2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anladim canim sagol:)

Doğuma azıcık süre kala grip olan var mı ya
Antibiyotik kullanıyorum sezeryanda sorun olur mu ki

Canım maaşallah büyümüş yavrun.kan degerlerin de yükselir inşsllah.bende de düşük.oh şükür bitti okul son haftalar zorluyor biraz.benim bir haftam var gözümde büyüyor resmen.yol işi sıkıntı en çok da o yoruyor.dinlen canım doguma az kaldı

Selam kizlar nasilsiniz bizim sezeryan günümüzde kesinleşti 1 mart hepimiz saglicakla kavusuruz inşallah yavrularimiza
Ay haydi bakalim hayirla
Saglikla gelsin artik tarihi bilerek
Daha da
Heycanli olur bekleyis...

K Kucuk prensesim canim ins hakkinda hayirlisi suan cok hassas bir
Dönemindesin ama basta kendini sonra
Yavrunu dusunmelisin ins hersey en kisa
Zamanda yoluna girer.
İns suan yavrunu hayirla
Almissindir kucagina. Dualarim ins
Seninle

evmiz ayri aslnda ama gnede bisiler olyor anlasamyiruz ki artk allaha braktim bnde

Kuzlar teker teker alintiliyamadim hpinize saolun adet agrim vardi 2 gundur dun sabahda arkadasm merkese gidicekti bana da deid gel beraber ckalm diye ole beraber bkstuk ben gezerken karnm adet olcakmisimgbi surekli agridi ama kotu degldim nefesm fan keslyosu arkadasm dedi senn sqncin var hssetmysun obu gel gdelim devletin aciline nst baksnlar dedi gttim nst baktilar sqnci cikti alttan muayene etti 4 cm aclma dedi bende en bastan beri nrmal dusunmyodum alttan muayenede nile kotu oldum ebe dedki seni yatrmamiz lazm ama burdaki dofumhanede 5 oda da dolu yatramwm seni birinin bosalmais lazm dedi bolede eve git diyemem deid ya arastrma hastanesne yada ozele git deid ben baya strs okdum gittim izele arkadasmla snra sancilar 100e. Bile ckyordu bn fazla hsswtmyodum ama baya stres ettm korktum esim geldi nrma istmyorum sezeryan edecwm dedm snra bnu hazrladlar dktrum gelsi spinal anestezi yapildi bebek cikti gsterdker bana snra bn gne agri hissedyorum deyincw beni hmen uytmuslar snra amlyattan ckarken gzmu actim bdaha odaya gtrdiler bni cicukda solnum skntisi olmus dgdugunda baya hiriltisu varms oyuzden devlet hastanesne kuveze yollamslar bizim brdaki ozelde kuvez skntisi var eksik cihazlar heralde ama bebek iyiymis xok sukur 39+1de dlgumum oldu 3 360 kilo dogdu 80 cm boyu varms asi kartnda ole yazyor bende sukur iyiyim kalktim yurudum amaagrim oldu gene agri kesici iatedim serum taktilar bu aksama ckablirmisim hstaneden daha kizimi goremedim bi amwlytta az bisi gordum ama olsun bu sabahda sut sagicaz bebege vermek icin ins sutumde gelir dogurmayanlrda umarim saglkla bebeklerinizi kucaklarniza alirsiniz ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…