2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Doğumu kolaylaştırma değil doğumu başlatabiliyormuş. Ondan dolayı önermiyolar. Ama son haftada hala bi gelme belirtisi yoksa bebekte dr o zaman öneriyor

Tesekkurler canim :)

Bir kadın 5 hamilelik geçirse beşi birbirinden farklı olur demişti doktorum. Herkes de aynı şeyler olması gerekmiyor yani. Güzel düşün güzeli çağır
canım doğru diyorsunda genele bakılırsa hepsinde bulantı kusma var. kendimi sizlerden farklı hissediyorum :) aynı olmam gerekirken

canım doğru diyorsunda genele bakılırsa hepsinde bulantı kusma var. kendimi sizlerden farklı hissediyorum :) aynı olmam gerekirken
Canım benim ben sana daha ne diyim sen illa dertlencem diyosun peki kuzenim iki çocuğunda da ne kusma ne bulantı yaşadı hiç hamile değilmişim gibi diyodu oluyo yani

Sevinmen lazım ne güzel işte :) 5+6 şu an bende de yok umarım olmaz. İlkinde 4+ larda başlamıştı kusmalarım
ne biliym herkesten farklı olunca bi gariplik mi var diyorum , belki de çok rahat bir hamilelik olacak ondandır. :) inşallah aksi değildir :)

Canım benim ben sana daha ne diyim sen illa dertlencem diyosun peki kuzenim iki çocuğunda da ne kusma ne bulantı yaşadı hiç hamile değilmişim gibi diyodu oluyo yani
valla mı :) kuzenini feyz alayım bari , kafayı tırlatcam az kaldı . senin ilk gebelik değil demi

Yok dogumu kolaylastirmiyor
Ama korunmadan gerceklesen iliski ,gelen sivi yuzunden rahim agzini acip erken doguma sebep oluyor.
Kesede herhangi bir kanama,lekelenme gozukmuyorsa ve kalp atisi duyulduysa iliski icin bi sakinca yok dedi dr.um ama esimin kesinlikle korunmasi gerektigini soyledi ve aksi bir durum olmadikca son haftalara kadar yapilabilirmis

Ben şişli etfalde gebe okuluna gittim kızıma hamileyken. Doğumu kolaylaştıran, hızlandıran etkenlerden biri olarak 38.haftadan sonra eğer istek varsa sık cinsel birliktelik tavsiyeler arasındaydı. S Selimm

Ben şişli etfalde gebe okuluna gittim kızıma hamileyken. Doğumu kolaylaştıran, hızlandıran etkenlerden biri olarak 38.haftadan sonra eğer istek varsa cinsel birliktelik tavsiyeler arasındaydı.
Iste aslinda o cinsel iliski sirasinda spermin iceri gelmesinden dolayi rahim agzinin acilmasina yardim ediyor
Yani bizim gibi hamileligin basinda,korunma oldugu takdirde bir riski olmaz Tabi kanama ya da lekelenme yoksa
Benim ilk kizimin hamileliginde bende egitim almistim ve kafama cok takiliyordu,korkuyordum bisey olacak diye
Erkek korundugu muddetce doguma yardimci olacak ya da erken dogumu tetikleyecek bir durum olmuyor

ben yine de ilk 3 ay birliktelik düşünmüyorum içim rahat etmeyecek çünkü biliyorum :) teşekkür ederim canıım

Yani bunu da ilk defa duydum ama doktorlar arasında da fikir ayrılığk oluyor tabi. Ben hiç hamileyken korunun diyen bir doktor duymadım hiç de korunmadık ama işte fikir ayrılıkları oluyor tıp camiasında da . İlk 3 ay tedbir amaçlı bizde birliktelik düşünmüyoruz şöyle bi güzel yerleşsinler de

Ustune basa basa 5 sene onceki egitimde de,gecen hafta da oyle dediler Rahim agzi acilmasi yapiyormus ki netten arastirdim oyleymis cidden ve bircok erken dogum vakasi varmis.
Bide idrar yolu enfeksiyonu orani daha da artiyormus korunmasiz iliskide.Bu ikisi de erken dogumu tetikleyebiliyormus
O yuzden dr.um ne derse onu dinliyorum elim mahkum

allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım. düşügün kaç haftalıkken ve neden oldu sorması ayıp
6 haftalıkken oldu. Görünen bir sebep yoktu. İlk kontrole gideceğim günden önce ki gün akşam kanamam oldu. Kontrole gittim kese yanında kanama alanı vardı. Progesteron verdi sabah akşam kullan bi hafta sonra gel dedi. Ama kanamam hiç kesilmedi 3.gün kanamam daha da arttı, doktora gittim kese bozulmuştu. Kalp atışını duymamıştık ama bebek görünmüştü öyle gitti. Bi ilaç kullandım kürtaja gerek olmadan gitti. İlk 12 haftada düşen bebeğe biz doktorlar üzülmeyiz çünkü sağlıksız olduklarından düşmüşlerdi dedi doktorum.

geçmiş olsun canım, Allah birdaha yaşatmasın inşallah . evet sağlıksızsa yapacak bişey yok dünyada rızkı yokmuş . bu gebeliğinde kalp atışı dydunz demi

ne biliym herkesten farklı olunca bi gariplik mi var diyorum , belki de çok rahat bir hamilelik olacak ondandır. :) inşallah aksi değildir :)
Bende 8+3 um bugüne kadar ne mide bulantısı,ne kusma,ne koku hassasiyeti,ne ağrı sızı hiçbirşey yaşamadım.bende ilk zamanlar senin gibiydim sorguluyordum ve birazda hevesleniyordum galiba ama artık alıştım. Irsi olabiliyormuş benim ne annemde ne 2 ablamda da asla olmamış,bence çok şanslıyız hamileliğin balayını erken yaşıyoruz
Inslalh hep böyle sorunsuz devam eder

ya öyle mi , bilmem ben kötüye yoruyorum nedense aslında iyi bişey benim annemde çok kolay geçirmiş hamileligini öyle der hep . aman bebişlerimiz iyi olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…