2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben ilk hamileliğimde hiçbir şey hissetmedim. Sadece cok hareketliydi onu hissederdim. Ne bulantım oldu ne de bas dönmem. Şimdi bulantım cok. İlk hamileliğimde hiç sancım yoktu. Bu kez nedense kasıklarımda cok agrı var ve zaman zaman kramp girer gibi birşey oluyor. Yani değişiyor merak etmeyin. Ya birde bişey sorcam bana doktor 6+0 da gittiğimde bebek 5+4 demişti ama boyuna 14 mm demişti. Acaba 14 mm yanlışmı ki. Cok saçma bir rakam gibi sizinkilere bakınca.

14 mm dediği kese boyutuydu bence canım bebek olamaz gibi, bende 5+3te gitmiştim kesem 11.2 mm bebişim 2.4 mm di

Mide bulantısından cani çıkan bir ben miyim acaba ? Okulda sınıflar , koridorlar , yanıma nasılsın demeye gelen arkadasım bile koktu bugun bana. lavaboya zor yetiştim. 12 haftaya gelsek de geçse bu bulantılar
yanlız değilsin canım her akşam acildeyim oglumdada böyleydim 4 aya kadar hiç birsey yiyemiyorum su içemiyorum hep tuvalette yaşıyorum resmen.eşim en sevdiğim parfümü tiksindim sıktıgında yaklaşmasını istemiyorum son 1 ay diye gün sayıyorum

Ben ilk muaynemi bugün oldum. 6+6 bebeğim de 5,7 mm. Büyük ihtimalle kesenin boyutudur o.

Kızlar ben hastanemi degistirmeyi dusunuyorum. Kararsizdim aslinda ama doktordan son gittigimde hic memnun kalmadim iceri girmemle cikmam bir oldu.Sanirim biraz ilgili bir doktor istiyorum.tahlil sonuclarim da kac gundur cikti bir turlu doktora ulasamadim en son halama soyledim o bakti sonuclarima sagolsun. Sadede geleyim medicalpark florya yi dusunuyorum pazartesi dr seval zeren den randevu aldim hastaneyi ve doktoru bilen var mi acaba

Dediğin doktoru bilmiyorum ama medicalpark fatih Ayşegül hanım çok ilgilidir. Dikkatle dinler halini hatrını sorar. Cumartesi ilk randevuma gittim ben girmeden önceki gebeliğime ağustosta yaptığım düşüğüme falan bakmış okumuş. Ben demeden karşılaştırdı falan soru sormama bile gerek bırakmadı. Kızımı da o doğurtmuştu. Yani uzak gelmezse bu seçenek de aklında olsun canım

Cok tesekkurler. Benim daha 5+5 imis. Zaten gec döllenme oldugu icin cok erken öğrendik. Demek iliski icin erken daha. Bebisimiz iyi olsun da... boyu da insaallah büyür saglicakla yavru ceylanimin:)

Degistirmeyi dusunuyoruz cunku kan tahlili bile istemedi. Burdan okuduklarima gore kendi kendime yorumlamaya calistim kagidi ilk hamilelik olunca :)
Benim doktor keseyi gördüğünde istemedi tahlil. Kalp atışından sonra dedi. Ve öyle de yaptı. Ben çok memnunum kendi doktorumdan. Zaten bizim öğretmen camiası çoğunluk bu doktorda :)) umarım kendini iyi hissettirecek bi doktor bulursun canım
Kese boyutudur o canım.
Merhabalar bende 13 kasımda dogurcam gbı hayırlısı ilk mesajım hatam varsa kusura bakmayın
Hayırlı olsun. Hoşgeldin:) sağlıkla inşallah
Medicalpark iyidir ama doktoru bilmiyorum canım. Hangi ilçedesin ?

Medical park florya cok guzel bir hastane
Kadin dogum bolumu hakkinda bilgim yok ama esim 1 yildir dermatoloji bolumune gidiyor, cok memnunuz
Ve yakin bir arkadasim da orada ciddi bir ameliyat gecirdi.O da cok memnun kaldi
Umarim siz de memnun kalirsiniz

Kullandigim agir ilaclar vardi birazda onun icin yapmasini beklerdim durumumuda izah etmiştim.buralarda yemiyiz insallah buluruz bizde canim

Bende seninle aynıyım canım

Bagcilardayim ben kuzum ama gidecegim hastane florya hastanesi

Tesekkur ederim insallah. Pazartesi gelin hastaneyi gezin odalarimiza bakin dediler. Doktordan da randevu aldim zaten doktoru seversem orda devam edicem sanirim .

Kullandigim agir ilaclar vardi birazda onun icin yapmasini beklerdim durumumuda izah etmiştim.buralarda yemiyiz insallah buluruz bizde canim
O zaman ayrı. İstemesi daha iyi olurdu tabii. Bol şans diliyorum
Bagcilardayim ben kuzum ama gidecegim hastane florya hastanesi
Esenyurtta benim doktor. Uzak galiba sana. Inşallah memnun kalırsın diyim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…