• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün temizlik yapayım dedim hemen ağrım oldu belimden karnıma doğru yattım dinlendim geçti allahtan bi an korktum ben de çantamı henüz yerlestirmedim herşeyim hazır yıkadım utuledim bu aksam yerlestiricem biraz gözüm korktu carsambayada vücut temizligimi yaptiricam kuaföre gidip sonra hazırım allahın izniyle
Bende aynıyım iş yapınca hemen belim ağrıyo birde ara ara kasıklarıma ağrı giriyo 15 sn kadar sürüyo geçiyo günde 3 kere oluyodu şimdi 5 6 kez oluyo Allahtan çabuk geçiyo galiba yalancı sancı

Bugün temizlik yapayım dedim hemen ağrım oldu belimden karnıma doğru yattım dinlendim geçti allahtan bi an korktum ben de çantamı henüz yerlestirmedim herşeyim hazır yıkadım utuledim bu aksam yerlestiricem biraz gözüm korktu carsambayada vücut temizligimi yaptiricam kuaföre gidip sonra hazırım allahın izniyle
Kişisel temizliğini kendim zorla yaptim. Gün boyu sancilandim.halbuki dikkat etmeye çalıştım. Benden tavsiye senin yaptığım gibi en iyisi kuafor

Kişisel temizliğini kendim zorla yaptim. Gün boyu sancilandim.halbuki dikkat etmeye çalıştım. Benden tavsiye senin yaptığım gibi en iyisi kuafor
Bende bugün kuaföre gittim özel bölgem hariç ağdamı oldum :olamaz: nedeni çok uzamış olması dikişlerimin yeni olması napim ama bende suç yokki kızmı doğurdum sezeryanle üç dört ay geçsin öyle gideyim temzlenmeye dedim 3 ay sonra hamiş olduğumı öğrendim gidemedim kaldım böyle o_O napcam ben bilmiyorum eşime diyorum jiletle sen al diyorum almıyor ailemde uzaktalar şehir olarak kendimde alamıyorum nasıl edecem ben doktora desem ne der bilmedim :işsiz: şu kıl tüy işi helede bu dönemde çok sıkıntı :KK59:

Bende aynıyım iş yapınca hemen belim ağrıyo birde ara ara kasıklarıma ağrı giriyo 15 sn kadar sürüyo geçiyo günde 3 kere oluyodu şimdi 5 6 kez oluyo Allahtan çabuk geçiyo galiba yalancı sancı
Bencede cnm düzenli değil su an geçti mesela hemen dinlenince ama bence dogumun da yaklastiginin habercisi
Ben baştan beri kuaföre gidiyorum ilk oglumdada gittim allahtan yapı olarak çok tüylü dillim sarisinim ayda 1 alsam yeter ayın sonunu bekledim ki temiz gireyim doğuma diye hayırlısı bakalim

Sağol canım cevabin icin
Dün doktora gittim rapor işini sormaya benlik bir şey yok
Sisteme otomatik düşüyor artık dedi
Çalışabilir raporunun üzerinde aynı zamanda calismayacagin tarih de yazıyor deyince acaba kural mi drgisti dedim
Bugün okula sordum onlar da baska rapor getirmiceksin dedi
Canım 32. Haftada çalışabilir almamız gerekiyor diye biliyorum. 32 de çalışabilir alınca 35 de doğum yaparsan yine de 3 hafta ekleniyor mu acaba doğum sonrasına?

Zaman yaklaşıyor bayanlar 2 gün sonra bizde 38 oluyoruz perşembe çatı muayenesinde 1 cm açılma var denmisti bende bugün korkudan kuaföre attım kendimi kasılmalarım da gittikçe şiddetleniyor bel ağrısı adet olacağım hissi 1 haftadır böyleyim ama doğmuyor daha ne kadar acı çekebilirim bilmiyorum:)

Bende bugün kuaföre gittim özel bölgem hariç ağdamı oldum :olamaz: nedeni çok uzamış olması dikişlerimin yeni olması napim ama bende suç yokki kızmı doğurdum sezeryanle üç dört ay geçsin öyle gideyim temzlenmeye dedim 3 ay sonra hamiş olduğumı öğrendim gidemedim kaldım böyle o_O napcam ben bilmiyorum eşime diyorum jiletle sen al diyorum almıyor ailemde uzaktalar şehir olarak kendimde alamıyorum nasıl edecem ben doktora desem ne der bilmedim :işsiz: şu kıl tüy işi helede bu dönemde çok sıkıntı :KK59:
Vovvvvv sezeryan olduktan sonra 3 ay sonra tekrar mi hamile kaldınız
Yanlismi anladim allahım darısı başıma
Ama bir sorun yasadinizmi

Kızlar tansiyonum yine çok yüksek ya moralim bozuk:KK43: aslında tam da anlamış değilim alet mi bozuktur nedir farklı farklı çıkarıyor bi yüksek bi düşük

Kuzlar teker teker alintiliyamadim hpinize saolun adet agrim vardi 2 gundur dun sabahda arkadasm merkese gidicekti bana da deid gel beraber ckalm diye ole beraber bkstuk ben gezerken karnm adet olcakmisimgbi surekli agridi ama kotu degldim nefesm fan keslyosu arkadasm dedi senn sqncin var hssetmysun obu gel gdelim devletin aciline nst baksnlar dedi gttim nst baktilar sqnci cikti alttan muayene etti 4 cm aclma dedi bende en bastan beri nrmal dusunmyodum alttan muayenede nile kotu oldum ebe dedki seni yatrmamiz lazm ama burdaki dofumhanede 5 oda da dolu yatramwm seni birinin bosalmais lazm dedi bolede eve git diyemem deid ya arastrma hastanesne yada ozele git deid ben baya strs okdum gittim izele arkadasmla snra sancilar 100e. Bile ckyordu bn fazla hsswtmyodum ama baya stres ettm korktum esim geldi nrma istmyorum sezeryan edecwm dedm snra bnu hazrladlar dktrum gelsi spinal anestezi yapildi bebek cikti gsterdker bana snra bn gne agri hissedyorum deyincw beni hmen uytmuslar snra amlyattan ckarken gzmu actim bdaha odaya gtrdiler bni cicukda solnum skntisi olmus dgdugunda baya hiriltisu varms oyuzden devlet hastanesne kuveze yollamslar bizim brdaki ozelde kuvez skntisi var eksik cihazlar heralde ama bebek iyiymis xok sukur 39+1de dlgumum oldu 3 360 kilo dogdu 80 cm boyu varms asi kartnda ole yazyor bende sukur iyiyim kalktim yurudum amaagrim oldu gene agri kesici iatedim serum taktilar bu aksama ckablirmisim hstaneden daha kizimi goremedim bi amwlytta az bisi gordum ama olsun bu sabahda sut sagicaz bebege vermek icin ins sutumde gelir dogurmayanlrda umarim saglkla bebeklerinizi kucaklarniza alirsiniz ins
Canım gözünaydın sen kavuştun yavruna şükür.darısı sağlıkla yüm bekleyenlere.bol süt nasip etsin Rabbim.

K Kucuk prensesim canım gözün aydın bbeğini kucağına almışsın. Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin.
Atom heart mother Atom heart mother canım sen masılsın var mı doğum belirtisi. Ben kızçemi kreşe verdim biraz daha iyi oldu bu aralar sanki. Sadece bez olayomız kaldı gibi. yesilseven yesilseven canım senin de son haftalar işin bayağı zor olmuş geçmiş olsun sana da.

Hayırlı haftalar herkese bugün hastaneye gidicem nstye giricem bakalım nasıl olacak. Hareketlerde azalma hissediyorum korkuyorum biraz. Bu arada bu ay iyiki 29 çekmiyormuş bu sene..aklıma geldi birden :))
Gunaydin hadi guzel haberlerle gel canim aklina kötü şeyler getirip bebiside uzme bizde simdi nst cekinmeye gidiyoruz artik haftada 2 ye cikti bizim nst

K Kucuk prensesim oy masallah. Ikinizde toparlanirsiniz insallah. Darisi sağ saglim bizlere.
SekerAnnee SekerAnnee canim evet sanad A az kaldı.
Hadi hayirlisiyla al kucagina.

Benimde gece ara ara kaşık ağrılarım sancim oldu ama. Ben biliyorum daha değil.bebek baskısından olan ağrılar.

ben evime geldim kizim kuvezde hala sut sagmaya calsyorum ama sutum damla jadar gelyor olmuyo bi turlu bu sabh yikndim tekrar denyorum ins sytum de artar. Sende ins hayrlusyla kucagna alrsin bebegni ins

K Kucuk prensesim cabim gözun aydin Rabbim
Anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Hastanelerin bu yönunu anlamiyorum birinde yatak yok digeri de kuveZ. Madem yok giris yapmtirmadan uyarin ki ona gore hasta baska bi yere gitsin.
Neyse artik yapilacak birsey yok cok sukur hayirla yavrun gelmis ya ins ikiniz de biran once toplarnirsiniz. 4. Bebegimiz de dogmus oldu.

Bugun biz dr 37+0 oldukkk

Guzel bir pazar olsun herkese

kixmin kuvezefricegni hic blmyorduk dogumdan snra sknti oldu daha hic gormeden kuveze koydlar dun sksam bi gittim kuvezde grdum 5 dkka anca iste boledide zormus evmdeyim ama kizim hastanede yatyor allh yardmcimiz olsun cnm

Back