- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 28
bnde de aynısı vardı cnm ufaktan başladım.. önce çalışmak istediğim dersi seçtim. Bide youtubeda atanan kişilerin videolarını izle. Baya motive ediyor. Br de çalışma ortamın varsa hiç durma..Bende geçen sene mezun oldum ilköğretim matematik ama ders çalışmak için hiç istek yok ne yapayım bu isteği nasıl getireyim bilmiyorum
Canım özel nasıl olsa her zaman varMerhaba ,
Uzun zamandır buraya gelemedim sebebi KPSS çalışma sürecimin aksaması . Eşimin işleri sebebiyle kazansam bile belki gideneyeceğimiz... tarih çalıştım bu süreçte az da olsa . Türkçe deneme çözüyorum sizce ne yapmalıyım kızlar özelde çalışma imkanım var beş yıl çalıştım özelde ve iyi bir CV ‘ye sahibim bulunduğum şehirde nereye başvursam tercih edilirim devlete atanma isteğim çalışma koşulları sadece ...
Evet canım ama yaşadığım şehir yıllardır kontenjan açmıyor inş kafamı toplayıp tekrar çalışmayı sıkı tutacamCanım özel nasıl olsa her zaman var
Devlet için şansını dene.
Belki yaşadığın şehre atanirsin
Merhaba ! Şükür buralara gelebildim :) Herkesin yeni yılını kutlarım, inş bu yıl güzel bir yıl olur.
*Şimdi size kısaca Kpss tempomdan bahsetmek istiyorum. Baya baya ders çalışıyorum. Kendime öncelikle evde bir köşe oluşturdum. TV olan bir odada çalışıyordum başta...Ama bir süre sonra kumandaya elim gidiyordu ve biraz izleyim diye açtığım tv çok zamanımı alıyordu. Mutfağa geçiş yaptım o yüzden . Hem daha aydınlık hem de geniş bir masam var. Kendime program oluşturdum. Eğitim ,gk,gy birlikte götürüyorum. Bu ara ölçme , gelişim psikolojisi,tarih ,coğ.,vatandaşlık çalışıyorum. Yakında alan da çalışmaya başlayacağım şu an kaynağım yok o yüzden o duruyor bir köşede.
*Coğrafya- Bayram Meral
Tarih- Ramazan Yetgin
Vatandaşlık -Özgür Özkınık
Ölçme - Hüseyin İşeri
Gelişim - Bu derse kendim çalışıyorum . Temelim var.Ama Ayşegül Aldemir hoca izlenebilir.
*Bu arada "Benim Hocam" yayınının gk,gy,eğitim soru bankalarının hepsini aldım. Hepsi çözümlü.
* Günlük paragraf çözmek için sadece paragraftan oluşan bir kitap aldım . (Benim Hocam- Öznur Saat)
*Alan için Pegem aldım. Biraz pahalı ama tek iyi o olduğunu araştırmalarım sonucu öğrendim.
*Çalışmak isteyenler/ masaya oturamayanlar ben de öyleydim. Ama hep vicdan azabım vardı. Şimdi ders çalıştıkça daha çok motive oluyorum. İsteyen herkes yapabilir. Tavsiye youtube'dan başaranların videolarını izleyin. Bir de instagramda motive edici sayfalara bakarsanız millet deli gibi çalışıyor. Ozaman da baya insana koyuyor mecbur çalışıyorsunuz.
*Tavsiyelerim bunlar herkese kolaylıklar :)
Not: Söylediğim yayınlar dışında da alabilinir ben video izlediğim için aldım bunları bitirirsem inşallah farklı yayınların soru bankalarını da alacağım.
merhaba hocam.sınıf öğretmenliği mezunuyum ama eş durumundan yararlanabilmek için bile 4 sene şartı olduğu için ders çalışmaya elim bir türlü gitmiyorMaşallah hocam. İnşallah gönlünüzce olur. Cok kaynak arayışına girmenize gerek yok hocam konuya hakim olduktan sonra ha 2 kaynak ha 5 kaynak fark etmiyor. İlk sınavınız iyi geçmesi sizi ikinci sınava cok daha iyi motive ediyor ve aynı zamanda ikinci sınav atanıp atanmayacagınızı belirliyor. Bu arada ögrt dışında memur olarak da atanabilirsiniz mat yapabiliyorsanız eğer gk derslerine yüklenip ortalama 85 kadar alsanız en azından kyk memurlugu gibi ya da başka memurluklara atanma şansınız oluşur. Memurluktan öğretmenliğine geçiş de daha kolay oluyor diyorlar.Eğitimden sadece çıkmış soruları bile çözseniz cok cok yeterli hocam mantıgını kavrasanız yeter ve egitim cıkmış soruları cöZmeden sınava sakın girmeyin hocam bu konuda pegemin çıkmış sorular kitabını öneririm kendi sitesinde mevcut , gk içinse ramazan yetgin ve bayram meral hoca yeterlidir ve mehmet eğit hocamızı da tavsiye ederim o da cok iyi ve hocam kesinlikle onun haritalarla coğrafya kitabını tavsiye ederim ben cok memnun kaldım . Hocam bence ssınavı kazandıran şey bolca tekrar ve denemeler olacaktır. Denemeler bu konuda cok önemli cünkü zamanla yarışmayı öğretiyor ve nacizane tavsiyemdir bir kücük defter yapın çöZemediginizz ya da unuttugunuz şeyleri not alın ve ara ara tekrar edin cok faydalı olcaktır.Allah yardımcınız olsun hocam
Hocam geçiş çok zor.merhaba hocam.sınıf öğretmenliği mezunuyum ama eş durumundan yararlanabilmek için bile 4 sene şartı olduğu için ders çalışmaya elim bir türlü gitmiyorsiz memurluktan öğretmenliğe geçiş daha kolay diye yazmışsınız.hala kurumlararası geçiş oluyor mu?birde memur olarak atanırsam ileride doğuya gitmeden direkt aynı şehirde öğretmenliğe geçiş yapabilir miyim?
ogretmenlikte de eskisi gibi gittigin yerde 1 sene kalıp es durumu dolayisiyla dönemiyorsun hocam.4 sene sarti geldi ya.o cok sıkıntılı bir durum.zaten bati açılmıyor bide 4 sene eşi çakılı kadro olanlar icin cok berbat bir durum. :-( ne yapacagimi bilemiyorum.Hocam geçiş çok zor.
Kadrolu atandıktan sonra, yeniden atama için, istifa Edip 1 sene beklemek gerekiyor.
Kurumlar arası geçiş ise, kimse kendi elemanını başka bakanlığa vermiyor.
Olursa direk alanınızda atanmanizi tavsiye ederim
Hocam inşallah atanın da, gerisi hallolur inşallah.ogretmenlikte de eskisi gibi gittigin yerde 1 sene kalıp es durumu dolayisiyla dönemiyorsun hocam.4 sene sarti geldi ya.o cok sıkıntılı bir durum.zaten bati açılmıyor bide 4 sene eşi çakılı kadro olanlar icin cok berbat bir durum. :-( ne yapacagimi bilemiyorum.
bilmiyorumki hocam.şimdiki durum ve şartlar belli.en azından birkaç sene daha bu şekilde alım olur diye düşünüyorumHocam inşallah atanın da, gerisi hallolur inşallah.
hocam programınızda videoları konu konu olarak bitirme şeklinde mi ayarladınız?bir konuyu o gün oturunca bitiriyor musunuz yoksa bazı uzun konular bir sonraki günlere de aksıyor mu? videolar baya vakit alıyor.hele de not çıkarmak felan.gün içinde planınızı yetiştirebiliyor musunuz?Merhaba ! Şükür buralara gelebildim :) Herkesin yeni yılını kutlarım, inş bu yıl güzel bir yıl olur.
*Şimdi size kısaca Kpss tempomdan bahsetmek istiyorum. Baya baya ders çalışıyorum. Kendime öncelikle evde bir köşe oluşturdum. TV olan bir odada çalışıyordum başta...Ama bir süre sonra kumandaya elim gidiyordu ve biraz izleyim diye açtığım tv çok zamanımı alıyordu. Mutfağa geçiş yaptım o yüzden . Hem daha aydınlık hem de geniş bir masam var. Kendime program oluşturdum. Eğitim ,gk,gy birlikte götürüyorum. Bu ara ölçme , gelişim psikolojisi,tarih ,coğ.,vatandaşlık çalışıyorum. Yakında alan da çalışmaya başlayacağım şu an kaynağım yok o yüzden o duruyor bir köşede.
*Coğrafya- Bayram Meral
Tarih- Ramazan Yetgin
Vatandaşlık -Özgür Özkınık
Ölçme - Hüseyin İşeri
Gelişim - Bu derse kendim çalışıyorum . Temelim var.Ama Ayşegül Aldemir hoca izlenebilir.
*Bu arada "Benim Hocam" yayınının gk,gy,eğitim soru bankalarının hepsini aldım. Hepsi çözümlü.
* Günlük paragraf çözmek için sadece paragraftan oluşan bir kitap aldım . (Benim Hocam- Öznur Saat)
*Alan için Pegem aldım. Biraz pahalı ama tek iyi o olduğunu araştırmalarım sonucu öğrendim.
*Çalışmak isteyenler/ masaya oturamayanlar ben de öyleydim. Ama hep vicdan azabım vardı. Şimdi ders çalıştıkça daha çok motive oluyorum. İsteyen herkes yapabilir. Tavsiye youtube'dan başaranların videolarını izleyin. Bir de instagramda motive edici sayfalara bakarsanız millet deli gibi çalışıyor. Ozaman da baya insana koyuyor mecbur çalışıyorsunuz.
*Tavsiyelerim bunlar herkese kolaylıklar :)
Not: Söylediğim yayınlar dışında da alabilinir ben video izlediğim için aldım bunları bitirirsem inşallah farklı yayınların soru bankalarını da alacağım.