Canım hayırlı olsun bebeğin. Bebeğin durumu nasıl İnş herşey yolundadır.Sancım başladıktan 6 saat sonra Doğun yaptım kızlar bebeğim biraz küçük 2600gr, 48cm inşllh gelişimi iyi olur şuan yanımda değil merak eden etmeyen herkese tşkler ayrıntılı hikayemi sonra yazarım inşllh
Gözün aydın canım analı babalı büyüsün sen hiç üzülme annesi seni emmeye başlayınca büyür kuzucukSancım başladıktan 6 saat sonra Doğun yaptım kızlar bebeğim biraz küçük 2600gr, 48cm inşllh gelişimi iyi olur şuan yanımda değil merak eden etmeyen herkese tşkler ayrıntılı hikayemi sonra yazarım inşllh
Canım gözünaydın geçmiş olsun sen kavuştun yavruna darısı bekleyenlere..Sancım başladıktan 6 saat sonra Doğun yaptım kızlar bebeğim biraz küçük 2600gr, 48cm inşllh gelişimi iyi olur şuan yanımda değil merak eden etmeyen herkese tşkler ayrıntılı hikayemi sonra yazarım inşllh
Canım seninde günün az kalmış heran sende güzel haberler alabiliriz benceKizlar bende normal doğum icin bekliyorum. Acaba subatta dogurur muyum dedim ama gelen giden yok gibi. :) herkese kolay dogumlar olsun insAllah
Ben bakacağım şubata kadar çalışmayacağım. Sonrasında da allah büyük ya bakıcı ya da kreş ayarlayacağım..peki eylulden sonra bebise kim bakacak canim?
Gözün aydın cnm allah anali babalı büyütmeyi nasip etsinSancım başladıktan 6 saat sonra Doğun yaptım kızlar bebeğim biraz küçük 2600gr, 48cm inşllh gelişimi iyi olur şuan yanımda değil merak eden etmeyen herkese tşkler ayrıntılı hikayemi sonra yazarım inşllh
Amin hepimize inşllhHerkezden Allah razi olsun.darisi saglikla başiniza ins.@sekerimmm gözün aydin Allah anali babali büyutmek nasip etsin bebegini
Offf bende ağrı sancı ile nst ye gidiyorum sancı çıkmıyor anlamadım.Dün kesin doğuruyorum die gittim.dr da sancı geçti bebek haraketsizleşti filan. Oyun oynuyor sıpalar sankiYa kızlar ölüyorum şu kasilmalardan ne yapacağım bilmiyorum yarın hastaneye gidecegim kesin nst de normal çıkacak
Aaynen ya hele bi doğsun görür o :))Offf bende ağrı sancı ile nst ye gidiyorum sancı çıkmıyor anlamadım.Dün kesin doğuruyorum die gittim.dr da sancı geçti bebek haraketsizleşti filan. Oyun oynuyor sıpalar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?