekletebildigimiz kadar bekletelim dedi

Benim de kasılmalarım fazla gün aşırı bazen her gece akşamları progestan kullanıyorum ben de. Özellikle çalıştığım günler muhtemelen yorgunluktan daha fazla oluyor kasılmalar. Progestan sayesinde uyuyabiliyorum yoksa sağa dön sağ rahim bağı gerginleşiyor,sola dönüyorum soldaki geriliyor inanılmaz ağrıyorlar,ama fitili koyunca rahim rahatlıyor ben de deliksiz uyuyorum. 40. Hafta dolmadıysa progestan kullanmakta hiç sıkıntı yok son gittiğim iki doktorla da konuştum bu konuyu.
Canım benimki çok aşırı değil uyukumdan da etmiyor şükür ben 11 sene uğraştığım için çocuk konusunda biliyorum ilaçları az çok önceden çok kullandım ama kaybettim o yüzden vitamin ve kan sulandırcı hariç pek kullanmaya elim gitmiyor nedense hayırlısı olsun inş kızımda da kullanmamıştım doktor demişti ama bir sıkıntımız olmadı şükür inş bunda da olmaz bir hafta daha sabreder inş oğluşum rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş

Normaldi benim ama dikişten kurtulamadım yine de zorluyor baya
Canım dikişin çok fazlaysa oturma simitleri varya ondan kullanabilirsin yada büyük bir banyo havlusunu rulo sarıp simit şekli verip onun ortasına oturabilirsin. Eltimin de dikişi çok fazlaydı ebesi direk oturmasın diye havluya oturması için yapmıştı. İstersen bir dene

spinalde de uyuşukluk geçerken çok acı oluyo ve ayağa kalkarken ama sonra gelip ağrı kesici yapmışlardı geçmişti hatırladığım kadarıyla. sezeryan zaten başlı başına çok ağrılı bi şey. bebekler sağlıkla doğsun da biz zaten başa geleni çekiyoruz
Cesaret edip 2. Yaptigimiza gore bunlari goze aldik zaten demektir :) en az hasarla kurtulma dilegiyle ... :D

Ben hiç uslu olacağını sanmıyorum çünkü ben çok aşırı yaramaz bir çocuktum. Hala uslu olduğım söylenemez. Ama 2.lerin gidip gelip bize değil ablalarına bulaşacağı kesin.
Ben de az da olsa bi umit var.. hevesli benimki kardesim olcak diye ama bi sure sonra yuzune bakmayacaktir, buyukler kucuklerle pek ilgilenmiyor genelde..beni de yaramazlikta efsane olarak anlatirlar, hatta babam bir gun cinnet gecirip camdan atmaya kalkismis falan :) ama kardesimi de agzi var dili yok derler, ondan feyz aliyorum :)

Evet ultrasona alındı doğar doğmaz idrar testleri falan yapıldı her şey iyi dediler görünen böbreği iyi çalışıyormuş ama hala yok dedikleri böbrek için kesin bir yok demiyorlar görünmüyor veya çok küçük diyorlar benek büyüdükçe birkaç kere daha bakacaklar şuan onunla alakalı bir sorun yok şükür.
Anladim canim... allah saglik versin insallah..

Dun gece bende uyuyamadim kasilmaktan.. gunduz de suanda da devam ediyor ara ara kasilmalar, karnimin icinde tuhaf acilar var, sanci da nasil oluyor bilmiyorumki... bu kizda ablasi gibi uzun sure kalmicak karnimda anlasilan... bari sezeryan gununu beklese...

Benim çok kasılmam oluyor düzenli değil neyse ki.. cuma sabahı kontrolüm var,yarın da işteki son günüm artık hareketlerim de epey yavaşladı.. sen nasıl hissediyorsun?

Canım seninle günümüz aynı ben de kasılma fazla ve aşagı baskı hissediyorum cuma son iş günüm belki de yorulmaktan kasılıyor hep.evde daha rahat.Allah hepimize kolay dogum nasip etsin inşallah

1 hafta geriyim ama uzun suredir bebek cok asagida, asagilara da oyle guclu baskilar uyguluyorki her an cikacakmis gibi. Bel agrisi artik uyutmuyor.. Gun icinde 10-15 kasilma oluyor bir de. Normal icin mi bekliyorsun?

Canim peceteye geldi bebiste hareket ediyor ama böyle adet olacakmışım gibi daha yeni doktora gittim kanala girmemis falan diyordu haftaya anca gelir falan dedi ama

Benim de kasılmalarım arttı canım. Ozellikle akşamları daha cok oluyor. Asıl 2 gündür kuyruk sokumumla bacaklarımda cok agri var. Insallah sag salim kavuşuruz bebislerimize. :)

Benim bacaklarımda komple bir agri var rahatsız eden bir agri ve hareket olarak İyice ağırlaştım
arkadadlar hepinize tesekkur ederim. bugun dune gore daha iyiyim. ama bir anim bir anımı hic tutmuyor kasilmalar sertleşmeler sık oluyor sanki basini daha asagiya indirdi gibi geliyor. bi brlimde agri oluyor bi olmuyor kendimi anlayamadim. ilk yavrumdan fatkli belirtiler :)

Back