- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.Kizlar çok sukur minnosuma kavuştum çok gusel duygu allah herkese hayirli doğumlar nasip etsin
İns kolay bir dogum olmustur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah.Kizlar çok sukur minnosuma kavuştum çok gusel duygu allah herkese hayirli doğumlar nasip etsin
Canim hayirli olsun. Sabahtan beri siteyde giremiyorum arkadaş. Kim ne yaptı tam da bilmiyorum.Kizlar çok sukur minnosuma kavuştum çok gusel duygu allah herkese hayirli doğumlar nasip etsin
Aynen takvimlerde yok eski hali daha güzeldi başka değişiklik yapsalar iyi olurdu ama bu iyi olmamış girenler alışamamıştırtakvimimiz de gorunmuyor ama ya ne guzel bakiyorduk kim ne biliyorduk
Daha önce 2 kez genel anestezi ile başka ameliyat olmuş ve ilk doğumumu spinal olmuş biri olarak spinal derim.genel anesteziden zor ve ağrıyla uyandım.Tekrar spinali tercih ettim dr umda spinal önerdi.Eğitim aldığım ebe genel olursan bebeğin de narkoz alır spinal olursan narkoZ almamış olur dedi. Ama kişide anksiyete panik atak durumları varsa o zaman genel öneriliyormuş.Bence dr la konuşarak karar verin o hem sizi tanıyordur hemde ameliyat risklerinden ve olabilecek durumlardan bahsederKorkutmamak adina yazmiyorum uyanirken cektigim o aciyi ama ve lakin simdiden her gece dua ediyorum kolay dogum olsun diye.. uyandigimda olecegimi saniyordum, spinalde boyle bi durum olmuyosa bi konusayim doktorla ya yapiliyomu bilmiyorum dogum yapacagim hastanede. Spinal de ne gibi agrilar acilar oldu diye sorayim sana ?
Canım hiç güzel olmamış böyle hamilelik takvimimiz de yok artık kimin kaç günü kaldı nasıl bilecez böyle.Bu ne böyle ya bi girdim herşey değişmiş neden buna ihtiyaç duydularki
Acikcasi gormek duymak da istemiyorum ameliyat anlarini... ilk dogumum genel anestezi sezaryen, gecen sene de boyun fitigi ameliyati oldum o da genel anestezi ile, bekledim ki ayni acilar olacak, cok sukur oyle bisey olmadi cok daha kolay atlattim. Peki bisey daha sorayim, epidural ve spinal arasindaki fark ne?Daha önce 2 kez genel anestezi ile başka ameliyat olmuş ve ilk doğumumu spinal olmuş biri olarak spinal derim.genel anesteziden zor ve ağrıyla uyandım.Tekrar spinali tercih ettim dr umda spinal önerdi.Eğitim aldığım ebe genel olursan bebeğin de narkoz alır spinal olursan narkoZ almamış olur dedi. Ama kişide anksiyete panik atak durumları varsa o zaman genel öneriliyormuş.Bence dr la konuşarak karar verin o hem sizi tanıyordur hemde ameliyat risklerinden ve olabilecek durumlardan bahseder
Dikislerden yana hicbiseyim yok allaha sukur... benimde belden yana cok sikintim varaynen.inşallah allah yardimcimiz olsun. benim sezeryan dikişlerim acıyo arada bi bebek büyüdükçe zorluyo galiba oğlum 26 aylık