• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hanimlar ya biraz mahrem bir sual olacak ama iliski durumunuz nasil? Esim de ben de korkuyoruz sanirim öğrendigimizden beri sifirlandi ve konusmuyoruz dahi bu konuyu hic

Kızlar bu adet sancısı gibi ağrılarım akşam çok şiddetleniyor dr a gitmeme bi hafta var önceden gitmeme gerek varmı sizce

Ay bende aynııı hatta suan acaba gitsem mi diye düşünüyodum adet olcakmısım gibi aynı

Hanimlar ya biraz mahrem bir sual olacak ama iliski durumunuz nasil? Esim de ben de korkuyoruz sanirim öğrendigimizden beri sifirlandi ve konusmuyoruz dahi bu konuyu hic

Lekelenmen kanaman fln yoksa bi sınırlama getirmenize gerek yok bence. :)

Hadi yaa :KK43: Allah korusun yaa
Canım çok özür dilerim. Korkutmak, kötü düşünce sokmak istemedim. Belki binde bir olan şeylerdir bunlar. Ben bir kaç arkadaşımın yaşadığından çok etkilendim anlaşılan.
Anksiyetem tavan yaptı.. özür dilerim kötü etkilediysem:KK43: sen beni takma... ben böyle devam edersem psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum. Ara ara çok yoğun korku geliyor:(

Ay o kadar iyi anlıyorum ki seni.o mide bulantısı kusmalar beni mahvetti ilk hamileliğimde günde 3 4 kez kusuyordum ve asla geçmeyen bir bulantı vardı.Şimdiye kadar 2. Çoktan yapardım sırf bu yüzden erteledim.bakalım bu sefer ne olacak.4+4 günlüğüm bugün 5+3te başlamıştı kabus günler.çok korkuyorum :KK43:
Canim hayirli olsun.mide bulantisi demissinde her hamilelik ayni olmazmiski gonlunu ferah tut.bide senle yakin galiba haftalarimiz senin sat nezmndi?

Bana da çooook uzun geliyor ama benimkş de 3 haftada 1 randevu verdi.. nasıl sabredicem bilmiyorum. Ben haftada bir gitmek isterdim. Üff..
Zaten benim çok korkum ve endişem var. Ne zaman azalacak bu korkular. 3. Ayı atlatınca geçer mi?
Hareketlerini hissetmeye başladığında azalır ama hamileliğin boyunca geçmez malesef :)annelik tamda böyle birsey

Merhaba,bu hamilelerimde sormadım ama ilk hamileliğinde doktorum 12. Haftaya kadar cinsel ilişki yok demisti.bildigim için bu sefer sormadım.sen yinede doktoruna sorabilirsin.6. Hafta ve 12. Hafta arası gebeliğin en önemli haftalarıymış.

1
Canim bugun bi doktorun seminerine katildim..12. Haftaya kadar isteksizlik olmasi normalmis..halsizlik yorulma vb gibi nedenlerden dolayi..haftada 1 kere yapilmasi uygundur ve korunarak dedi...cunku iceri giren spermler rahme girmeye calisabilir rahmi uyarabilir dedi..12. Haftadan sonra cinsel istek artacakmis..son haftalarda tekrardan isteksizlik baslyabilir dedi...konunu gorunce yazayim dedim

Merhaba,bu hamilelerimde sormadım ama ilk hamileliğinde doktorum 12. Haftaya kadar cinsel ilişki yok demisti.bildigim için bu sefer sormadım.sen yinede doktoruna sorabilirsin.6. Hafta ve 12. Hafta arası gebeliğin en önemli haftalarıymış.
Tesekkurler

1

Canim bugun bi doktorun seminerine katildim..12. Haftaya kadar isteksizlik olmasi normalmis..halsizlik yorulma vb gibi nedenlerden dolayi..haftada 1 kere yapilmasi uygundur ve korunarak dedi...cunku iceri giren spermler rahme girmeye calisabilir rahmi uyarabilir dedi..12. Haftadan sonra cinsel istek artacakmis..son haftalarda tekrardan isteksizlik baslyabilir dedi...konunu gorunce yazayim dedim
Cok tesekkurler canim. Galiba esimde de isteksizlik oldu zaten tüm gebelik belirtilerini o da yasiyor masallah

Slm kizlar ben sanirim aralik annesiyim sata gore 4+1 haftalik betaya gore(866) 5+2haftalik.henuz kese goremedik buyuk bi ihtimal 4+1 iz.hepimize saglikli huzurlu bir gebelik ve bebeklerimizinde saglikli sihatli salih ve saliha evlatlar olmasini dilerim :dua:

Canım keseyi görebilmen için beta hcg nin 2000 olması gerek iki günde bir katlandıgına göre senin beta testinden 4 gün geçince görünür

K Kutsal Alerji canım bende merak ediyorum allah etmesin kalbi durması durumunda belirti oluyor mu diye, bugün sabah midem de bulanmadı çok fazla gel git yaşıyorum. allahım bebişlerimizi orusun. korktuğumuza uğratmasın

günaydın bayanlar bugün itibariyle 7+5 iz. ama ne bulantım ne kusmam var , hiç bişeyim yok. hamileler çaydan tiksinir bende tık yok neden böyle. uyku hali, yorgunluk, cinsel isteksizlik var , iştahım bazen açık bazen kapalı . ama bu durum normal mi bilmiyorum bünyeden mi kaynaklı , bakıyorum herkes öğürüyor kusuyor bende tık yok neden ki :(

Belirtisi olmadan öğrenen arkadaşlarım oldu da onlardan çok etkilendim. O yüzden korkuyorum.. keşke atabilsem o korkuyı içimden.
şuanda yaşadığım en büyük korku bu diyebilirim aklımdan çıkmıyor benimde ya kalbi durursa veya durduysa diye :(((

günaydın bayanlar bugün itibariyle 7+5 iz. ama ne bulantım ne kusmam var , hiç bişeyim yok. hamileler çaydan tiksinir bende tık yok neden böyle. uyku hali, yorgunluk, cinsel isteksizlik var , iştahım bazen açık bazen kapalı . ama bu durum normal mi bilmiyorum bünyeden mi kaynaklı , bakıyorum herkes öğürüyor kusuyor bende tık yok neden ki :KK43:
Bir kadın 5 hamilelik geçirse beşi birbirinden farklı olur demişti doktorum. Herkes de aynı şeyler olması gerekmiyor yani. Güzel düşün güzeli çağır 🙂

canım ben doktora sordum bu konuyu çok istek varsa yapabilirsiniz ama ilk 3 ay ve son 3 ay pek önermiyoruz dedi. ilk 3 ay önermemelerini normal karşıladım aslında ama son 3 ay tam tersi doğumu kolaylaştırdığı için öneriliyor sanıyordum ben her doktor farklı düşünüyor :KK35:

günaydın bayanlar bugün itibariyle 7+5 iz. ama ne bulantım ne kusmam var , hiç bişeyim yok. hamileler çaydan tiksinir bende tık yok neden böyle. uyku hali, yorgunluk, cinsel isteksizlik var , iştahım bazen açık bazen kapalı . ama bu durum normal mi bilmiyorum bünyeden mi kaynaklı , bakıyorum herkes öğürüyor kusuyor bende tık yok neden ki :(

Sevinmen lazım ne güzel işte :) 5+6 şu an bende de yok umarım olmaz. İlkinde 4+ larda başlamıştı kusmalarım

Back