canım ben doktora sordum bu konuyu çok istek varsa yapabilirsiniz ama ilk 3 ay ve son 3 ay pek önermiyoruz dedi. ilk 3 ay önermemelerini normal karşıladım aslında ama son 3 ay tam tersi doğumu kolaylaştırdığı için öneriliyor sanıyordum ben her doktor farklı düşünüyor
Tesekkurler canim :)canım ben doktora sordum bu konuyu çok istek varsa yapabilirsiniz ama ilk 3 ay ve son 3 ay pek önermiyoruz dedi. ilk 3 ay önermemelerini normal karşıladım aslında ama son 3 ay tam tersi doğumu kolaylaştırdığı için öneriliyor sanıyordum ben her doktor farklı düşünüyor
canım doğru diyorsunda genele bakılırsa hepsinde bulantı kusma var. kendimi sizlerden farklı hissediyorum :) aynı olmam gerekirkenBir kadın 5 hamilelik geçirse beşi birbirinden farklı olur demişti doktorum. Herkes de aynı şeyler olması gerekmiyor yani. Güzel düşün güzeli çağır
Canım benim ben sana daha ne diyim sen illa dertlencem diyosun pekicanım doğru diyorsunda genele bakılırsa hepsinde bulantı kusma var. kendimi sizlerden farklı hissediyorum :) aynı olmam gerekirken
ne biliym herkesten farklı olunca bi gariplik mi var diyorum , belki de çok rahat bir hamilelik olacak ondandır. :) inşallah aksi değildir :)Sevinmen lazım ne güzel işte :) 5+6 şu an bende de yok umarım olmaz. İlkinde 4+ larda başlamıştı kusmalarım
valla mı :) kuzenini feyz alayım bari , kafayı tırlatcam az kaldı . senin ilk gebelik değil demiCanım benim ben sana daha ne diyim sen illa dertlencem diyosun pekikuzenim iki çocuğunda da ne kusma ne bulantı yaşadı hiç hamile değilmişim gibi diyodu oluyo yani
hııı şimdi anladım :)Doğumu kolaylaştırma değil doğumu başlatabiliyormuş. Ondan dolayı önermiyolar. Ama son haftada hala bi gelme belirtisi yoksa bebekte dr o zaman öneriyor
Yok dogumu kolaylastirmiyorcanım ben doktora sordum bu konuyu çok istek varsa yapabilirsiniz ama ilk 3 ay ve son 3 ay pek önermiyoruz dedi. ilk 3 ay önermemelerini normal karşıladım aslında ama son 3 ay tam tersi doğumu kolaylaştırdığı için öneriliyor sanıyordum ben her doktor farklı düşünüyor
Yok değil 3.gebeliğim ağustosta bir düşüğüm oldu, 3 yaşında da bir kızım varvalla mı :) kuzenini feyz alayım bari , kafayı tırlatcam az kaldı . senin ilk gebelik değil demi
Ben şişli etfalde gebe okuluna gittim kızıma hamileyken. Doğumu kolaylaştıran, hızlandıran etkenlerden biri olarak 38.haftadan sonra eğer istek varsa sık cinsel birliktelik tavsiyeler arasındaydı. S SelimmYok dogumu kolaylastirmiyor
Ama korunmadan gerceklesen iliski ,gelen sivi yuzunden rahim agzini acip erken doguma sebep oluyor.
Kesede herhangi bir kanama,lekelenme gozukmuyorsa ve kalp atisi duyulduysa iliski icin bi sakinca yok dedi dr.um ama esimin kesinlikle korunmasi gerektigini soyledi ve aksi bir durum olmadikca son haftalara kadar yapilabilirmis
Iste aslinda o cinsel iliski sirasinda spermin iceri gelmesinden dolayi rahim agzinin acilmasina yardim ediyorBen şişli etfalde gebe okuluna gittim kızıma hamileyken. Doğumu kolaylaştıran, hızlandıran etkenlerden biri olarak 38.haftadan sonra eğer istek varsa cinsel birliktelik tavsiyeler arasındaydı.
ben yine de ilk 3 ay birliktelik düşünmüyorum içim rahat etmeyecek çünkü biliyorum :) teşekkür ederim canıımYok dogumu kolaylastirmiyor
Ama korunmadan gerceklesen iliski ,gelen sivi yuzunden rahim agzini acip erken doguma sebep oluyor.
Kesede herhangi bir kanama,lekelenme gozukmuyorsa ve kalp atisi duyulduysa iliski icin bi sakinca yok dedi dr.um ama esimin kesinlikle korunmasi gerektigini soyledi ve aksi bir durum olmadikca son haftalara kadar yapilabilirmis
Yani bunu da ilk defa duydum ama doktorlar arasında da fikir ayrılığk oluyor tabi. Ben hiç hamileyken korunun diyen bir doktor duymadım hiç de korunmadık ama işte fikir ayrılıkları oluyor tıp camiasında daIste aslinda o cinsel iliski sirasinda spermin iceri gelmesinden dolayi rahim agzinin acilmasina yardim ediyor
Yani bizim gibi hamileligin basinda,korunma oldugu takdirde bir riski olmaz ☺ Tabi kanama ya da lekelenme yoksa
Benim ilk kizimin hamileliginde bende egitim almistim ve kafama cok takiliyordu,korkuyordum bisey olacak diye
Erkek korundugu muddetce doguma yardimci olacak ya da erken dogumu tetikleyecek bir durum olmuyor ☺
Rica ederimben yine de ilk 3 ay birliktelik düşünmüyorum içim rahat etmeyecek çünkü biliyorum :) teşekkür ederim canıım
Ustune basa basa 5 sene onceki egitimde de,gecen hafta da oyle dedilerYani bunu da ilk defa duydum ama doktorlar arasında da fikir ayrılığk oluyor tabi. Ben hiç hamileyken korunun diyen bir doktor duymadım hiç de korunmadık ama işte fikir ayrılıkları oluyor tıp camiasında da. İlk 3 ay tedbir amaçlı bizde birliktelik düşünmüyoruz şöyle bi güzel yerleşsinler de
allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım. düşügün kaç haftalıkken ve neden oldu sorması ayıpYok değil 3.gebeliğim ağustosta bir düşüğüm oldu, 3 yaşında da bir kızım var
6 haftalıkken oldu. Görünen bir sebep yoktu. İlk kontrole gideceğim günden önce ki gün akşam kanamam oldu. Kontrole gittim kese yanında kanama alanı vardı. Progesteron verdi sabah akşam kullan bi hafta sonra gel dedi. Ama kanamam hiç kesilmedi 3.gün kanamam daha da arttı, doktora gittim kese bozulmuştu. Kalp atışını duymamıştık ama bebek görünmüştü öyle gitti. Bi ilaç kullandım kürtaja gerek olmadan gitti. İlk 12 haftada düşen bebeğe biz doktorlar üzülmeyiz çünkü sağlıksız olduklarından düşmüşlerdi dedi doktorum.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım. düşügün kaç haftalıkken ve neden oldu sorması ayıp
geçmiş olsun canım, Allah birdaha yaşatmasın inşallah . evet sağlıksızsa yapacak bişey yok dünyada rızkı yokmuş . bu gebeliğinde kalp atışı dydunz demi6 haftalıkken oldu. Görünen bir sebep yoktu. İlk kontrole gideceğim günden önce ki gün akşam kanamam oldu. Kontrole gittim kese yanında kanama alanı vardı. Progesteron verdi sabah akşam kullan bi hafta sonra gel dedi. Ama kanamam hiç kesilmedi 3.gün kanamam daha da arttı, doktora gittim kese bozulmuştu. Kalp atışını duymamıştık ama bebek görünmüştü öyle gitti. Bi ilaç kullandım kürtaja gerek olmadan gitti. İlk 12 haftada düşen bebeğe biz doktorlar üzülmeyiz çünkü sağlıksız olduklarından düşmüşlerdi dedi doktorum.
Bende 8+3 um bugüne kadar ne mide bulantısı,ne kusma,ne koku hassasiyeti,ne ağrı sızı hiçbirşey yaşamadım.bende ilk zamanlar senin gibiydim sorguluyordum ve birazda hevesleniyordum galiba ama artık alıştım. Irsi olabiliyormuş benim ne annemde ne 2 ablamda da asla olmamış,bence çok şanslıyız hamileliğin balayını erken yaşıyoruzne biliym herkesten farklı olunca bi gariplik mi var diyorum , belki de çok rahat bir hamilelik olacak ondandır. :) inşallah aksi değildir :)
ya öyle mi , bilmem ben kötüye yoruyorum nedense aslında iyi bişeyBende 8+3 um bugüne kadar ne mide bulantısı,ne kusma,ne koku hassasiyeti,ne ağrı sızı hiçbirşey yaşamadım.bende ilk zamanlar senin gibiydim sorguluyordum ve birazda hevesleniyordum galiba ama artık alıştım. Irsi olabiliyormuş benim ne annemde ne 2 ablamda da asla olmamış,bence çok şanslıyız hamileliğin balayını erken yaşıyoruz
Inslalh hep böyle sorunsuz devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?