• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canim dusunup merak ettigin icin, iki gundur hastanedeydim nst ultrason nst ultrason surekli. Bi az olcuyolar suyu dogum diyolar bi simdilik iyi bekler diyolar sinir oldum artik.. Dun dr cok iyi diyemem kotu de degil 40 haftalik olsan hemen alirdim dedi. Yine iki gune bir nst ye devam. Allahim hayirlisiyla kendi gelsin insaallah bi mudahaleye gerek kalmadan.. Beynim yoruldu artik dusunmekten
Gerçekten yorucu canım aslında günün azalmış dr un alabilir riskli bi durum yok demekki Rabbim sağ salim kurtarsın inşallah hepimizi

Gunaydin kizlar dogum yapan anneler gözünüz aydin bol sütlü günleriniz olur insallah dogumunu bekleyenlerinde benim gibilerinde kolay doğumları olur insallah kizlar bende heycanla bekliyorum bu gece hic uyuyamadim ama olsun saglicakla gelsinlerde biz uykusuz kalsak da olur
Günaydın amin insallah bende geceleri uyuyamıyorum artık psikolojik mi oluyor düşünmekten mi bilmiyorum

Kızlar bebeği makat geliş olan var mı? 2 haftadır bebeğim ters duruyor. Doktorum normal doğumu öneren biri ama bebek ters geliş olunca gidişatta bir sıkıntı olmadığı sürece son haftaya kadar dönmesi için bekleriz dönmezse en son sezeryana alırız dedi. Bazı egzersizlerde önerdi yapıyorum dönmesi için ama daha da yerleşti gibi geliyor başı hep yukarıda hissediyorum.
Cnm ananemden duydugum ve okudugum yontemleri yszayim vnde. Secde benzeri pozisyonda durmak ise yarior diye okumustum bu arada birisi yada sen bebegi durterek cevirmeye calisin. Ananem de bebegi once hareket ettirim snr ayaklarindan sallayayarak yerine getirildiini anlatmisti. Oyleki suyu gelmis ama 15gunde cikamayan bebek donuste kapi esiginde dogmus sanirim.yarim saat snrsi yani bu bebegi duzeltme isleminden snr. Hastane de tecrubeli ebeler de yapiyor bildium devlette duymustum en azindan. Hayirlisiyla kucagina alirsin ins.
Kizlar bi kalktım kanamam var belimde de sancı nişan mi bu
Hadi hayirli olsun nisanin. Bi anda kanala inmis.olabilir ondan nisan gelmistir. Bnm de dogum yaptigim gun kanala girmis nisan da ayni gun gelmisti. Oncesinde cok bibelirti yoktu. Ben de o nisan su bisi beklioum ama yokkkkk! Dogsun valla artik sikildim.

Kizlar bebis kanala girmiş 2 cm açılma var dedi doktor her zaman ki gibi nst ye girince sancı yok nst den çıkınca kıvranıyorum 4 te yine çağırdı benim sancılarım artmaya başladı ya bugün ya yarin gelecek galiba
Canım Allah bi nefeste kurtarsın inşallah sende güzel haberler bekliyoruz sağ salim kavuş bebeğine

Cnm ananemden duydugum ve okudugum yontemleri yszayim vnde. Secde benzeri pozisyonda durmak ise yarior diye okumustum bu arada birisi yada sen bebegi durterek cevirmeye calisin. Ananem de bebegi once hareket ettirim snr ayaklarindan sallayayarak yerine getirildiini anlatmisti. Oyleki suyu gelmis ama 15gunde cikamayan bebek donuste kapi esiginde dogmus sanirim.yarim saat snrsi yani bu bebegi duzeltme isleminden snr. Hastane de tecrubeli ebeler de yapiyor bildium devlette duymustum en azindan. Hayirlisiyla kucagina alirsin ins.

Teşekkür ederim canım, bana da doktorum secde pozisyonunu önerdi bende şuan bebeğin hareketli olduğu anlarda hemen yapıyorum ve ayak baş parmakların iç kısımlarına doğru masaj yap oradaki çakralar da bebeği döndürmede etkili olabiliyor dedi. Yarın kontrolüm var bakalım döndü mü merak ediyorum.

Hadi hayirli olsun nisanin. Bi anda kanala inmis.olabilir ondan nisan gelmistir. Bnm de dogum yaptigim gun kanala girmis nisan da ayni gun gelmisti. Oncesinde cok bibelirti yoktu. Ben de o nisan su bisi beklioum ama yokkkkk! Dogsun valla artik sikildim.
Evet canim bi anda girmiş cok sabırsız benim oğlan bugün yarin geliyor iste ilk mart annesi olacağım bu gidisle:)

Kizlar bebis kanala girmiş 2 cm açılma var dedi doktor her zaman ki gibi nst ye girince sancı yok nst den çıkınca kıvranıyorum 4 te yine çağırdı benim sancılarım artmaya başladı ya bugün ya yarin gelecek galiba
Canım hadi hayırlısı olsun inşallah kolay bir doğum olsun Rabbim yardımcın olsun bebiş geliyor:)

Allah bir nefeste kurtarsın darısı bize insallah

Sancım başladıktan 6 saat sonra Doğun yaptım kızlar bebeğim biraz küçük 2600gr, 48cm inşllh gelişimi iyi olur şuan yanımda değil merak eden etmeyen herkese tşkler ayrıntılı hikayemi sonra yazarım inşllh
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rabbim ayırmasın birbirinizden :KK200: Benim doğumum da ayın 10u 11 i gibi görünüyo ama bakalım senin erkenden gelmiş ben de heyecanliyim ama bizim kızın niyeti yok gibi :)

Selam kızlar bende dün kasılmam biraz fazlaydı nst de bişey çıkmadı ama kafası aşağıda hemde bayağı dedi doktor progestan kullan sabah akşam dedi ama benim kullanmak içimden gelmiyor nedense o_O iymi ediyom kötümü bilmedim ya hayırlısı artık sezeryan için 6/7 mart düşünüyordum dedi o ara olcak sanırım inş erken kapıyı tıklamazsa bizim oğlan alttan baktı ultrasonla rahim ağzı iyi dedi incelme yokmuş birde eliyle baktı açıklık yok dedi inş bir hafta daha bekler oğluşum 38 tamamlasın istiyorum dedi küvöze girmesin yanına gelsin dedi inş öyle olur pazartesi tekrar bakcak ve 6 martımı 7 mi belli olucak anesteziylede konuştum kan verdim geldim duanızda benide unutmayın herzamn duamdasınız inş 38 tamamla oğluşum bugün 37 yiz:dua:

Back