- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bence dr a gitmelisin suyun geliyo olabilir benim de ilk doğumum olacak tecrubem yok ama o kadar cok akinti olmasi benim aklima suyunu getirdiKızlar sürekli su gibi akıntım geliyor ya ped taktım hatta su mu akıntı mı bilemiyorum. Karnım sürekli sert inmiyor çok rahatsızım ama nedir anlamıyorum
Eşimi bekliyorum gidicem bakalım çok kasılıyorum inmiyor hiç.. ama sancı yokCanim bence dr a gitmelisin suyun geliyo olabilir benim de ilk doğumum olacak tecrubem yok ama o kadar cok akinti olmasi benim aklima suyunu getirdi
Bende de durumlar ayni tam diyorum sepetler bosaldi camasirlar hallolfu ev temizlendi iki cocukla tekrar iki gun sonra ayni.Kizlar evi toparlayıp temizleyeyim diyorum ama azcik bisey yapsam hemen cok yoruluyorum siz nasilsiniz biseyler yapabiliyo musunuz
benim de ozellikle son bir haftadir iyice artti. Ama dikkat ediyorum da ayakta fazla durdugumda sanki daha fazla oluyor.Kızlar sürekli su gibi akıntım geliyor ya ped taktım hatta su mu akıntı mı bilemiyorum. Karnım sürekli sert inmiyor çok rahatsızım ama nedir anlamıyorum
Canim belki suyun geliyordur. Aşkın foss diye gelir ama. Ya benim aklıma takılan dün okadar kontrole gittin açılmak var mi diye bakmadilar. Bu sefer idrar et. Bizi de habersiz bırakmaKızlar sürekli su gibi akıntım geliyor ya ped taktım hatta su mu akıntı mı bilemiyorum. Karnım sürekli sert inmiyor çok rahatsızım ama nedir anlamıyorum
Ahh canim bir kac gundur anne ben geliyorum diyordu. Masallah açılmak çok guzel. Hayırlısıyla al kucagina. Bizlere de dua et.5 cm açılmam varmış kızlar bekliyorum Doğum odasına alındım
Canim hayirli olsun. Sağ saglim evinize gidin insallah bol sütlü günler.Kizlar merhaba ben bu sabah dogum yaptm sezeryanla.2900gr dogdu kizim.ikimizde iyiyiz.yogun bakimda kalcam bu gun sabah odama gecicem.ege üniversitesinde yaptim cokta memnun kaldim ilgileri süper.sabah kontrole geld belimden agri girdi bacagima vuran.birde gaz sancisi gibi agrim oldu.tuvalete gidiyom bisey yok.kasilmalarimda oldu.hemen aldilar sezeryana.erkenden geldi kizim saglikla
Hayırlı olsun canım.Kizlar merhaba ben bu sabah dogum yaptm sezeryanla.2900gr dogdu kizim.ikimizde iyiyiz.yogun bakimda kalcam bu gun sabah odama gecicem.ege üniversitesinde yaptim cokta memnun kaldim ilgileri süper.sabah kontrole geld belimden agri girdi bacagima vuran.birde gaz sancisi gibi agrim oldu.tuvalete gidiyom bisey yok.kasilmalarimda oldu.hemen aldilar sezeryana.erkenden geldi kizim saglikla
Ayy güzel haberini bekliyoruz canım inşallah kolay bi doğum olur yavrunu kucağına alırsın5 cm açılmam varmış kızlar bekliyorum Doğum odasına alındım
Gözün aydın canım sağlıcak büyüt bebeğini darısı başımıza inşallahKizlar merhaba ben bu sabah dogum yaptm sezeryanla.2900gr dogdu kizim.ikimizde iyiyiz.yogun bakimda kalcam bu gun sabah odama gecicem.ege üniversitesinde yaptim cokta memnun kaldim ilgileri süper.sabah kontrole geld belimden agri girdi bacagima vuran.birde gaz sancisi gibi agrim oldu.tuvalete gidiyom bisey yok.kasilmalarimda oldu.hemen aldilar sezeryana.erkenden geldi kizim saglikla
İnş çok kolay birşekilde sağlıklıca yavrunu kucağına alırsın. 5 cm olana kadar sancın varmıydı.5 cm açılmam varmış kızlar bekliyorum Doğum odasına alındım
Ay haydi hayira guze bir dogum olsun ins dualarinda bizleri unutma. Ben burda heycan yaptim seni dusunemiyorum5 cm açılmam varmış kızlar bekliyorum Doğum odasına alındım
gozun aydin canim Rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin insallahKizlar merhaba ben bu sabah dogum yaptm sezeryanla.2900gr dogdu kizim.ikimizde iyiyiz.yogun bakimda kalcam bu gun sabah odama gecicem.ege üniversitesinde yaptim cokta memnun kaldim ilgileri süper.sabah kontrole geld belimden agri girdi bacagima vuran.birde gaz sancisi gibi agrim oldu.tuvalete gidiyom bisey yok.kasilmalarimda oldu.hemen aldilar sezeryana.erkenden geldi kizim saglikla
5 cm açılmam varmış kızlar bekliyorum Doğum odasına alındım
Bnm annem ananem.esmerler gayet ama bikini bolgesi ve koltuk alti azicik var bacak kol 0 hicnyok yani. Bende bacagi alayim dedim alt onde var arkada cikmamis niyeyse isime geldi. Jiletle.niye korkuyirsun cnm anlamadim. Ustuea degil ki bu kesmez ki eti anca cok bogumlu alanlari belki. Ben bgn tuy dokucuyle alt dudaklara kadar hallettim mesela cok pratik oldu dusta olanlari fln da var. Sen oylr yap kalani da yapabildigin kdr jiletle bi dene.İyi cesaretlisin benim elim titriyor jiletle alamıyorum heleki hamilelikte daha zorluyor benibakalım bi şekilde halledecez inş kol bacak neysede ordaki tüyler olmasaydı iyiydi ama var işte napalım benim kayınvalde hem beyaz tenli hem sarı saçlıymış kadının bir tek dudak üstü tüyleri var oda azcık vucudunda hiç tüy yok ne güzel bizde öyle olsak ne rahat oluruz benim annemde de çok nadir yerlerinde var gerisinde yok şansmıdır nedir
Benim de ikinci ve ilki hic bu kadar zorlamamisti suyum bile hep iyiydi,sanki ayni seyleri yasiyoruz seninle..benimde karnim aciyo artik,kasilma bazi gunler cok fazla oluyo, yarin nst nasil cikacak su da azalma devam ediyo mu ona gore doguma karar verebilirler .. hayirli sonuclar alalim hepimiz insaallah canim
Canım açılman çok güzel maaşallah doğmuştur yavrun belki de bizleri de haberdar et Rabbim yardımcın olsun Canım5 cm açılmam varmış kızlar bekliyorum Doğum odasına alındım
Canım hayırlı olsun gözünaydın maaşallah darısı başımıza inşallah ..sağlıkla gelmiş çok şükür kavuştun sen yavruna:))Kizlar merhaba ben bu sabah dogum yaptm sezeryanla.2900gr dogdu kizim.ikimizde iyiyiz.yogun bakimda kalcam bu gun sabah odama gecicem.ege üniversitesinde yaptim cokta memnun kaldim ilgileri süper.sabah kontrole geld belimden agri girdi bacagima vuran.birde gaz sancisi gibi agrim oldu.tuvalete gidiyom bisey yok.kasilmalarimda oldu.hemen aldilar sezeryana.erkenden geldi kizim saglikla
Canım merak ediyorum seni en son 14.30 gibi haber verdin kavuşmussundur yavruna inşallah sağlıkla5 cm açılmam varmış kızlar bekliyorum Doğum odasına alındım