• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhabalar kızlar 🤰🏻 Biz de size Katildik.
Doktorum henüz bir dogum tarihi vermedi normal kadın Doğum doktoruna başlamadık,daha tüp bebek doktoruna devam ediyoruz. Ama uygulamaya göre 10-15 Kasım arası Doğum görünüyor. Bir kez muayene olduk daha.
Uzun bir bekleyiş, bir kürtaj kaybı ve tüp bebek sürecinden sonra 2 embriyo transferinden 1i tutunmuş anneciğine cok şükür Kesemizi gördük, haftaya Salı da kalp atislari icin gideceğiz insallah.
😍😍😍

Rabbim hepimize sağlıkla sihhatle hayirlisi ve uzun ömürlerle yavrularımızı nasip etsin. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤰🏻👶🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hayırlı olsun canım.. benimki de tüp bebek.. geçen yaz benim de üzücü bir denemem olmuştu. Şimdi bizim de 2 embriyomuzdan biri tutunmuş. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

Niye huzursuzsun canım?
Ben de bir an önce doğum gelsin istiyorum. Ya da karnım şişsin artık, en azından hareketlerini hissedeyim.
benim bi de korkularım var.. sağlıkla doğurabilsek... bu sabah saat 06:00 gibi uyandım göğüslerim acımıyor acaba bişey mi oldu diye korktum...
Kabızlık ve gaz problemi yaşıyorum bu yüzden huzursuzum doğurmadan da geçmeyecek gibi bu yüzden bian önce doğum gelsin istiyorum ayrıca memelerinin acımaması çocuğa birşey olmasıyla alakalı değildir içini ferah tut sancı ve kanaman olursa bebekle alakalıdır fazla strese girme rabbim tüm gebe kadınlara sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah

Bana da çooook uzun geliyor ama benimkş de 3 haftada 1 randevu verdi.. nasıl sabredicem bilmiyorum. Ben haftada bir gitmek isterdim. Üff..
Zaten benim çok korkum ve endişem var. Ne zaman azalacak bu korkular. 3. Ayı atlatınca geçer mi?
bende aşırı kötü düşüncelere dalıyorum , düşündükçe demorolize oluyorum ne zaman geçecek hiç bir fikrim yok ama çok saçma sapan şeyler düşünüyorum :(

Kabızlık ve gaz problemi yaşıyorum bu yüzden huzursuzum doğurmadan da geçmeyecek gibi bu yüzden bian önce doğum gelsin istiyorum ayrıca memelerinin acımaması çocuğa birşey olmasıyla alakalı değildir içini ferah tut sancı ve kanaman olursa bebekle alakalıdır fazla strese girme rabbim tüm gebe kadınlara sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah
Anladım... çocukla alakalı değildir mantığım başka söylüyor benim de ama çok korkuyorum... düşükten değil de kalbi durur mu acaba diye vesvese çok yapıyorum... kötü hikayeler dinledim, o yüzden heralde.. nasıl kurtulcam bu düşünceden bilmiyorum:(

bende aşırı kötü düşüncelere dalıyorum , düşündükçe demorolize oluyorum ne zaman geçecek hiç bir fikrim yok ama çok saçma sapan şeyler düşünüyorum :KK43:
Aynı şekildeyim canım.. Nasıl kurtulucaz bundan? Bir yolu yok mu acaba?

Aynı şekildeyim canım.. Nasıl kurtulucaz bundan? Bir yolu yok mu acaba?
bilmiyorum ki en basiti şuan sağ kasıgımda belli belirsiz batma var ve ödüm kopuyor bişey oldu olacak diye geçince rahatlıyorum , sonra aklıma başka şeyler geliyor . aynı dedigin gibi günde defalarca gögüslerimi muayene ediyorum ağrı acı var mı yok mu diye tövbe ya şaştım kaldım :)

bilmiyorum ki en basiti şuan sağ kasıgımda belli belirsiz batma var ve ödüm kopuyor bişey oldu olacak diye geçince rahatlıyorum , sonra aklıma başka şeyler geliyor . aynı dedigin gibi günde defalarca gögüslerimi muayene ediyorum ağrı acı var mı yok mu diye tövbe ya şaştım kaldım :)
Kasık batmaları iyi canım, bana doktorum regl belirtilerinin rahim büyüdüğü için olduğunu söyledi.
Ama içimde hep bir huzursuzluk hissi var. Bişey olacak diye ödüm kopuyor, içim sızlıyor.

Kasık batmaları iyi canım, bana doktorum regl belirtilerinin rahim büyüdüğü için olduğunu söyledi.
Ama içimde hep bir huzursuzluk hissi var. Bişey olacak diye ödüm kopuyor, içim sızlıyor.
aslında çok aşırı bi sancın ağrın olmadıgı sürece normal, genişliyor rahmin ama ben niye böyleyim bilmiyorum. bazen allahım sana emanet iyisini sen bilirsin diyorum o an bi rahatlıyorum . sonrası yine aynı

eşim düşüncelerimi biliyor. Onun isteği ve dikkatsizliği yüzünden oldu zaten. Midem bulanırken oturup ağlıyorum bazen psikolojim bozuldu sanırım. Aldırmak gibi bir düşüncem olmadı ama ilk doktora gittiğimde burda bebek falan yok değerler yanlış çıkmış demesini ya da birinin bunların hepsi şakaydı demesini çok istedim. Kendimce hayatım bir an da değişti. Çok korkuyorum duruma alışamamaktan.
Sizi çok iyi anlıyorum kesinlikle. Aynı düşüncelerle sedyeye uzandım ancak sonuç düşündüğüm gibiydi. Eşlere kontrolü bırakmamak gerekiyormuş, onu öğrendim bende bundan.

Bir parça tablo yapmayı bilen konuyu benden devir alabilir mi ?

Merhabalar, yeni katıldım aranıza 2.gebeliğin olacak inşallah. Kızım şu an 21 aylık ve emiyor. 24 aya tamamlamak istiyorum hem hamile olup hem emziren var mı aranızda?
merhaba benim de 2.gebeliğim🤗 oğlum 16 aylık ben de 24 aya kadar emzirmeye devam edeceğim doktorum kanama ve sancı olmadıkça emzirmeye devam dedi

Sizi çok iyi anlıyorum kesinlikle. Aynı düşüncelerle sedyeye uzandım ancak sonuç düşündüğüm gibiydi. Eşlere kontrolü bırakmamak gerekiyormuş, onu öğrendim bende bundan.
Doğumdan sonra çok dikkatli olmamız gerekiyor. Tekrar böyle plansız bir durumu kaldıramam herhalde. Sabırla içime annelik hissinin düşmesini bekliyorum

Gaz benim başlarda çok vardı karnım patlayacak gibi oluyordu ama geçiyor. Kabızlık için bir şey diyemeyeceğim ama

Doğumdan sonra çok dikkatli olmamız gerekiyor. Tekrar böyle plansız bir durumu kaldıramam herhalde. Sabırla içime annelik hissinin düşmesini bekliyorum
Canım hiç eskiden de mi düşünmezdin bebek? Mesela ben hemen planlamasam bile bir gün olmasını hep isterdim.
Ama kimş arkadaşlarım hiç bir zaman istemediklerini söylüyorlar. Senin de mi öyleydi?

Selam kızlar bugün devlet Hastanesi'nde muayene gittim. Dr bana bizim makinalar çok iyi değil net görmem şuan biraz zor çok küçük dedi. Baktı kese dolu gözüküyor ama kalp atışı çok yavaş/az geliyor dedi .2 hafta sonra 7 haftalık gibi gelirsen tekrar dinlerim bu süreçte kanaman olursa acile gelirsin dedi. Özelde ki Drma en yakın zaman da tekrar gideceğim sanırım . Dr dan bu cümleleri duyan oldu mu . Aletten kaynaklı mı az gelmiştir dra

Selam kızlar bugün devlet Hastanesi'nde muayene gittim. Dr bana bizim makinalar çok iyi değil net görmem şuan biraz zor çok küçük dedi. Baktı kese dolu gözüküyor ama kalp atışı çok yavaş/az geliyor dedi .2 hafta sonra 7 haftalık gibi gelirsen tekrar dinlerim bu süreçte kanaman olursa acile gelirsin dedi. Özelde ki Drma en yakın zaman da tekrar gideceğim sanırım . Dr dan bu cümleleri duyan oldu mu . Aletten kaynaklı mı az gelmiştir dra

Ben dün gittim bebek de görünmedi karından 7.haftada daha net görünüyor dedi kalp atısını bile baua erken duymussunuz.

Kızlar bu adet sancısı gibi ağrılarım akşam çok şiddetleniyor dr a gitmeme bi hafta var önceden gitmeme gerek varmı sizce

Son düzenleme:
Canım hiç eskiden de mi düşünmezdin bebek? Mesela ben hemen planlamasam bile bir gün olmasını hep isterdim.
Ama kimş arkadaşlarım hiç bir zaman istemediklerini söylüyorlar. Senin de mi öyleydi?
Ben istiyordum ama zamanı var diye düşünüyordum hep. Şark görevi yapıyoruz biz şırnaktayız hem çalışma şartlarım ağır hemde imkanlar az. Seneye tayinciyiz hep batıda olsun istiyordum. Şimdi memlekette doğum yap ordan oraya taşın gözümde çok büyüyor. Dikkatli olmalıydım benim suçum farkındayım ama yapacak bir şey yok. Birde sanki kendim çocukmuşum gibi bakamayacakmışım gibi hissediyorum

Back