Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım göbek bakım seti kullanmak gerekli alkol içerikli olması lazım. Yağlarla olmaz çünkü amaç bir an önce kurumasını ve göbek bağının düşmesini sağlamak. Batticon solüsyonlar alkol kadar etkili değilbenimde ilk gebelik cnm bende tecrubesizim ama bebek dogdugunda gobeginin sargi bezi felan degisiliyor bazilari batikonla bakiyolarmis yada bazilarida gobek bakim setleri oluyor ondan kullaniyorlar ne yapmam lazm diye bende blmyorum gobek bakim seti alirim bende heralde
Canım göbek bakım seti kullanmak gerekli alkol içerikli olması lazım. Yağlarla olmaz çünkü amaç bir an önce kurumasını ve göbek bağının düşmesini sağlamak. Batticon solüsyonlar alkol kadar etkili değil
Merak etme canim annelik bizim genlerimize kodlanmis.dogduktan sonra göreceksin nasil guzel bakacaksin bebegine.bende ilkinde tecrubesizdim ama hersey kendiliginden gelisiyor.hic korkma tadini cikar bebeginle her dakikaninvalla ne guzel tecrubelisiniz en azndan ben nasl bakciagmi blmyorum hic nasil dogacak diye korkuyorum da cok tecrubesizim ins hayirlisiyla dogururuzda geriside bir sekikde hallolur ins
Merak etme canim annelik bizim genlerimize kodlanmis.dogduktan sonra göreceksin nasil guzel bakacaksin bebegine.bende ilkinde tecrubesizdim ama hersey kendiliginden gelisiyor.hic korkma tadini cikar bebeginle her dakikanin
Sonucta internet var doktorlar var herseyi ögreniyorsun sorarak arastirarak.birde içinden geleni yap fazla kimsenim sözune bakma mantigina uyan seyleri yap.ben hep öyle yaptim.
Tabii canım en iyisi hiç kafa karıştırma doktorun ne derse onu uygularsınvalla cnm ne yapcagmi sasirdim ikiye bolunduk resmen bi gerekli bi gereksiz diyiliyor en son care doktora danisirim ne derse onu ederim artik
Valla bana onerdiler.koca bi set aldik sgk da karsilamio hicbi ise yaramadi kullanmayanlarin daha cabuk düştü. Ben de.hic arastirmamistim esime dogunca r3cete yapmislar daha dogrusu brosurlerini vermisler oda.almis haliyle. Hala duruyorlar ama ikinci de kullanmayacagim. Zaten bazi dr oneriyor guya ama bence reklam amacli cogu dr gerek gormuyor. Ustelik 11 gun de dustu annem bile bisiler sikip duruyosun kurumaz oyle dusmez.tabi diye cok soylendi:)Canım göbek bakım seti kullanmak gerekli alkol içerikli olması lazım. Yağlarla olmaz çünkü amaç bir an önce kurumasını ve göbek bağının düşmesini sağlamak. Batticon solüsyonlar alkol kadar etkili değil
Bebekten bebeğe fark ediyor demekkiValla bana onerdiler.koca bi set aldik sgk da karsilamio hicbi ise yaramadi kullanmayanlarin daha cabuk düştü. Ben de.hic arastirmamistim esime dogunca r3cete yapmislar daha dogrusu brosurlerini vermisler oda.almis haliyle. Hala duruyorlar ama ikinci de kullanmayacagim. Zaten bazi dr oneriyor guya ama bence reklam amacli cogu dr gerek gormuyor. Ustelik 11 gun de dustu annem bile bisiler sikip duruyosun kurumaz oyle dusmez.tabi diye cok soylendi:)
normal canimArkadaşlar selam, bazı geceler sancı hissediyorum, Doğuma yakın sancı hissetmek normal midir geçiyor hemen çok şiddetli değil.
Hap canim igne yazılıyor muKan ilacini kullanmalisin ama.dogumdan sonra da devam ediyorsun hatta.hap şeklinde kullaniyorum sabah ac karnina ben.seninki surupmu hapmi.olmassa doktoruna söyle igne yazdir.ben duzenli kullanmamistim kanim düsmustu sonra toparladim
Yatma şekline dikkat et. Ben sağına soluma yaşamıyorum şiddetli sancı çekiyorum.Arkadaşlar selam, bazı geceler sancı hissediyorum, Doğuma yakın sancı hissetmek normal midir geçiyor hemen çok şiddetli değil.
Bizlerde ufak tefek agrilarimiz oluyor ama dayaniyoruz. Benim ataklarda ve bacaklarda ödemim olmaya başladı.Kızlar da nasılsınız
Nasıl gidiyor
Ben 34 haftayim da 2000 kilo olmuş oğlun doktor biraz zayıf kalmış kilo.kontoru yapalım dedi 35 de yani haftaya çati muhanesi yapacağını söyledi
Sizler ne durumdasınız![]()
Bizlerde ufak tefek agrilarimiz oluyor ama dayaniyoruz. Benim ataklarda ve bacaklarda ödemim olmaya başladı.