• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhabalar ben de yeni katıldım aranıza yeni keşfettim bu siteyi inşallah hepimiz sağlıklı ve sorunsuz bir hamilelik geçiriz
☺Benimde sat 26 Ocak ama geç döllenme olduğu için daha yeni 7 haftalık yarım doktora gideceğim kalp atışını duydum ama yine de heyecanlıyım
merhabalar benimde subat 2 sat tarihim bigun kalp atisini duyaadik gec dollenme oldugunu nasil farkettiniz

merhabalar arkadaslar bugun kontrole gitti 7+3 2 hafta once kese olusmamisti simdi kese olusmus ama bebek cok ama cok kucukmus kalp atisini duyamadik cok korkuyorum ne olur bir akil verin haftaya persembe yine gidecembu arada karin ultrasonuyla bakiyor doktorum
Karın ultrasonu hep daha azını gösteriyor canım takma kafana.. bu erkenden kalbini görenler, duyanlarınkisi hep vajinal ultrason. Bak ne güzel seninki karından görünmüş bile, sevin :)

merhabalar arkadaslar bugun kontrole gitti 7+3 2 hafta once kese olusmamisti simdi kese olusmus ama bebek cok ama cok kucukmus kalp atisini duyamadik cok korkuyorum ne olur bir akil verin haftaya persembe yine gidecembu arada karin ultrasonuyla bakiyor doktorum
Valla ben bu işten hiçbişey anlamadim,ben 6+2de gittim karından hemen duyuldu kalp atışı.
Kimilerininki 6 haftada daha kese yok,kimininki 7 haftada kalp atışı yok,kimi 5 haftada duyuyor şak diye :KK12:
Galiba cihaz farkı ve döllenme günü etkili canım,ama zaten sen bebisi görmüşsün inşllah haftaya sağlıkla duyarsın kalp atışlarını da

Bende çok araştırdım hamilelik sigortası işini,ama dediğin gibi hamilelikten önce yapılması lazımmış büyük saçmalık.
Demir hatta iki can varmış şimdi onu araştırıyorum,seninki hangisi canım güvenilir bir sirketmi ?? Bir çok olumsuz yorumda okudum anlaşmalı hastaneler sonradan vazgeçip ortada kalanlar olmuş
Bnnde demirden bahsediorum zaten hala arastiriorum bakalim kafama yatarsa dusunuorum

Medicana International Beylikduzu
Indirimli haliyle 7500 fiyat aldim
Arti 1000-1500 lira da spinal epidural kombinasyonu tutuyor
Bide beni prof muayene ediyor
Ona da arti 1500 isteniyor dogumda 😑
Saglikli bir sekilde gebelik donemimi atlatayim da raziyim artik tum odeyeceklerime
Ben normal kadin doguma gitmiyorum yalniz
Perinatolog takibimi yapiyor
Neden ozel bir durumun mu var

Bende çok araştırdım hamilelik sigortası işini,ama dediğin gibi hamilelikten önce yapılması lazımmış büyük saçmalık.
Demir hatta iki can varmış şimdi onu araştırıyorum,seninki hangisi canım güvenilir bir sirketmi ?? Bir çok olumsuz yorumda okudum anlaşmalı hastaneler sonradan vazgeçip ortada kalanlar olmuş
Bana da biri tavsiye etti bir sigorta şirketini. Hamileyken yaptırılan bir poliçesi var. Baktığında çok güzel görünüyor muayene ücretlerini,tahlilleri, doğumu falan kapsıyor ama bi araştırdım ki senin de dediğin gibi sigortayla hastanenin anlaşması bozulmuş diye bir sürü madur olan insanlar olmuş. Şikayet sayfaları bir sürü insanla dolu. Bunu görünce vazgeçtim ben.

Merhaba,
Sanırım ben de bir kasım annesi olacağım. İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım. Geçen çarşamba günü evde test yaptım ve çift çizgi çıktı. koşa koşa kan tahlili vermeye gittim beta HCG değerim 281 çıktı. Henüz doktora gidemedim. İstanbuldayım, Dr. Bülent Kars'a randevu aldım ama ancak 30 mart a gün verebildi. Şimdi gün sayıyorum gidip keseyi görebilmek için. Arkadaşlarım belki kalp atışını da duyarsın dediler. 6 haftalıkken kalp atışını dinletir mi doktor? Bir de bugün çok az bir kahverengi leke oldu. Var mı başka bunu yaşayan?
Hepimize sağlıklı ve keyifli bir gebelik diliyorum.

Merhaba,
Sanırım ben de bir kasım annesi olacağım. İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım. Geçen çarşamba günü evde test yaptım ve çift çizgi çıktı. koşa koşa kan tahlili vermeye gittim beta HCG değerim 281 çıktı. Henüz doktora gidemedim. İstanbuldayım, Dr. Bülent Kars'a randevu aldım ama ancak 30 mart a gün verebildi. Şimdi gün sayıyorum gidip keseyi görebilmek için. Arkadaşlarım belki kalp atışını da duyarsın dediler. 6 haftalıkken kalp atışını dinletir mi doktor? Bir de bugün çok az bir kahverengi leke oldu. Var mı başka bunu yaşayan?
Hepimize sağlıklı ve keyifli bir gebelik diliyorum.
hayirli olsun canim hosgeldin, kese kalp atisi gorme vs genelde bhcg degerine bagli oluyor degerin 1500 falan olunca kese gorunuyor bebek icin 5000 uzeri olmasi gerekiyor sanirim, ben 5+3te bebegimin kalp atislarini gordum ama o gun degerim neydi bilmiyorum, insallah sende gorebilirsin ❤️

hayirli olsun canim hosgeldin, kese kalp atisi gorme vs genelde bhcg degerine bagli oluyor degerin 1500 falan olunca kese gorunuyor bebek icin 5000 uzeri olmasi gerekiyor sanirim, ben 5+3te bebegimin kalp atislarini gordum ama o gun degerim neydi bilmiyorum, insallah sende gorebilirsin ❤
Canim vajinal ultrasondan mi gördün kalp atisini yoksa karindan mi? Ben dün kontrole gittim. Doktor gec döllenme dedi. 5 haftalik henüz dedi. Karindan keseyi gördük. Daha önce vajinadan görmüştük keseyi. Sanirim geriden geliyor

işte benimde kafam karışık o yüzden :KK43: bi de hacettepeye giden arkadaşım vardı profesör her muayene için 400 doğum içinde 4000 lira demiş çok şaşırdım o zaman devlet hastanesinin ne anlamı var durumu olmayan insanlar nereye gidecek
hadi ya ben oraya hiç bakmadım ama gazide profesör muayne 180 TL canım normal doğum 300 yada 500 arasıydı

işte benimde kafam karışık o yüzden :KK43: bi de hacettepeye giden arkadaşım vardı profesör her muayene için 400 doğum içinde 4000 lira demiş çok şaşırdım o zaman devlet hastanesinin ne anlamı var durumu olmayan insanlar nereye gidecek

sen Hacettepe ünv hastanesini söylüyosun, adı üstünde üniversite, devlet hastanesi değil.

devlet hastanesiyle üniversite hastanesini karıştırma, ( Zübeyde hanım, zekai tahir, telsizler doğum vs ) bunlar devlet hastanesi.

merhabalar benimde subat 2 sat tarihim bigun kalp atisini duyaadik gec dollenme oldugunu nasil farkettiniz
Merhabalar benim sat 27 Ocak da normalde 8 + 7 günlük olmam gerekiyor ama geçen hafta vajinal ultrasyon da ölçüm yapıldı ve 5 hafta 5 günlük dendi geç döllenme olmuş dedi doktor normal ultrasyona benim de görünmedi sonra vajinal ultrasyon da kalp atışını duyduk şu an gebeliğimin 7 haftalısındayım

Kızlar bugün 6+5 de bebeği ve kalp atışlarını gördük çok şükür,vajinal bakıldı.Çünkü dün karından bakılınca yolk kesesi bile görünmemişti,kese bombostu.Allaha şükür korkuyla gidip sevinçle döndüm eve.Bebeğim 8.74 mm baştan popoya..Kesem de 20 mm çıktı.Allahım herkesin yüzünü güldürsün🙏

Canim vajinal ultrasondan mi gördün kalp atisini yoksa karindan mi? Ben dün kontrole gittim. Doktor gec döllenme dedi. 5 haftalik henüz dedi. Karindan keseyi gördük. Daha önce vajinadan görmüştük keseyi. Sanirim geriden geliyor
Karından gorduk kuzum bende benim erken oldugunu dusunuyorum ultrasonda 6+1 cikmisti cunku

Kızlar bugün 6+5 de bebeği ve kalp atışlarını gördük çok şükür,vajinal bakıldı.Çünkü dün karından bakılınca yolk kesesi bile görünmemişti,kese bombostu.Allaha şükür korkuyla gidip sevinçle döndüm eve.Bebeğim 8.74 mm baştan popoya..Kesem de 20 mm çıktı.Allahım herkesin yüzünü güldürsün🙏
Masallah canim benim kese 11.2 mm ve bebegim de 2.4 mm ken karnimdan goruldu gercekten ultrason cihazlari cok etkili sanirim bu konuda gerci devlet hastanesine gitmistim cok mukemmel cihazlar degillerdir sanirim ama ilginc yani

Aynı korkuyu ben de yaşıyorum sancılarım oluyor hala birşey olcak sanıyorum. Allah'ın verdiği mucize bu 8 yıl bekletti kendiliğinden oldu nasip etmiş elhamdulillah inşallah tamamına erer şuan da onun emaneti doğup büyüse de. Rabbim hüsrana uğratmasın hiç birimizinkini. 🤗 içini ferah tut. Eşin 10 defa El mubdiu okuyuo parmaklarıyla karnına gezdirsin Rabbim sımsıkı tutundursun. Sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah
Sizin adınıza çok sevindim.rabbim sağlığıyla kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Ahhhh bu anneler nelere katlanıyor,ne zorluklar çekiyorda o dikenli yollar ona gül bahçesi geliyor ❤
Geçmiş olsun canım,allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin ınşallah
Aynen öyle canim ama dedigin gibi raziyim yani herseyi cekmeye
Yeter ki saglikla hayirlisiyla gelsin bize 😍
Yarin yine kontrolum var
Ikinci cocugum olmasina ragmen karnimda kelebekler ucusuyor ☺️

Back