Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de okadar. Pazartesi gunduz basladi araliksiz oyle.bi kasildimki saatler surdu bi baktim.aksamina gobegimde catlamadik azcik yer kalmisti yukarda oralarda catlamis . Ertesi gun sali yani kontrol vardi. Dr karnimi actigim gibi aaa kasilmalar baslamis yakin demekki dedi. Kanala dayamis kafayi da. Bu hafta gelir dedi. Iyi dedim dayanirim nolcak. Gunduz de az az oldu ama onemsemedim ama aksam.bi basladi gece 2 3 oldu ölüyorum uykudan kasilmaktan uyuyomiyorum. Pozisyin degistirince gecermis yok gecmio. El.diz ustunde dur karni salla diolar neler denedim hic gecmedi ya araliksiz. Bnm ikinvi bide ilkinde hic hatirlamiorum bjnda da bu kdr yogun olusu sasirtiyor beni. Bgn gunduz yine arada oldu ama asil geceden cok korkuyorum. Dun gece azicik uyudum oda koltukta dik pozisyonda...Ya kızlar ölüyorum şu kasilmalardan ne yapacağım bilmiyorum yarın hastaneye gidecegim kesin nst de normal çıkacak
Cnm batikonlu pansumani yap. Kac dikisin var bilmiorum ama bikacgun acir okdr 1 hafta snr piknige gidip top oynayabilirsin o yuzden takma hicDikişlerim çok acıyor kızlar ya ne zaman geçer bunların acısı oturamıyorum hiç
Doğum hikayemi anlatmak istiyorum kızlar..
Dünden önceki gün nstye girmiştim ne sancı çıkmıştı ne Doğuma dair belirtiler daha zamanın var denilerek gönderildim. Dün bir arkadaşa çay içmeye gitmiştim. Yedik içtik neyse sürekli kasılıyordum hiç rahat oturamadım eve geldim. Kasılmalar iyice rahatsız etmeye başlamıştı bir yandan da gaz sancısına benzer bir sancım vardı sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyordum. Bu gaz sancısı zannettiğim şey meğer Doğum sancısıymış ben Doğum sancısını adet sancısına benziyor zannediyordum ama öyle hissetmedim neyse baktım sancılar bir anda 3dkda 1e düşmeye başladı aha dedim geliyor bebek hemen çantamızı alıp çıktık. Muayenede 5 cm açılma denildi çok hızlı açılmış 2-3 saate doğurursun dediler o arada aman Allahım nasıl şiddetlendi sancılar çok zormuş kızlar ya o kadar sancı acı çekiyorusn ama bir yandan da çok güçlü hissediyorsun kendini anlatılmaz bir şey evdeki sancıyla beraber toplamda 6 saatte her şey olup bitmişti. Yavrumu göğsüme koydukları o duyguyu tarif edemem çok özlüyorum onu sadece o an gördüm inşllh sağsalim yanımda olur biran önce. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Canım rahat olmuş çok şükür doğumun darısı başımıza ilk miydi?yavrun da en kısa zaman da gelir sana canım Allah'ın izniyle .Doğum hikayemi anlatmak istiyorum kızlar..
Dünden önceki gün nstye girmiştim ne sancı çıkmıştı ne Doğuma dair belirtiler daha zamanın var denilerek gönderildim. Dün bir arkadaşa çay içmeye gitmiştim. Yedik içtik neyse sürekli kasılıyordum hiç rahat oturamadım eve geldim. Kasılmalar iyice rahatsız etmeye başlamıştı bir yandan da gaz sancısına benzer bir sancım vardı sürekli tuvalete gitme ihtiyacı hissediyordum. Bu gaz sancısı zannettiğim şey meğer Doğum sancısıymış ben Doğum sancısını adet sancısına benziyor zannediyordum ama öyle hissetmedim neyse baktım sancılar bir anda 3dkda 1e düşmeye başladı aha dedim geliyor bebek hemen çantamızı alıp çıktık. Muayenede 5 cm açılma denildi çok hızlı açılmış 2-3 saate doğurursun dediler o arada aman Allahım nasıl şiddetlendi sancılar çok zormuş kızlar ya o kadar sancı acı çekiyorusn ama bir yandan da çok güçlü hissediyorsun kendini anlatılmaz bir şey evdeki sancıyla beraber toplamda 6 saatte her şey olup bitmişti. Yavrumu göğsüme koydukları o duyguyu tarif edemem çok özlüyorum onu sadece o an gördüm inşllh sağsalim yanımda olur biran önce. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
Evet normal yaptım çok şükür.Canim ben tam anla
Canim ben tam anlamadim normal doğum mu yaptin
Evet o an insan ben nasıl doğuracam bu çocuğu bir daha asla hamşle olmıcam gibi düşüncelere giriyor ama sonra her şey unutulup gidiyor Allah’ın hikmeti işte yoksa nasıl ürerdi bu kadar insan :)O an insan dunyaya yeniden gelmis gibi oluyor degil mi. Tum duygular birbirine karisiyor... iste bundandir insan onca agriya aciya ragmen ikinciyi de ücuncuyu de dusunebiliyorTekrar gozun aydin canim
Darisi hayirla bizlere. İns yavruna hemencik kavusursun 1-2 gun ayri kalmay zor gelecektir eminim ama ins hayirla o da geecek burada koca 9 ayi devirmisiz endisei korku heycandolu
İnşllh canım darısı sizlerin başına tez zamanda kucağınıza sağlıkla alın inşllhAl benden de okadar. Pazartesi gunduz basladi araliksiz oyle.bi kasildimki saatler surdu bi baktim.aksamina gobegimde catlamadik azcik yer kalmisti yukarda oralarda catlamis . Ertesi gun sali yani kontrol vardi. Dr karnimi actigim gibi aaa kasilmalar baslamis yakin demekki dedi. Kanala dayamis kafayi da. Bu hafta gelir dedi. Iyi dedim dayanirim nolcak. Gunduz de az az oldu ama onemsemedim ama aksam.bi basladi gece 2 3 oldu ölüyorum uykudan kasilmaktan uyuyomiyorum. Pozisyin degistirince gecermis yok gecmio. El.diz ustunde dur karni salla diolar neler denedim hic gecmedi ya araliksiz. Bnm ikinvi bide ilkinde hic hatirlamiorum bjnda da bu kdr yogun olusu sasirtiyor beni. Bgn gunduz yine arada oldu ama asil geceden cok korkuyorum. Dun gece azicik uyudum oda koltukta dik pozisyonda...
Cnm batikonlu pansumani yap. Kac dikisin var bilmiorum ama bikacgun acir okdr 1 hafta snr piknige gidip top oynayabilirsin o yuzden takma hic
Hayirli ugurlu olsun saglikla buyusun hemen de iksin kuvozden ins. Bol sutlu gazsiz bol uyudugun gunler olsun simdiden cnm. Cok guzel valla.dogumun masallah. Bnm de ilki seninkine benziyordu:) bakalim bu nasil olcak...
Evet ilkti cnm inşllh darısı sizlerin başına kolay doğumlarınız olur inşllhCanım rahat olmuş çok şükür doğumun darısı başımıza ilk miydi?yavrun da en kısa zaman da gelir sana canım Allah'ın izniyle .
İnşllh bu daha da kolay olur sizin için Rabbim sağlık versin gerisi olur gider. Yanlışlıkla iki kere alıntılamışım pardon))Al benden de okadar. Pazartesi gunduz basladi araliksiz oyle.bi kasildimki saatler surdu bi baktim.aksamina gobegimde catlamadik azcik yer kalmisti yukarda oralarda catlamis . Ertesi gun sali yani kontrol vardi. Dr karnimi actigim gibi aaa kasilmalar baslamis yakin demekki dedi. Kanala dayamis kafayi da. Bu hafta gelir dedi. Iyi dedim dayanirim nolcak. Gunduz de az az oldu ama onemsemedim ama aksam.bi basladi gece 2 3 oldu ölüyorum uykudan kasilmaktan uyuyomiyorum. Pozisyin degistirince gecermis yok gecmio. El.diz ustunde dur karni salla diolar neler denedim hic gecmedi ya araliksiz. Bnm ikinvi bide ilkinde hic hatirlamiorum bjnda da bu kdr yogun olusu sasirtiyor beni. Bgn gunduz yine arada oldu ama asil geceden cok korkuyorum. Dun gece azicik uyudum oda koltukta dik pozisyonda...
Cnm batikonlu pansumani yap. Kac dikisin var bilmiorum ama bikacgun acir okdr 1 hafta snr piknige gidip top oynayabilirsin o yuzden takma hic
Hayirli ugurlu olsun saglikla buyusun hemen de iksin kuvozden ins. Bol sutlu gazsiz bol uyudugun gunler olsun simdiden cnm. Cok guzel valla.dogumun masallah. Bnm de ilki seninkine benziyordu:) bakalim bu nasil olcak...
çabuk olması hem korkutuyor hemde çok ağrı çekmemiş oluyorsun benim son anda çok hızlı geldi bebek kontrolsüz yırtıklar oldu o yüzden dün gece bugün zor geçti ama şuan iyiyim şükür ağrımıyor düne göre inşllh hayırlı zamanda gelsin bebekleriniz@ Sekerimmm çok guzel gelişmiş. Çabucak hayırlısıyla kurtulmak bize de nasip olsun.
Cok guzel.bir duygu yarin da bebeğini alır evine gecersin insallah.
Valla benim oğlanın yeri rahat herhalde. Gününüz var demek ki.ne diyeyim
benimle ayni ya da asagi yukari yakin olan arkadaslar kendinizi nasil hissediyorsunuz?
Amin canım sağolasın sen de hemencecik kavuş inşallah yavrunaEvet ilkti cnm inşllh darısı sizlerin başına kolay doğumlarınız olur inşllh
Canım seninle günümüz aynı ben de kasılma fazla ve aşagı baskı hissediyorum cuma son iş günüm belki de yorulmaktan kasılıyor hep.evde daha rahat.Allah hepimize kolay dogum nasip etsin inşallahbenimle ayni ya da asagi yukari yakin olan arkadaslar kendinizi nasil hissediyorsunuz?
Zaten 1 yasina gelmis oluyor o zamana kadar... allah yardimcin olsun :) tek duam yeni gelen kizlarimizin ablalari kadar haylaz olmamalari :)Ben bakacağım şubata kadar çalışmayacağım. Sonrasında da allah büyük ya bakıcı ya da kreş ayarlayacağım..
Benim elim titriyor dikişlerimde var ya orası katlanıyor benim hormon bozukluğu yüzünden tüylerim heryerde malesef o yüzden özel bölgemde de çok oluyor birde bu kuafördeki kız tam alamamış bikini bölgemin bi tarafı temiz bi tarafı tüylüklamış en iyisi bilene gitmekti belki o alır ilkimde de o bayan almıştı küçük küçük sürdü aldı neyse artıkyarın doktor kontorlüm var danışayım doktoruma bakalım ne diycek evdeki küçük tüy makinasıyla denedim traş gbi oda almadı çok olduğu için hayırlısı inş aldırabilirim bi şekilde yoksa ben almam aynayla elim terse gidiyor bakamayınca ne zor şey eşinde yardımcı olmuyor bende ona dedim yaşlanınca bende sana yardım etmeycem diye ben kendim hallederim diyor görecez baklım nasip olursaBnm annem ananem.esmerler gayet ama bikini bolgesi ve koltuk alti azicik var bacak kol 0 hicnyok yani. Bende bacagi alayim dedim alt onde var arkada cikmamis niyeyse isime geldi. Jiletle.niye korkuyirsun cnm anlamadim. Ustuea degil ki bu kesmez ki eti anca cok bogumlu alanlari belki. Ben bgn tuy dokucuyle alt dudaklara kadar hallettim mesela cok pratik oldu dusta olanlari fln da var. Sen oylr yap kalani da yapabildigin kdr jiletle bi dene.
Cnm bgn perinatologa geldik direk kasilmalar baslamisss dedi. O anda bile vardi. Dogum olur bu hafta bnce arrik belirtiler baslamis kanala yaslanmis bayagi asagida kafasi dedi. Suyun iyi kilo da 3100 olctu oda gayet iyi dedi. Yani bu olvumleri yeterli derecede iyi buldu son haftalarda olcumler tam.olmaz bastan baksam.ayni olcumu kendim bile bulamam diye de acikladi. Kendi druma yolladim onun da ici rahat etti pazartesi gel kontrole ozmn dedi bu haftayi es gecip. Pazartesi ye kdr dogurmazsam ogun grsrz.dedim artik bnde
Korkutmamak adina yazmiyorum uyanirken cektigim o aciyi ama ve lakin simdiden her gece dua ediyorum kolay dogum olsun diye.. uyandigimda olecegimi saniyordum, spinalde boyle bi durum olmuyosa bi konusayim doktorla ya yapiliyomu bilmiyorum dogum yapacagim hastanede. Spinal de ne gibi agrilar acilar oldu diye sorayim sana ?bildiğim kadarıyla tehlikeli değil ama uyanırken daha çok ağrı oluyomuş. ben ilk doğumumu spinal anesteziyle yaptım bence genelden daha iyi tabiki tercih senin