2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy senin cok az kalmis maşallah

baya az kaldi ya hepten korkmaya basladim moralim bozlyor aglamak istiyorum resmen ya devletteki dktor sezeryani kabul etmiyor ozele gitsem 3bini buluyor ozelde ettirebilcek hic durumumuz yok suan napcam blmyorum ya bide isteyerek de hamle kalmadim zaten hic istemyordum oyuzden smdi normal dogum sancilarni cekmekde istemiyorum ya gunler gecyor valla ne kaldi surda subat bitiyor zaten

Canim moralini bozma bak sen moralini bozarsan bebisin bunu farkeder rahat ol devlete sezeryan yasagi geldi ya o yüzden kabul etmiyo devlettekiler ama sen rahat ol son zamanlarinin tadini bebisinin tadini cikar sitres yapma

Kizlar bende cantami hazirladim bugun temizlik işine başladım heycanla c.tesi gunu dr kont var belki gun verir diye heycanla bekliyorum sizde hazirliklar nasil

Canim moralini bozma bak sen moralini bozarsan bebisin bunu farkeder rahat ol devlete sezeryan yasagi geldi ya o yüzden kabul etmiyo devlettekiler ama sen rahat ol son zamanlarinin tadini bebisinin tadini cikar sitres yapma

devlette normal zorunlu oyuzden dktor zorluyor ama benimde buna hazir olmam lazmdi ben hazir deglim ne edecem blmyorum ya stresten maffoldum esimin isleri berbat anasi babasi olcka insanlar ha bire hakkimizi yediler smdi onlar tuzunden borc icindeyiz mafgolmus bi halimiz var darliktan bunalima giriyom zaten esine ha bire sinirleniyorum hakkini yediriyor sesi cikmiyor diye cocuk gelecek ne yapicaz belli degl bu zor zamanda cocuga nasil bakcaz blmiyorum sabah agladim sinirimden ya esimin kendini yedirmeis yuzunden ozele gideniyorum smdi nisan zamanindan beri bana edilmeyen haksizlik kalmadi artik yaptiklarini sinirlerim kaldirmiyor az kaldi valla patlamak uzereyim smdiden lohusa pskolojisine giridm sanirim ya

Cok uzuldum canim insan bu zamanda cok hassas oluyo haklisin ama bebegin herseyden önemli en cok onu düşün takma kafana bisey biraz daha zaman var insallah bi yol bi çare bulursunuz

Cok uzuldum canim insan bu zamanda cok hassas oluyo haklisin ama bebegin herseyden önemli en cok onu düşün takma kafana bisey biraz daha zaman var insallah bi yol bi çare bulursunuz

ins cnm Allah buyuktur diyorum ama bana edilen haksizliklarda bu dunyada fikacak bende oturdugum yerden seyredecem elbet cikar biyerden diyorum hep allah yardim etti zor gunleri atlattik ins bunuda atlatiriz cocukda riskiyla gelirmis allah buyuktur elbet bi kapi acar ins bakalim cnm

Aynen canim cok iyi düşünüyosun Allahin izniyle hepsi yoluna girer merak etme yeterki saglikli olalim saglicakla bebislerimizi kucagimiza alalim

senin dogum ne zamandi cnm :) bakalim bizim topikten ilk kim doguracak
35 gun var canim ama benim bazi problemler ve erken doğum riskim oldugu icin erken gelme ihtimali var c.tesi gunu randevumuz var belki dr gününü belirler diye düşünüyorum bende kimin dogum yapacagini cok merak ediyorum cok kalabalim deil grup kalabalik olsa yakinda dogum haberleri gelmeye baslardi

Merhaba kızlar
Sanırım benim doğum erken olacak biliyorsunuz çalışabilir raporu uzatılmadı. Ardından kontrolde inşallah şubat ayını bitiririz dendi. Son 3 gündür sancim var bakalım haftaya çarşamba kontrolüm var ne diyecek doktor

senin 1 ay var ins zamaninida bekler cnm benmde erken dogum riskim var aslnda ama dktor suan cokda onemsemiyor 36 hafta olmusum zaten progestan kllaniyodum onuda braktim artik hayrlisi cnm saglkla dogsunlar da aslnda grubda daha erken doguran birisi vardi grubdan cogu kisi gitti zaten sessizlesti eskisi gbi tadi kalmadi grubunda

Hadi hayirlisi sağlıkla insallah. Subat anneleri şubata girmeden cogu ocak Annesi oldu. Belli mi olur..biimkilerde 40.haftayı gormeyebilir

Kizlar bana artik günler geceler gecmiyo az kaldi diye heyecandan sanirim gündüzler heyecandan ama geceleri uykusuzluk basladi bende lavaboya uyaniyorum uyuyamiyorum heryerim agriyo artik gece uykusuzluguna alismamiz icin sanirim

benim de geceler zor geçiyor. belim ağrıyor karnım ağrıyor. dün gece midem bile bulandı. uyumamam için her şey oldu :)

yok hani benim gebeliğin başında da mide bulantısı sorunum yoktu. şu an da midem yanıyor mesela..
o da yeni çıktı bir kaç gündür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…