• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Siteyi hiç beğenmedim desem yeridireski hali daha güzeldi şimdi karmaşık geliyor nerden bilelim biz hangi sayfa kaçta kaldı eski mesajları okuyacam ama nasıl düzeltin şunu ya ben beğenmedim emojide koyamıyorum anaaaa:sopa: hıh oldu bana gelirsek dün gece çok fena mideme oturdu oğluşum ve midemden ölüyom sandım kustum ve titreme tuttu bu seferde eşimde hastaneye götürelim dedi gittim nstye aldılar sancım çıkmış ama çok değil yatıralım dedi acil doktoru istemedim iyki de yatmamışım bizim doktor dün bana baktıktan sonra pırrrr iZne kaçmış hanfendüüü:KK11:bari deseydi pazar akşamı dönüyormuş watsaptan görüştük pazartesiye kadar uslu durun bakim diyor inş dedim şu 38 bi tamamlasydık hayırlısıyla kasılmalarım yok bugün çok şükür yani sık olmuyor arada geliyor benim paşa dün geceki el atmadan yer değşti sanırsam kafası çok aşağıda değil hıçkırınca anlıyorum duanızı eksik etmeyin kızlar inş çarşamba yada perşembe olucak sezeryan bekler kzum doğum yapanlarada gözünüz aydın bol sütünüz olsun inş

Selam kızlar bende alışamadım sitenin bu haline bugün kontrolümüz vardı su yine az çıktı ama korkulacak bişey yok son zamanlarda olur böyle dedi kilosu az büyük ihtimalle 2800 falan doğacak gibi duruyo herşeyi sağlıklı kiloyu sorun etme dedi 10 gün sonra tekrar gidicez büyük ihtimalle 19 mart sezeryan olucam :dua:

Bizimde kontrol vardi nst iyi suyu iyi. haftaya kadar dogmazsa yine cuma kontrol var.kilomuz 3000gr görünüyor. Yürüyüş yap dedi bakalim.Evde yürüdüm artik

Korkutmamak adina yazmiyorum uyanirken cektigim o aciyi :KK43: ama ve lakin simdiden her gece dua ediyorum kolay dogum olsun diye.. uyandigimda olecegimi saniyordum, spinalde boyle bi durum olmuyosa bi konusayim doktorla ya yapiliyomu bilmiyorum dogum yapacagim hastanede. Spinal de ne gibi agrilar acilar oldu diye sorayim sana ? :KK43:
Daha önce 2 kez genel anestezi ile başka ameliyat olmuş ve ilk doğumumu spinal olmuş biri olarak spinal derim.genel anesteziden zor ve ağrıyla uyandım.Tekrar spinali tercih ettim dr umda spinal önerdi.Eğitim aldığım ebe genel olursan bebeğin de narkoz alır spinal olursan narkoZ almamış olur dedi. Ama kişide anksiyete panik atak durumları varsa o zaman genel öneriliyormuş.Bence dr la konuşarak karar verin o hem sizi tanıyordur hemde ameliyat risklerinden ve olabilecek durumlardan bahseder

Kızlar doğum yapıp yavrsuna kavuşanlara göz aydınlığı diliyorum, bebişlere de maşallah:nazar::nazar: Biz 36+ 5 olduk♡ Ne zaman gelir hiç bilmiyorum ilk bebek ve normal doğum inşallah istiyorum, sağlıkla gelsin de artık, ne zaman olursa... ama çok çoook özeniyorum, galiba çok heyecanlıyım ben bu ara.

Daha önce 2 kez genel anestezi ile başka ameliyat olmuş ve ilk doğumumu spinal olmuş biri olarak spinal derim.genel anesteziden zor ve ağrıyla uyandım.Tekrar spinali tercih ettim dr umda spinal önerdi.Eğitim aldığım ebe genel olursan bebeğin de narkoz alır spinal olursan narkoZ almamış olur dedi. Ama kişide anksiyete panik atak durumları varsa o zaman genel öneriliyormuş.Bence dr la konuşarak karar verin o hem sizi tanıyordur hemde ameliyat risklerinden ve olabilecek durumlardan bahseder
Acikcasi gormek duymak da istemiyorum ameliyat anlarini... ilk dogumum genel anestezi sezaryen, gecen sene de boyun fitigi ameliyati oldum o da genel anestezi ile, bekledim ki ayni acilar olacak, cok sukur oyle bisey olmadi cok daha kolay atlattim. Peki bisey daha sorayim, epidural ve spinal arasindaki fark ne?

Back