- 2 Temmuz 2012
- 669
- 726
- 103
canimsite değişmiş yazaamadım. bende doğum yaptım kızlar. çok şükür kucağıma aldım oğlumu. daha çok yeniyiz. iyileşme ve alışma dönemindeyiz. inşallah hepinis sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz.
Gözun aydin hayirli olsun insallah. Bundan sonrasi icin de keyifli kolay bir alisma süreci olur ins.
herseyde vardir bir hayir boyle hizli gelismesi seni daha az stres yapmistir. Tekrar hayirli olsun canim. Kremini ihmal etme gögus ucun icn. Ilk bebegin ise emzirme teknigini ebelere sor. Bebegi koyma anı memeden cekme Ani cok önemli.Kizlar bendr dogumumu anlatayim.dogum yapmadan son 3 gün geceleri aniden agrim oluyordu.sanki isal karin agrisi gibi agri ve mide bulantisiyla tuvalete gidiyordum bisey yok.26 şubat sabah 5 de yine ayni sikayeylerle uyandim.6.5da kontrolum oldugu icin hastaneye gittik esimle.polikonlik sirasi beklerken belimden sol.kalcama birden bir agri girdi bacagim kasildi ve yürumekte zorlandim.gaz sancisi basladi yine acil tuvalet ihtiyacim var gibi.ama tuvalete gittigimde bisey yok.resmen adim atamaz oldum.hemsire beni farketti oturamiyordum bel agrisindan senin sancin var doktora git hemen soyle dedi.doktorda nst ye bagladi nstte duzenli sanci cikmadi.alttan muayene etti ve hemen ultrasona git dedi ultrasondaki doktor cocuk cok huzursuz tepinip duruyoe dedi.hemen dogumhaneye yolladi.benim kasilmalarimda basladi bu arada.ordada nst de yine sanci yok.elle takip ettiklerinde kasilmalar oldugunu anladi doktor nst algilamiyormus.hemen sezeryana hazirladilar sipinal oldum cok rahat bir dogumdu.daha yogun bakimda ayaktaydim.hersey birden olup bitti.sipinalin yan etkisi olmadi bende.sadece kabizlik var.birde gögüs uclarim yara oldu bana herseyi unutturuyor acisi.
ay masallah martin ilk bebisleri gelmiiiiisssss hosgelmis. Hayirli evlat olsun ins canimKizlar bende bugun bugun dogumumu yaptim sutumuzun gelmesini bekliyoruz