- 14 Ocak 2019
- 25
- 42
- 88
- 30
Canım Maaşallah 3 tane birden ama çok iyi olmuş ve de çok güzeller
Cok guzel plan yapmissin canimben hala rahatim ne canta ne ev temizligi eksikleri tamamlicam bu hafta. suslerinin malzemesini alip yapcam bu hafta. haftaya genel ev temizligi ondan sonraki hafta bebek kıyafetleri temizligi ve ütüsü en son hafta canta :) marta boylr girecegiz. martta da dinlenmece :)
Benimde planım aynı senin gibi canım temizlik gözümde çok büyüyo ama yorulunca hemen nefes nefese kalıyomben hala rahatim ne canta ne ev temizligi eksikleri tamamlicam bu hafta. suslerinin malzemesini alip yapcam bu hafta. haftaya genel ev temizligi ondan sonraki hafta bebek kıyafetleri temizligi ve ütüsü en son hafta canta :) marta boylr girecegiz. martta da dinlenmece :)
Kizlar siz yinede cok gec zamana bırakmayın bu bebislerin ne zaman gelecegi belli olmazBenimde planım aynı senin gibi canım temizlik gözümde çok büyüyo ama yorulunca hemen nefes nefese kalıyom
Çok iyi dğşünmüşsün canım ilkinde ben de hamak beşik alıp koymuştum salona gerekli oluyor.Rabbim mışıl mışıl uyumayı büyümeyi nasip etsin kuzucuğunaGelen giden çok olacak bir de sese alışsın istiyoruz o yüzden gündüz salonda yatacak
Evim 80 m2Biz de 3 tane beşik oldu :)
Anne yanı beşik ,odası için ikeadan karyola tipi beşik ve salon için sepet beşik
Canım bende de oluyor doktor kan ilacını ikiye çıkardı o etkiliyor ama magnezyum içince dengeliyor beni o zaman.gazdan da karnım çok şişiyor nefesi zor alıyorum o durumda.inşsllah doğumdan sonra her şey daha rahat olacakGünaydın kizlar felaket sekilde gaz sancısı çekiyorum artik ve kabiz oldum benle ayni durumda olan var mi cocugun hareketlerini bile kısıtlıyor bu durum korkuyorum
Amin canım hepimize inşallahÇok iyi dğşünmüşsün canım ilkinde ben de hamak beşik alıp koymuştum salona gerekli oluyor.Rabbim mışıl mışıl uyumayı büyümeyi nasip etsin kuzucuğuna
Maşallah 36.haftayı bitirmissin. Doğuma tam gaz hazırlıklar TAmam.Iyi pazarlar mart anneleri gununuz nese dolu gecsin
Canım benim edimdiğşm bilgilere göre yalancı kasılmalar olabilir bu haftalarda. Endişelenme.. nişan ve ya su gelse bile 24 saat kadsr beklenebişiyor doğum için. Bbebepin hareketlerini takip et hsrekeh varsada hiç bişe yok deme ktrİyi akşamlar herkese, kızlar bugün kasıklarımda derinden derinden sızlama hissediyorum batma gibi bu Doğum sancısı gibi bir şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?