Sağol canım cevabin icinCanım 32 de çalışabilir raporu aldığın doktordan 37 de çalışamaz raporu alman ve kurumuna teslim etmen gerekiyor benim 1 mart cuma son çalışamaz raporunu alıp okula götüreceğim.son haftam ama çok zorluyor artık..Allah hepimize yardım etsin
Canım ne güzel ama bizimkiler getirmelisin dedi evet yazıyor aslında üzerinde .bugün bir arkadaşın son günü idi o da getirdi raporunu.degişiklikten haberim yoktu sağol canım.Sağol canım cevabin icin
Dün doktora gittim rapor işini sormaya benlik bir şey yok
Sisteme otomatik düşüyor artık dedi
Çalışabilir raporunun üzerinde aynı zamanda calismayacagin tarih de yazıyor deyince acaba kural mi drgisti dedim
Bugün okula sordum onlar da baska rapor getirmiceksin dedi
Havucun kendisini yesene cnm neden suyu? Yani ben burdan duydum havuc suyu diye de kendisini yiyorum direk onun haricinda hurma.muz fln yedim bir de dinlendim. Hastayim diye evde is yapmadim daha dogrusu. Buyugun eline de verdim telefonu actim bolca cizgifilmi mecburen ev isi yemek isini de kocam halletti. Bu arada eski dr um ilk kizim da tatli ye seker tutar suyu demisti ozmn da azalma vardi. Bu dr umsa seker dusmani biraz. Ama ben zaten zayifim bebede zayif seker acisindan hic bir riskimiz yok o sebeple eski drumu dinliorum ya sen yine de seker isine dikkat et. Bu arada suyun azalmasi doguma yakin normal aslinda diye biliyorum hatta soyle soyliyim ananem yillarca ebelik yapmis 8de cocuk dogurmus kendisi. 8. De suyu gelmis ama bebek 15 gun snr gelmis cnku tersmis cikamamis ya sonradan farketmis bunu ya Daha iyi oldu tertemizdi yikanmis gibi cikti diye anlatir :) Yani drlar endise ediyor ya sebebini cozemedim suyu azaldigi icin bebegine anneye bisey olan da duymadim ya drlarin da bir bildgi vardir elbet... Eskiler de suyum az deyince hee dogum yaklasmis diye yapistiriyorlar valla bnde ikilemdeyim kac hundur dinleniyordum bugun pazar.market gezdim yrn da avm avm gezme planim var bakalimCanım benimde suyum az çıktı kontrolde sen havuçtan başka bişey yaptın mı bende hergün bir bardak havuç suyu içiyorum inşallah işe yarar
canim arkadasa yukarda bahsettigim gibi durum. 38 haftadan snr bence endise edilmemeli ama yine de drunuz dinleyin tabi. Saglikli dogumlar olsun hepimize ins...Canm banada gecen hafta suyun azalmis dedi iki gune bir nst istedi bugun yine hala az dedi, 38+1 haftaligim boyle giderse haftaya dogum olur diyolar, sadece havucla mi cogaldi suyun baska bisey yaptin mi?
Merhaba bir şey sormak istiyorum
Ben 37 hafta çalışabilir raporu almıştım ve pazartesi itibariyle 37.hafta bitiyor
Benim tekrardan çalışamaz raporu alıp kuruma vermem gerekiyor mu
Yoksa basla bir işlem yapmaya gerek yok mu sisteme otomatik mi düşüyor
Canım sağol moral verdin bana bende bol bol dinleniyorum benim dr 2 hafta sonra çağırdı kpntrole önemli olsa daha sık çağırırdı sanki birde stres çok etkili suyu sakın stres yapma dedi bakalım hayırlısıyla alsak kucağımızaHavucun kendisini yesene cnm neden suyu? Yani ben burdan duydum havuc suyu diye de kendisini yiyorum direk onun haricinda hurma.muz fln yedim bir de dinlendim. Hastayim diye evde is yapmadim daha dogrusu. Buyugun eline de verdim telefonu actim bolca cizgifilmi mecburen ev isi yemek isini de kocam halletti. Bu arada eski dr um ilk kizim da tatli ye seker tutar suyu demisti ozmn da azalma vardi. Bu dr umsa seker dusmani biraz. Ama ben zaten zayifim bebede zayif seker acisindan hic bir riskimiz yok o sebeple eski drumu dinliorum ya sen yine de seker isine dikkat et. Bu arada suyun azalmasi doguma yakin normal aslinda diye biliyorum hatta soyle soyliyim ananem yillarca ebelik yapmis 8de cocuk dogurmus kendisi. 8. De suyu gelmis ama bebek 15 gun snr gelmis cnku tersmis cikamamis ya sonradan farketmis bunu ya Daha iyi oldu tertemizdi yikanmis gibi cikti diye anlatir :) Yani drlar endise ediyor ya sebebini cozemedim suyu azaldigi icin bebegine anneye bisey olan da duymadim ya drlarin da bir bildgi vardir elbet... Eskiler de suyum az deyince hee dogum yaklasmis diye yapistiriyorlar valla bnde ikilemdeyim kac hundur dinleniyordum bugun pazar.market gezdim yrn da avm avm gezme planim var bakalim
canim arkadasa yukarda bahsettigim gibi durum. 38 haftadan snr bence endise edilmemeli ama yine de drunuz dinleyin tabi. Saglikli dogumlar olsun hepimize ins...
Tekrar rapor alıp vermek gerekiyor canim. Doktoruna şöyle onlar hemen yazıp veriyorlar.ben aldım pazartesi kuruma teslim edicem.dogum yapınca da bir rapor daha alicaksinMerhaba bir şey sormak istiyorum
Ben 37 hafta çalışabilir raporu almıştım ve pazartesi itibariyle 37.hafta bitiyor
Benim tekrardan çalışamaz raporu alıp kuruma vermem gerekiyor mu
Yoksbasla bir işlem yapmaya gerek yok mu sisteme otomatik mi düşüyor
Hadi hayirlisi.doktorum normal doğumda bebek için çok önemli olduğunu soylediGünaydın kizlar bende 2 gün önce gittim hastaneye 2800 dü bebisim biraz zayıfız çatı muayenesi yapıldı 1 cm acıklık var başı aşağıda normal doğum dedi nst de de sıkıntı yok ama benim aşırı kasilmalarim basladi bi de cocuk biraz daha aşağı inmiş gibi hissediyorum
Gunaydin herkese doguma yaklasti yeterince strese girdim kaynana es kavga ettim aksamdan sabaha kadar aglamaktan helak oldum nasil insanlar bunalr anlamyorum hic cocuk olmasa cekip giderdim ama cocuk icin bisi yapamiyorum allahim diyorum ne buyuk hata ettimde bu cocuk oldu smdi diyorum ole nefret ettimki bu insanlardan artik esimden bile nefret ediyorum artik icimde hic bsii kalmadi ne yapicagmi bile blmyorum cocuk karnma etkilenyodur bu olanalrdan sabaha kadar dogru duzgun uyuyamadim bile surekli aglyorum ya
Sabır canim.strestlisin.boş ver büyüklük sende kalsın sen Bebeisini ve doğumu düşün.Gunaydin herkese doguma yaklasti yeterince strese girdim kaynana es kavga ettim aksamdan sabaha kadar aglamaktan helak oldum nasil insanlar bunalr anlamyorum hic cocuk olmasa cekip giderdim ama cocuk icin bisi yapamiyorum allahim diyorum ne buyuk hata ettimde bu cocuk oldu smdi diyorum ole nefret ettimki bu insanlardan artik esimden bile nefret ediyorum artik icimde hic bsii kalmadi ne yapicagmi bile blmyorum cocuk karnma etkilenyodur bu olanalrdan sabaha kadar dogru duzgun uyuyamadim bile surekli aglyorum ya
Kasilmalarin mi canım çok acıyor 2 gündür adet olacağım sankiHadi hayirlisi.doktorum normal doğumda bebek için çok önemli olduğunu soyledi
Canim ben demeden doktor dedi.kasilmalarim olacak bu çok normal dedi. Sancin başlarsa artık önemli değil dedi.gelsin bebek dedi. Belki senin bebiste artık geliyorum anne diyordur.Kasilmalarin mi canım çok acıyor 2 gündür adet olacağım sanki
Uzme kendini canim dogumuna bisey kalmamis.en hassas zamanlarin bunlar.insan esinden daha fazla ilgi anlayis bekliyor ama erkekler anlamiyor.Gunaydin herkese doguma yaklasti yeterince strese girdim kaynana es kavga ettim aksamdan sabaha kadar aglamaktan helak oldum nasil insanlar bunalr anlamyorum hic cocuk olmasa cekip giderdim ama cocuk icin bisi yapamiyorum allahim diyorum ne buyuk hata ettimde bu cocuk oldu smdi diyorum ole nefret ettimki bu insanlardan artik esimden bile nefret ediyorum artik icimde hic bsii kalmadi ne yapicagmi bile blmyorum cocuk karnma etkilenyodur bu olanalrdan sabaha kadar dogru duzgun uyuyamadim bile surekli aglyorum ya
Bir haber yok canım ya bekliyorum hala akıntılarım var arada kahverengi olan başka da bir şey yok Pazartesi doktora gitcem bakalımSekerAnnee canim ne yaptin. Pek haber alamadık senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?