Cnm ben bakmadan jiletle ust kismi aliyorum. Jilet kaliteli ve yeni acilmis.olsun ama. Alt kisim da iste oldugu kadar. Ben pek killi degilimdir altta da o sebeple az ama yine de bayagi temizlinemis.olursun. keske bu zamana kdr beklemeseydin ya artik yapcak bisi yok. Ust kismi tuy dokucuyle de alabilirsin bu arada ama vajinaya kacmasin dikkat et.
Saol cnm. Dogurayim artik da bitsin bari su asama diyorum ya aslinda biliyorum snrasi da rahatlik fln degil tabi 2 bebeyle
Cnm psikoloji cok onemli. Kizini dusunerek oksitosin hormonunu salgilattirarak sagman lazim. Yani mutluluk hormonu bi yerde. Bide tatli seyler su artirir. Anne caylarindan ic. Kuru.meyveler ye ozellikle uzum gibi sekerlileri bol sivi tuket. Gozunu kapat kizini dusunerek konsantre ol ve cikana takilma. Ilk 1 hafta damla damla.olmasi cok normal. Ama.en yagli en yogun ve kaliteli sut o. Snr sivilastikca aratacak da. Bi bakmissin snr artmis memeler aciyor fazlaliktan.... duzenli sagmak da onemli 2 daatte bi gece gunduz sag. Geceyo atlama.en cok oksitosin gece salgilandigindan gece uretim de cok olur sabah cok anne meme agrisiyla uyanir. Kolay gelsin cnm. Bunlar sayili kisacik gunler kavusmaya ramak kaldi buna odaklan.