Canim sat in 10 subat diye 10 subatta hamile kalmadin ya ben adet gunume 1 gun kala hamile kalmisim oglumda dolayisiyla hcg dusuk cikar bebegin kucuklugune gore 2 gun sonra tekrr tahlil yaptir eger yukseliorsa normaldir sadece gec dollenmedirkızlar gunaydın... bende dün akşam ilk kez kadın doğum dr ye gttim. sat 10 şubat. değerlerim de en son 12 martta 320ydı. dr dedi ki normalde betanın daha yuksek olmasını bekleriz sat a göre ama bilemeiyorum dedi. karından usg yaptı. sadece rahimde kalınlaşma görebildi tabıkı. gebelik yada gebelik olmaması için hicbirşey soyleyemem dedi. biraz cnm sıkıldı. aslında sanki haklı. normalde 8 mart regl gunum. 7 gun gecikmeme ragmen beta düşük .... offffff çok sıkıldımm....
erkekEvet subat yazilacak baktiniz mi ne gorundu
Bende bu takvimlere inanmıyorum. Bir kızım var ama Allah biliyo sağlıkla gelsin yeter ki kız olsun erkek olsun hiç fark etmez. Hangisi sağlıklı,hayırlı evlat olacaksa o olsun inş
Bu sene erkek senesi mi yine kime sorsam erkek bebek bekliyor
İNŞ bişey olmaz canım dikkat et yorma kendini ben leke oldugunda izin alıp evde dinlendim , hiç kalkma ama renk kırmızıysa dr a gitdin derhalkan kırmızısı olmuştu pazar günü acile gittim progestan verdi. korkudan ölüyorum
yok canım çok şükür hiç kırmızı gelmedi hep kahveydi zaten dra gitmiştim herşey normaldi . allah esirgesin bende çok bekledim minigimi hala inanamıyorum yaa allah mutluluguumzu bozmasınAmin hepimizden razı olsun inş. Kahverengi lekelenme tehlikeli değil ama parlak taze kan gelirse o zaman tehlikeli demişti benim doktorum. Ağustosta düşüğüm oldu hepsini gördüm yani. Allah korusun kimsenin başına gelmesin hepimiz sağlıkla kavuşalım inş bebeklerimize
Erken gidince böyle oluyor işte. Doktorun ağzından her çıkan moralini bozuyor insanın, içim içimi yiyo ama ben bi dahaki cumartesiye gidicem doktora inş. Bhcg değerinin üzerinden yorum yapması da ilginç belki geç döllenme oldu ondan düşük bhcg olabilir yani. Ben kızımda adet günümde 48 çıkmıştı bhcg şimdi de adet günümde 42 çıktı. Kanaman olmadıktan sonra doktora gitmek için sabretmeye çalış derim
MerhabaKizlar iyi aksamlar size bi sorum olacak bende kasim annesi olacam insallah kanda bthcg baktirdim devlet hastanesinde ilki 152 ikinci 1.5 gun sonra 341 cikti 3 testim ise 48 saat sonra bi ozel hastanede yaptirdim 425 cikti doktor makinalarin hassaligiyla alakali dedi ama beni biraz endiselendirdi iki katina cikmadigi icin ovulasyon testi kullanmistim hesabima gore bugun gebeligimin21.gunu ama enson adetten hesapladiklari icin 5.hafta gozukuyo benimgibi farkli hastanede farkli sonuc alan varmi
karindan cnmcanım karından mı bakıldı vajinal mi ?
Vitaminlere başlayan oldu mu? Benim geçen hamileliğimden kalma vardı ona başladım yarın da gidip hamileler için olan balıkyağı-omega 3 vitaminini alayım diyorum ama erken mi bilemedim?
Öyle tabi bende bakmıştım zatenzaten eğlence amaçlı yapılmış bişey..
şimdi nasılsın doktorda mısınbenim 6 gündür kahve renkli lekelenmem oluyor ve çok sancım var idrarımla beraber minik siyah birşey düştüeşimin gelmesini bekliyorum doktora gitmek için.
Sagol cevabin icin icim rahatladi demekki boyle seyler olabiliyoMerhaba
Ben ilk özel hastanede yaptırdım 2485 çıkmıştı
3 gün snra sağlık ocağı kan tahlili istedi
Ertesi hün sonuç 1349 çıktı
Hatta eyvah düşük yapıyorum diye krize girdim
Ordan çıkıp kendi dr.uma gittim 8000 küsur çıktı
Sağlık ocakları belli bir sınıra kadar ölçüyormuş
Özellerdeyse ve devlet has.lerinde tamamen kullanılan makineye bağlı sonuçlar
Korkmayın,canınızı sıkmayın ☺
Türkiye’deki doktorlara daha çok güvendiğimden sizlere sorayım dedim. Teşekkürlergeçen gün doktoruma danıştım, folik asite ek omega 3 almam gegrkli mi diye, aile hekiminden ücretsiz alacağınız vitaminde hepsi bulunur dedi ekstra bir sürü ilaç yutmaya gerek yok bence , biraz da beslenmeye dikkat ederiz. tamamdır.
şimdi nasılsın doktorda mısın
Kalbini ferah tut lütfen.Tedirginim endişeliyim korkuyorum açıkçası. Eşim daha gelmedi birazdan gelir doktora giderim. Çok korkuyorum
ben gittiğimde de 5+3 olmuş olucam da o yzden sordum canım ama ben karnımdan görülmezse alttanda bakmasını isticem doktordankarindan cnm
sakin olmaya çalış canım birşey olmamıştır Allahın izniyle bizi habersiz bırakmaTedirginim endişeliyim korkuyorum açıkçası. Eşim daha gelmedi birazdan gelir doktora giderim. Çok korkuyorum
Merhaba günlerimiz aynı beni de dr perşembe çağırdı inşallah güzel haberlerle dönerizben gittiğimde de 5+3 olmuş olucam da o yzden sordum canım ama ben karnımdan görülmezse alttanda bakmasını isticem doktordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?