• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

site değişmiş yazaamadım. bende doğum yaptım kızlar. çok şükür kucağıma aldım oğlumu. daha çok yeniyiz. iyileşme ve alışma dönemindeyiz. inşallah hepinis sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz.
canim
Gözun aydin hayirli olsun insallah. Bundan sonrasi icin de keyifli kolay bir alisma süreci olur ins.
Kizlar bendr dogumumu anlatayim.dogum yapmadan son 3 gün geceleri aniden agrim oluyordu.sanki isal karin agrisi gibi agri ve mide bulantisiyla tuvalete gidiyordum bisey yok.26 şubat sabah 5 de yine ayni sikayeylerle uyandim.6.5da kontrolum oldugu icin hastaneye gittik esimle.polikonlik sirasi beklerken belimden sol.kalcama birden bir agri girdi bacagim kasildi ve yürumekte zorlandim.gaz sancisi basladi yine acil tuvalet ihtiyacim var gibi.ama tuvalete gittigimde bisey yok.resmen adim atamaz oldum.hemsire beni farketti oturamiyordum bel agrisindan senin sancin var doktora git hemen soyle dedi.doktorda nst ye bagladi nstte duzenli sanci cikmadi.alttan muayene etti ve hemen ultrasona git dedi ultrasondaki doktor cocuk cok huzursuz tepinip duruyoe dedi.hemen dogumhaneye yolladi.benim kasilmalarimda basladi bu arada.ordada nst de yine sanci yok.elle takip ettiklerinde kasilmalar oldugunu anladi doktor nst algilamiyormus.hemen sezeryana hazirladilar sipinal oldum cok rahat bir dogumdu.daha yogun bakimda ayaktaydim.hersey birden olup bitti.sipinalin yan etkisi olmadi bende.sadece kabizlik var.birde gögüs uclarim yara oldu bana herseyi unutturuyor acisi.
herseyde vardir bir hayir boyle hizli gelismesi seni daha az stres yapmistir. Tekrar hayirli olsun canim. Kremini ihmal etme gögus ucun icn. Ilk bebegin ise emzirme teknigini ebelere sor. Bebegi koyma anı memeden cekme Ani cok önemli.
Kizlar bende bugun bugun dogumumu yaptim sutumuzun gelmesini bekliyoruz
ay masallah martin ilk bebisleri gelmiiiiisssss hosgelmis. Hayirli evlat olsun ins canim

Anneler merhaba 39 hafta bitti benimde 40.haftaya girdim ne sanci ne acilma hic bi sey yok psikoljm cok bozuk sezeryan olmak istemiyorum 😔😔 daha vakit var dimi yani her an sanci olabilir neler onerirsiniz
Stres yapma cnm bol bol hurma ye yasak değilse ilişkiyi öneririm benim ondan sonra nişanım gelmişti

Ben bu pazartesi yatış yapıyorum saat 10da inşallah kavuşuyorum 38+0 da almış olacaklar
Spinal olucam tekrar
Ilki spinaldi ve ben panik atak düşük tansiyon hastasiyim. Spinal anında nabzın gum gum atmaya baslayinca serumun icine hafif sakinleştirici koydular sonra her şey normale dönüyor. Yine tam bayilmiyosun leylalarda gibi oluyosun ;) ama doğum aninina şahit olmak güzel zaten ortalama 7 dk icin de bebegin ağlama sesi geliyor sen ona odaklanırken 7 dk dikişler bitiyor ortalama 15 dk odadan çıkıyorsun. Ağrı sizi 3 saat olmuyor hala uyusuksun. Ha etkisi gecsede elinde bı buton oluyor oraya hafifçe nasip kendin ağrını azaltacak ilaç aciyosun. Ve sonrası güzelllik bol bol su ve neskafe içip koridorda yuruyosun başka gebelerde oluyor sohbet falan derken her şey unutuluyor. Kabızlık elbet oluyor ama bol hoşaf çorba vs hastanede veriyorlar sonra sıvı halde büyük abdestiniz gelmeye başlıyor o skintida hemen geçecek korkmayın

Ben bu pazartesi yatış yapıyorum saat 10da inşallah kavuşuyorum 38+0 da almış olacaklar
Spinal olucam tekrar
Ilki spinaldi ve ben panik atak düşük tansiyon hastasiyim. Spinal anında nabzın gum gum atmaya baslayinca serumun icine hafif sakinleştirici koydular sonra her şey normale dönüyor. Yine tam bayilmiyosun leylalarda gibi oluyosun :KK66: ama doğum aninina şahit olmak güzel zaten ortalama 7 dk icin de bebegin ağlama sesi geliyor sen ona odaklanırken 7 dk dikişler bitiyor ortalama 15 dk odadan çıkıyorsun. Ağrı sizi 3 saat olmuyor hala uyusuksun. Ha etkisi gecsede elinde bı buton oluyor oraya hafifçe nasip kendin ağrını azaltacak ilaç aciyosun. Ve sonrası güzelllik bol bol su ve neskafe içip koridorda yuruyosun başka gebelerde oluyor sohbet falan derken her şey unutuluyor. Kabızlık elbet oluyor ama bol hoşaf çorba vs hastanede veriyorlar sonra sıvı halde büyük abdestiniz gelmeye başlıyor o skintida hemen geçecek korkmayın
İnsallah sağ salım alırsınız kucağınıza 🙏🏻💞

2 gun once cati muayensi yapildi ilk defa kahverengi akinti geldi nisan degildir dimi o yuzden iliskiye girmeye korkuyorum bir yasak yok aslinda ama tereddut ediyorum
Benimde salı günü kontrolüm var ilk cati muayenesi olacak, suan 38+0 im bakalım ne diyecek dr

Masallah dogum yapan arkadaşlara.
Benimde artık rüyaların girmeye başladı. Bugün ruymda acilmam olmuyordu. Doktor başında beklemekten yoruldu falan.Ayy gerçek gibiydi.
Bizde bugünden itibaren 39.haftamiza başlıyoruz. 38+0 oldum.
Sizinle aynıyız ben de 38+0 im.

Spinal olucam tekrar
Ilki spinaldi ve ben panik atak düşük tansiyon hastasiyim. Spinal anında nabzın gum gum atmaya baslayinca serumun icine hafif sakinleştirici koydular sonra her şey normale dönüyor. Yine tam bayilmiyosun leylalarda gibi oluyosun :KK66: ama doğum aninina şahit olmak güzel zaten ortalama 7 dk icin de bebegin ağlama sesi geliyor sen ona odaklanırken 7 dk dikişler bitiyor ortalama 15 dk odadan çıkıyorsun. Ağrı sizi 3 saat olmuyor hala uyusuksun. Ha etkisi gecsede elinde bı buton oluyor oraya hafifçe nasip kendin ağrını azaltacak ilaç aciyosun. Ve sonrası güzelllik bol bol su ve neskafe içip koridorda yuruyosun başka gebelerde oluyor sohbet falan derken her şey unutuluyor. Kabızlık elbet oluyor ama bol hoşaf çorba vs hastanede veriyorlar sonra sıvı halde büyük abdestiniz gelmeye başlıyor o skintida hemen geçecek korkmayın
Canım benim ilki genel anesteziydi bundan nasıl olacak karar veremiyorum bende panik atak var birde belden iğne fikri korkutuyor beni çok

Canım benim ilki genel anesteziydi bundan nasıl olacak karar veremiyorum bende panik atak var birde belden iğne fikri korkutuyor beni çok
Belden iğne vurmuslarda haberim olmadı :) hissedilen bir şey değil ki. Kıl gibi Bi şırınga küçücük öyle kalın falan olmadığından sinek ısırığı zannedersin

Günaydın kizlar dogum yapanlarin gozuaydin. Bol sutlu günler insallah 🤗 Bizim sıpa hala ters donmeyede niyeti yok. Donsede kilosu ve kafası iri normal olmaz dedi. 38+6 9 mart sezeryan gunumuz. Ben genel anestezi dusunuyordum. Ama doktor spinali onerdi. Bende oglumu o an gormek istiyorum ama kafamda kurucam ve tansiyonum dusucek diye cok korkuyorum. Bisey olursa mudale edecegiz zaten diyo. Hala karar vermis degilim 🙈

Yeni siteyi bende begenmedim. Takvim yok, eski sayfalara gitmek istesek tek tek geri donecez. Alismistik digerine
Canım yavruna kavuşma günün belli sezaryenin en çok bu yönü güzel:))sağlıkla al inşallah kucagına canım.

Anneler merhaba 39 hafta bitti benimde 40.haftaya girdim ne sanci ne acilma hic bi sey yok psikoljm cok bozuk sezeryan olmak istemiyorum 😔😔 daha vakit var dimi yani her an sanci olabilir neler onerirsiniz
Canım benim vakit var inşallah kendi sancın gelir içini ferah tut.ilk oğlumda 40+0 da doktor hiç sancım olmadığı halde açılmam olmadığı halde yatış verdi alttan açıcı koydular ve suni ile dogurdum 3850 idi koca kafa :))sen bekle kendi sancın açılman olacak Allah'ın izniyle.inşallah bunda benim de olur kendiliğinden.

Arkadaşlar epidural normal dogum yapan var mı aranızda yani ilk gebelik değilse.ya da simdi düşüneniniz var mı? Ben ilkinde istedim ama gerek yok deyip vermediler nasıl oluyor merak ettim.

Arkadaşlar epidural normal dogum yapan var mı aranızda yani ilk gebelik değilse.ya da simdi düşüneniniz var mı? Ben ilkinde istedim ama gerek yok deyip vermediler nasıl oluyor merak ettim.
Canim bende bilmiyorum. 2.doğumunda sancim siddetlenince istedim ebe napcan zaten 20 dk dogurursun 1500 milyar vermeye mi hefeslisin dedi. Ve 20 dk dogurttu

Canim bende bilmiyorum. 2.doğumunda sancim siddetlenince istedim ebe napcan zaten 20 dk dogurursun 1500 milyar vermeye mi hefeslisin dedi. Ve 20 dk dogurttu
Canım özelde mi dogum yapmıştın.evet epidural için ekstra 1500 fazlaymış cidden.benim ünv hastanesi .vallahi biraz panik olmaya başladım ben:))

Canım benim vakit var inşallah kendi sancın gelir içini ferah tut.ilk oğlumda 40+0 da doktor hiç sancım olmadığı halde açılmam olmadığı halde yatış verdi alttan açıcı koydular ve suni ile dogurdum 3850 idi koca kafa :))sen bekle kendi sancın açılman olacak Allah'ın izniyle.inşallah bunda benim de olur kendiliğinden.
Ayy icimi ferahlattiniz insallah oyle olur. Allah sizinde gonlunuze gore verir insallah

Bide ben rota virusunu kaptim sanirim 2 gundur kusma ishal bulanti bitirdi beni 😭😭 2 gunde 1bucuk kilo vermisim ki hala mutfaga adim atamiyorum moralim cok bozuk aglamak istiyorum

site değişmiş yazaamadım. bende doğum yaptım kızlar. çok şükür kucağıma aldım oğlumu. daha çok yeniyiz. iyileşme ve alışma dönemindeyiz. inşallah hepinis sağ salim bebeklerinize kavuşursunuz.
Kizlar bende bugun bugun dogumumu yaptim sutumuzun gelmesini bekliyoruz
hayirli ugurlu olsun arkadaşlar masallah gecmis olsun. darisi bekleyenlerin basina

Back