2019 KPSS ÇALIŞMA SÜRECİM

Hocam evli olunca zor oluyor bir gün yetiştirsem bir gün yetişmiyor . Şu an beş altı dersi birlikte götürüyorum alan derslerini hala oturtamadım Bir de ben bazı sebeplerden dolayı KPSS yi erteledim hep o yüzden belki de bu sene konularım yetişmeyecek . Bu sene bir alt yapıyı yapayım sınava yine girecem ama nasip olmazsa seneye daha donanımlı olarak girerim sınava .

Bugün tarihten video izledim hep . Tarih hiç bitmeyecek gibi sanki . Günde 5-6 izliyorum izlemem gerek . Sonra notunu çıkarıyorum. Sürekli tekrar istiyor yoksa unutuyorsun.

Bugün tarihten video izledim hep . Tarih hiç bitmeyecek gibi sanki . Günde 5-6 izliyorum izlemem gerek . Sonra notunu çıkarıyorum. Sürekli tekrar istiyor yoksa unutuyorsun.
Ramazan yetgin videolarını izliyorsanız boşuna not tutmayla zaman harcamayın . Video ders notu hayat kurtarıcı resmen :) videolar zaten uzun ve toplamda 100 tane birde not tutunca baya oyalıyor.

Ramazan yetgin videolarını izliyorsanız boşuna not tutmayla zaman harcamayın . Video ders notu hayat kurtarıcı resmen :) videolar zaten uzun ve toplamda 100 tane birde not tutunca baya oyalıyor.
evet hocam ama not yazarak anlayanlardanım video notunu da aldım ama yine de yazıyorum :)

Reactions: Den
Slm dostlar ders çalışmaya devam . Eğitimde konuları yarıladım . Alan çalışıyorum bu ara . Tarih ve coğrafyyı biraz aksattım haftaya kaldığım yerden devam edeceğim . Alan kıymete bindi o yüzden çok çalışmalıyız .

Merhabalar, benim de eğitim bitmek üzere çok az konu kaldi, tarih coğrafya da öyle. Alana da yavaş yavaş başladım. Ancak sorun şu ki sınava kadar bunları unutacağımdan çok korkuyorum. Tekrar yapayım diyorum notları elime bir alıyorum en az 1-2 saatim gidiyor. Unutmanın önüne nasıl geçebiliriz acaba yoksa zaman harcasa da tekrar mi lazim

Sürekli deneme çözerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…