Evet tüm sınavlardan sorumluyum. Önce gk/gy halledeyim sonra onlara el atacam. Branşım sınıf. ÖABT'de sıfırım. o sınava hiç denk gelmedim bakalım ALLah yardım eder inşBranşınız ne
Öğretmen demişsiniz eğitim bilimlerine el olarak öabt var mı
Kolay gelsin çalışmanız devamına ulaşsın
Evet tüm sınavlardan sorumluyum. Önce gk/gy halledeyim sonra onlara el atacam. Branşım sınıf. ÖABT'de sıfırım. o sınava hiç denk gelmedim bakalım ALLah yardım eder inş
aynen o yüzden çok sıkı çalışmam gerekecek. Bütün gün evdeyim ve rahatım bunu avantaj olarak görüyorum inş hallederim.Sınıfçılar için çok konu olduğu için biraz daha zor ama atama sayısı fazla
En çok puan getiren sınava göre ağırlık verin ama gk gy yi dışlamayın
Kolay gelsin
hyr cnm henüz kaynaklarım yolda. Yeni çıktı kargo.. Boş boş bi paylaşım yapmak istemiyorum. tavsiyeleriniz varsa alırım :)Hani paylaşım yapmıyorsunuz
kpss çalışma süreci başlamadan bitti mi yoksa?
Sen sinifcisin sanırım ben de türkçeciyim kitapları hangi yayinevinden aldın bazı siteler hayatta göndermiyor kitap :) bilindik sitelerden al yayinevlerinin siteleri de olur 2 günde geliyor kitaplarhyr cnm henüz kaynaklarım yolda. Yeni çıktı kargo.. Boş boş bi paylaşım yapmak istemiyorum. tavsiyeleriniz varsa alırım :)
Evt sınıfçıyım. çok bilindik bi siteden aldım. K ile başlayan. başlangıç olarak tarih ve coğrafta aldım. Çıkmış soruları aldm. Bi dğzene otırttukça kaynak alacam. Eve alıp yığıp gözümü de korkutmak istemiyorum. Hayrlısı bakalım.Sen sinifcisin sanırım ben de türkçeciyim kitapları hangi yayinevinden aldın bazı siteler hayatta göndermiyor kitap :) bilindik sitelerden al yayinevlerinin siteleri de olur 2 günde geliyor kitaplar
Evet biliyorum o siteyi :) senin kitaplar gelirse şanslisin bacım :)Evt sınıfçıyım. çok bilindik bi siteden aldım. K ile başlayan. başlangıç olarak tarih ve coğrafta aldım. Çıkmış soruları aldm. Bi dğzene otırttukça kaynak alacam. Eve alıp yığıp gözümü de korkutmak istemiyorum. Hayrlısı bakalım.
Ben 5 yıl aradan sonra başlayacağım o yüzden hiç kaynağım yok.... Rabbim yard. olsun inş. Bilgi alışverişinde bulunuruz..Evet biliyorum o siteyi :) senin kitaplar gelirse şanslisin bacım :)
ben de eve dönünce başlayacağım
Kitaplarım var ama yenilerini eklemeyi de düşünüyorum daha çok soru görmek ve çalışmak için.
kitaplar daha kargoya bile verilmedi hayrlısıEvet biliyorum o siteyi :) senin kitaplar gelirse şanslisin bacım :)
ben de eve dönünce başlayacağım
Kitaplarım var ama yenilerini eklemeyi de düşünüyorum daha çok soru görmek ve çalışmak için.
Ahahahahkitaplar daha kargoya bile verilmedi hayrlısı
Ben de 4 yıl aradan sonra başladım hepimize hayırlı olsunBen 5 yıl aradan sonra başlayacağım o yüzden hiç kaynağım yok.... Rabbim yard. olsun inş. Bilgi alışverişinde bulunuruz..
Anayasa için yeni kaynak almalısın bnce cnm. Hatta tarih ve coğ. için de yeni kaynak al. Riske atma. Çünkü Her sene ufak da olsa değişme oluyor. Bir de kaynak araştırması yap. Piyasada çok kitap var ama çoğu bilgi yığını. Ben de hep sıfırdan kaynak alıyorum o yüzden baya araştırma yapıyorum Az ve öz kaynak almak amacım ...Merhaba size birşey sormak istiyorum. Elimde 2015 kpss gy/gk seti var. Fakat Anayasa kitabına çalışmalımıyım bilemedim. İçerisinde çok fazla değişen bilgi olur mu ?