2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar. Guzel bir gun olsun. Bebis uyandi galiba tekmeliyir. Açılmış olabilir. kalmayın bir guzel kahvaltı yapayım.
Uyudugumda herhalde o dabuyuyor kalkınca yada azıcık kimikdayayim kendide patirdiyo e yaramaz

Günaydın kizlar yavaş yavaş şubattan da günler geciyo heycanim artıyo benim cantami hazirladim simdi yavaş yavaş ev temizliği işine bakicam c.tesi gunu de kont var dr belki sezeryan gunu mu az cok soyler

Günaydın kizlar felaket sekilde gaz sancısı çekiyorum artik ve kabiz oldum benle ayni durumda olan var mi cocugun hareketlerini bile kısıtlıyor bu durum korkuyorum

ben hala rahatim ne canta ne ev temizligi eksikleri tamamlicam bu hafta. suslerinin malzemesini alip yapcam bu hafta. haftaya genel ev temizligi ondan sonraki hafta bebek kıyafetleri temizligi ve ütüsü en son hafta canta :) marta boylr girecegiz. martta da dinlenmece :)

Cok guzel plan yapmissin canim

Benimde planım aynı senin gibi canım temizlik gözümde çok büyüyo ama yorulunca hemen nefes nefese kalıyom

Günaydın kizlar felaket sekilde gaz sancısı çekiyorum artik ve kabiz oldum benle ayni durumda olan var mi cocugun hareketlerini bile kısıtlıyor bu durum korkuyorum
Canım bende de oluyor doktor kan ilacını ikiye çıkardı o etkiliyor ama magnezyum içince dengeliyor beni o zaman.gazdan da karnım çok şişiyor nefesi zor alıyorum o durumda.inşsllah doğumdan sonra her şey daha rahat olacak

İyi akşamlar herkese, kızlar bugün kasıklarımda derinden derinden sızlama hissediyorum batma gibi bu Doğum sancısı gibi bir şey mi
Canım benim edimdiğşm bilgilere göre yalancı kasılmalar olabilir bu haftalarda. Endişelenme.. nişan ve ya su gelse bile 24 saat kadsr beklenebişiyor doğum için. Bbebepin hareketlerini takip et hsrekeh varsada hiç bişe yok deme ktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…