• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben geldim keseyi gördük çok şükür 7 mm miniğim 2 hafta sonra kalp atışı için çağrdı.
Arkadaslar iyi aksamlar
Icinizde mide yanmasi yasayan var mi?
Kizima hamileligimde 9 ay istifra ettim,cok fenaydi.
Bu hamileligimde bulanti ya da istifra yok cok sukur ama asiri bir mide yanmasi var.Ejderha gibi alev cikaricam nerdeyse 😑daha betermis bu durum😭 bide tabi bas donmesi ve tansiyon dusuklugu 🥺Mide yanmasi yasaynlar neler yapiyor?Yardimci olabilirmisiniz ☺
Canım benimde oğlumda 9 ay kusmam oldu şuan senin gibi yanmalarım oluor gaviskon kullanıyorum iyi geliyor

Kızlar ben geldim keseyi gördük çok şükür 7 mm miniğim 2 hafta sonra kalp atışı için çağrdı.

Canım benimde oğlumda 9 ay kusmam oldu şuan senin gibi yanmalarım oluor gaviskon kullanıyorum iyi geliyor
seninle aynıyız canım bugün randevum var belki kalp atışını görebilirim diyordum ama göremicem sanırım :KK43:

seninle aynıyız canım bugün randevum var belki kalp atışını görebilirim diyordum ama göremicem sanırım :KK43:
Heyecanla bekliyordun randevuyu insallah bebegide gorup kalp atisini duyarsinda ikisi de aradan cikar stresin biter en azindan

Canım inşallah kalp atışını duyabilirsin. Erdem Hastanesindeki Özlem Fatoş hocadan çok memnunum moral verici neşeli konuşuyor. Bugün benim de kontrölüm var geçen hafta kalp atışını duymuştuk bakalım bugün riskim ne durumda 😒

Canım inşallah kalp atışını duyabilirsin. Erdem Hastanesindeki Özlem Fatoş hocadan çok memnunum moral verici neşeli konuşuyor. Bugün benim de kontrölüm var geçen hafta kalp atışını duymuştuk bakalım bugün riskim ne durumda 😒
İnsallah canim benim ben ilk muayene icin devlete geldim bakalim insallah seninde riskin kalmamistir artik ❤️

Kızllar ikiz gebelikte ölçülen ilk beta kaç olmalı aranızda hiç ikiz gebelik yaşayan varmı bn adetime bir kala baktırdığımda beta 677.8 cıkmıştı şimdi üstünden 5 gün daha geçti ikiz olabilir diyolarlar cevremden pazar günü doktora gidicez inş bakalım neler beklıyor beni :)) görürüz inş keseyi

herkese merhaba, arkadaşlar boşuna yumurtalama günü hesaplamayın bence. 10 aydık bebek istiyorduk. doktora gittim kah birşey yok dedi kah yumurtlaman olmamış dedi. en son adet olmam gereken 10 şubat tarihinde hamile kalmışım. yumurtam adet günümde çatlamış. sizler düzenli olarak birliktelik yaşayın. herkesin yumurtlaması farklı günlerde oluyor

Kızllar ikiz gebelikte ölçülen ilk beta kaç olmalı aranızda hiç ikiz gebelik yaşayan varmı bn adetime bir kala baktırdığımda beta 677.8 cıkmıştı şimdi üstünden 5 gün daha geçti ikiz olabilir diyolarlar cevremden pazar günü doktora gidicez inş bakalım neler beklıyor beni :)) görürüz inş keseyi
Benim adet gününde 554 tü. Yani değere göre iki olduğunu sanmam. Belki erken yumurtladın çok farklı bir beta değil. Keseden anlaşılır bence varsa

2248392

Selam kizlar iste benim minigim veee kalp atışlarını da gördümmm 😍😍

benimde 809du adet olmam gereken gün ama kontrole gittiğimde bi tane kese vardı doktor ikiz olabilir diye bişey demedi :)

Ayyy çok iyi geldi bana burası cok saolun kızlar ilaç falan hiç içmedim sadece ıhlamur içiyorum bugun bırazdaha ıyıyım şükür bu arada bende bol du içenlerdenim yararı olur zararı olmaz düşüncesindeyim rabbim sağsalim kucağımıza almak nasip etsin inşş 🙏🏼💕😇
Merhaba .. bende 4. Haftamda grip olmuştum doktorum günde 2 bardak ıhlamuru geçme demişti bilgin olsun

Ay yok kiz kesenin sag tarafina konumlanmış ya o yuzden dedim 😂erkek kesenin soluna kiz sagina yerlesir derler ya
aaa ilk defa duyduum 😂 valla benim de içime kız doğuyor eşimin de ama bakalım nasip o iyi olsunda bize hiiç farketmez ama sende böyle diyince bi sevindim şimdi yalan yok 😂 :KK200:

Back