Bu haftalarda normal sanirim canimyok hani benim gebeliğin başında da mide bulantısı sorunum yoktu. şu an da midem yanıyor mesela..
o da yeni çıktı bir kaç gündür.
Canim benim heyecandan degilde tuvalete kalkıyorum sanki maraton koşusu yapmışım gibi oluyorum nefesimi toplayana kadar uyanigim.uyumakta zorlanıyorum. Bugün 4.30da wc kalktım 6.30 a kadar uyaniktimKizlar bana artik günler geceler gecmiyo az kaldi diye heyecandan sanirim gündüzler heyecandan ama geceleri uykusuzluk basladi bende lavaboya uyaniyorum uyuyamiyorum heryerim agriyo artik gece uykusuzluguna alismamiz icin sanirim
Yastigini.yüksek tut.doktorum mide rahatsızlığının normal olduğunu söyledi.ilaç yazayım dedi.ben istemedim.çok rahatsiz olursan karbonatli su yapıp iç dedi.daha yapmadım bugünlerde midem iyi.denemedim belki sizlerde ise yararBenim miyde bulantilarim tekrar basladi zaten özellikle aksam yemek yedikden sonra sabaha kadar rahatsiz oluyorum
Bende merak ediyorum.@bedicinia ismi buydu herhalde tam bilemiyorum ama.bebekleri nasil acaba.kendisitopikten ilk ikizler dogmustu acaba durumlari nasıl onlari da merak ediyorum
Teşekkür ederim canim bulantim olunca deneyip söylerim size deYastigini.yüksek tut.doktorum mide rahatsızlığının normal olduğunu söyledi.ilaç yazayım dedi.ben istemedim.çok rahatsiz olursan karbonatli su yapıp iç dedi.daha yapmadım bugünlerde midem iyi.denemedim belki sizlerde ise yarar
Canım ikinci dönemi seminer ile birlikte kapatayım dedim ama bugün çok yoruldum ve ayaklarım şiş nasıl olacak bende bilmiyorum gözüm korktu ciddenben izne ayrıldım. darisi başınıza neden 4 hafta daha calismayi sectiniz zor olmayacak mi
Aaa öyle bisey mi var canim ben tecrübesiz olduğum icin hic bilmiyodumKizlar bebegin gobek bagi icin ne aldiniz gobek bakim setleri var onlardan mi alsak yksa batikon felan diyolar bide hangisi daha iyidir
Aaa öyle bisey mi var canim ben tecrübesiz olduğum icin hic bilmiyodum
Hiç düşünmedim.ama kullanmak gerekirse doktora danışarak kantron yağı denedim kendim yaptim.kendime de kullanılan yaratmaları çabuk iyileştirme ozelligi varKizlar bebegin gobek bagi icin ne aldiniz gobek bakim setleri var onlardan mi alsak yksa batikon felan diyolar bide hangisi daha iyidir
Hiç düşünmedim.ama kullanmak gerekirse doktora danışarak kantron yağı denedim kendim yaptim.kendime de kullanılan yaratmaları çabuk iyileştirme ozelligi var
Canım doğumdan sonra eve çıkarken reçetede yazmıştı doktorum bence acele etme belki seninki de yazar eczanede hazırlanan bi ilaçtı oğlumda kullandığım sargı bezi falanda vardıbenimde ilk gebelik cnm bende tecrubesizim ama bebek dogdugunda gobeginin sargi bezi felan degisiliyor bazilari batikonla bakiyolarmis yada bazilarida gobek bakim setleri oluyor ondan kullaniyorlar ne yapmam lazm diye bende blmyorum gobek bakim seti alirim bende heralde
Canım doğumdan sonra eve çıkarken reçetede yazmıştı doktorum bence acele etme belki seninki de yazar eczanede hazırlanan bi ilaçtı oğlumda kullandığım sargı bezi falanda vardı
H8cbiseye gerek yok k8zlar. Sadece cabuk iyilessin diye bi sprey vermislerdi onu kullanmistim ben ama normalde luzum yok. Bu arada 11 gunde dustu hic de ise yaramamis anlayacaginiz :) kendi kuruyup dusuyor aciyan bisi de degil zaten. Sadece banyo yapinca kurulamaniz lazim ozmn daha gec iyilesir mikrop kapabilir vs. Bu sebeple dusene kdr yikamayan da cok.benimde ilk gebelik cnm bende tecrubesizim ama bebek dogdugunda gobeginin sargi bezi felan degisiliyor bazilari batikonla bakiyolarmis yada bazilarida gobek bakim setleri oluyor ondan kullaniyorlar ne yapmam lazm diye bende blmyorum gobek bakim seti alirim bende heralde
H8cbiseye gerek yok k8zlar. Sadece cabuk iyilessin diye bi sprey vermislerdi onu kullanmistim ben ama normalde luzum yok. Bu arada 11 gunde dustu hic de ise yaramamis anlayacaginiz :) kendi kuruyup dusuyor aciyan bisi de degil zaten. Sadece banyo yapinca kurulamaniz lazim ozmn daha gec iyilesir mikrop kapabilir vs. Bu sebeple dusene kdr yikamayan da cok.
doktor oneriyor zaten kullanman gerekeni göbek için.birde göbek nekadar kuru kalirsa okadar cabuk düsuyor.benimde ilk gebelik cnm bende tecrubesizim ama bebek dogdugunda gobeginin sargi bezi felan degisiliyor bazilari batikonla bakiyolarmis yada bazilarida gobek bakim setleri oluyor ondan kullaniyorlar ne yapmam lazm diye bende blmyorum gobek bakim seti alirim bende heralde
doktor oneriyor zaten kullanman gerekeni göbek için.birde göbek nekadar kuru kalirsa okadar cabuk düsuyor.
Aklinizda olsun.benim babam cocuk hastanesinden emekli hasta bakiciydi.o pansuman yapti ve o soyledi bana bunu 1 haftada distu gobegi ilk bebegimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?