- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
Iyi akşamlar canımCanim 36. Haftada dogdugunda küveze almislar miydi yavrunu?
Ben de ben de yaBenimkide 1 aydir bas asagi erkenden döndü.benimde cok kasilmalarim var.bol bol dinlen.ben yüruyemiyorum artik.resmen taş kesiliyor.idrarimida tutamiyorum kafa dayandi mesaneme.tuvalete zor yetisiyom.ben sezeryan olcam.erkwnden dogmasindan korkuyom cikti cikacak resmen
Ben kan ilaci da magnezyum da kullanmiyorum midemi bulandiriyor diye magnezyum rahatlatir mi kiCanım bende de oluyor doktor kan ilacını ikiye çıkardı o etkiliyor ama magnezyum içince dengeliyor beni o zaman.gazdan da karnım çok şişiyor nefesi zor alıyorum o durumda.inşsllah doğumdan sonra her şey daha rahat olacak
Cok sukur Canim.Iyi akşamlar canım
Hayır küveze girmedi
Öncesinde ciğer geliştirici yaptilar
2550 doğdu
Haftasına göre kilosu düşüktü yine de girmedi çok şükür
Hosgeldin canim aramiza saglikla insallah gelsinler de tek birkac hafta once gelsinlerMeraba kızlar iyi geceler bende bu gidişle Mart annesi olacam Allahın izniyle plesanta previa var o yüzden nisan başı gibi sezeryan olacaktım ama şimdi 36 ve ya 37 de alacaklar.Allah yardımcımiz olsun.
Canim kan ilaci ve magnesiumu ayni anda miBen kan ilaci da magnezyum da kullanmiyorum midemi bulandiriyor diye magnezyum rahatlatir mi ki
Ikisini de kullanmiyorum reflu var direk kusuyorum diye kan değerlerim de baya düşmüş ne yapacağım bilmiyorum malesefHosgeldin canim aramiza saglikla insallah gelsinler de tek birkac hafta once gelsinler
Canim kan ilaci ve magnesiumu ayni anda mi
Kullaniyordun? Biri kabizliga digeri de
İshale sebebiyet verebiliyor. Etkisini alabilmek
İcin aralarinda en az 2-3 saat olmali. Ben sabah magnezyumu aksam ytamadna once de
Kan ilacini aliyorum ki bulantim fazla olmasin diye.
Kabizlik beni de mahvediyor iyice
Siddetlendigi zaman magnezyumu arttiriyorum.
Canım ikisi dengeliyor benimde bulanıyor ama doktor kullan dedi birlikte alma gece magnezyum sabah kan ilacı al.magnezyum ishal de yapabiliyor beni yapmadı kan hapını 2 tane içince.kabız olamazsın daha etki ediyor.Ben kan ilaci da magnezyum da kullanmiyorum midemi bulandiriyor diye magnezyum rahatlatir mi ki
Günaydın canım ben de 4 hafta daha çalışacağım 1 mart cuma son:))Allah hepimize kolaylık versin..Gunaydin anneler. Öğretmen arkadaslarim yeni dönemleri hayirli olsun. Ben çalışır raporu almıştım. 3 hafta daha çalışacağım. Şimdi o makul için hazirlik yapiyorum.
Gününüz guzel geçer inşallah.
Ayy senin cok az kalmis maşallahGunaydin cok az kaldi doguma subat cabuk gecer
Merhaba hosgeldin ins.saglikla al bebegini kucagina canimMeraba kızlar iyi geceler bende bu gidişle Mart annesi olacam Allahın izniyle plesanta previa var o yüzden nisan başı gibi sezeryan olacaktım ama şimdi 36 ve ya 37 de alacaklar.Allah yardımcımiz olsun.
Kan ilacini kullanmalisin ama.dogumdan sonra da devam ediyorsun hatta.hap şeklinde kullaniyorum sabah ac karnina ben.seninki surupmu hapmi.olmassa doktoruna söyle igne yazdir.ben duzenli kullanmamistim kanim düsmustu sonra toparladimBen kan ilaci da magnezyum da kullanmiyorum midemi bulandiriyor diye magnezyum rahatlatir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?