• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sancım başladıktan 6 saat sonra Doğun yaptım kızlar bebeğim biraz küçük 2600gr, 48cm inşllh gelişimi iyi olur şuan yanımda değil merak eden etmeyen herkese tşkler ayrıntılı hikayemi sonra yazarım inşllh
Canım hayırlı olsun bebeğin. Bebeğin durumu nasıl İnş herşey yolundadır.

Sancım başladıktan 6 saat sonra Doğun yaptım kızlar bebeğim biraz küçük 2600gr, 48cm inşllh gelişimi iyi olur şuan yanımda değil merak eden etmeyen herkese tşkler ayrıntılı hikayemi sonra yazarım inşllh
Gözün aydın canım analı babalı büyüsün sen hiç üzülme annesi seni emmeye başlayınca büyür kuzucuk

Canım gözünaydın geçmiş olsun sen kavuştun yavruna darısı bekleyenlere..

Gözün aydın cnm allah anali babalı büyütmeyi nasip etsin

Doğum yapanların gözü aydın olsun darısı başımıza inşallah.Günler geçmiyor gece reflüm azmış boğuluyorum zannederek uyandım mide asidi kaçmış boğazıma yazık eşimi de korkuttum sonra da yatamadım sürekli acı su geldi ağzıma.Neyseki bugün kontrolüm var bakalım oğluşum ne durumda

Ya kızlar ölüyorum şu kasilmalardan ne yapacağım bilmiyorum yarın hastaneye gidecegim kesin nst de normal çıkacak
Offf bende ağrı sancı ile nst ye gidiyorum sancı çıkmıyor anlamadım.Dün kesin doğuruyorum die gittim.dr da sancı geçti bebek haraketsizleşti filan. Oyun oynuyor sıpalar sanki

Back