2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kaybettik bebegi kalbi durmus
Allah sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Çok üzüldüm canım. Geçmiş olsun Rabbim yavruna uzun ömürler versin. Bende kızımı kucağıma alıyorum hala. 5 yasında daha. 2 gündür bel sırt ve karın agrısından ölüyorum. Dün akşam dayanamayıp parol aldım. Dikkat etmek lazım aslında. Benimde kulağıma küpe olsun.

Kızlar muayneye geldim dua edin sorunsuz geçireyim kalp atışını duyayım Her geldiğimde stres yapıyorum düşükten sonra
Kızlar bebeğinin kalbi durmuş saglıklıymış haftasıyla uyumlu pazar günü kalp atışı vardı şimdi yok kaç prof geldi baktı ama yok yarın 7 bucukta kürtaj olcam.

Kızlar bebeğinin kalbi durmuş saglıklıymış haftasıyla uyumlu pazar günü kalp atışı vardı şimdi yok kaç prof geldi baktı ama yok yarın 7 bucukta kürtaj olcam.
hadi yaa çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun ya ne denir ki şu durumda , hiç anlamadın mı agrın leken olmadı mı

hadi yaa çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun ya ne denir ki şu durumda , hiç anlamadın mı agrın leken olmadı mı
çok sağol canım. Dr da şaşırdı ne leke ne kanama ne haftada sıkıntı var ama kalbi atmıyor kaç defa gösterdiler agrımda yok sadece mide bulantım var o kadar daha pazar dinledim kalp atışını dün yada bugün durduğunu söyledi Dr. test falan yapacaklar bakalım neden diye

valla çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun , allah tekrar yaşatmasın. bu dünyada rızkı yokmuş . vardır bunda da bi hayır. üzme kendini çok

Canım çok üzüldüm inan..Ne denebilir ki..Allah tekrarını yasatmasin.Tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin

valla çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun , allah tekrar yaşatmasın. bu dünyada rızkı yokmuş . vardır bunda da bi hayır. üzme kendini çok
sağol canım.amin kuzum. öyle tabi canım. kıyamam sabahtan beri oğlum o üzdü diye ağlıyorum sanıyor kendince artık ağlama ben seni seviyorum ben senin oğlunum bak tüm meyvemi sana veriyim diyor daha da ağlamak geliyor

oyy kuzum ya kıyamam , söylememiş miydiniz oğluna inşallah tez vakitte tekrar yaşarsın sağlıkla , benimde randevum 15 gün sonra böyle şeyleri duyunca korkmuyor değilim ama kendimi de bebeğimi de allaha teslim ettim nasipte ne varsa o diyorum canım , olacağın önüne geçemiyoruz

yok canım ilk düşeni demiştik çok istediği için kardeş atlatması zor oldu bunu demedik ama beni hep neşeli gördüğü için hastanede falan kendimi tutamadım eşim annen bası agrıyo falan dedi ama o kendini sucluyor. Allah korusun sagsalim alın kucağınıza canım

Arkadaşlar, internette ultrason fotograflarıyla yapılı böyle siyah bir defter örneği gördüm. Kendim de Çiçek Sepeti’nden bu siyah albümü alıp yapmaya karar verdim. Size de fikir olabilir

canım en yakın zamanda sağlıkla tekrar yaşaman dilegiyle, olacağın önüne geçemiyoruz bizden önce hüküm veren ALLAH var. inşallah tekrardan umutların yeşerir , yüzünüz güler ...

Çok üzüldüm canım. Allah evladına uzun ömürler versin. Kıyamam ona ya..

başınız sağolsun, allah en kısa zamanda evladınıza kavuştursun.

Allah acını hafifletsin, tekrarı olmasın inş. Haftan ilerlemiş senin, pıhtılaşma sıkıntısı yaşayanlarda ileri haftalarda kalp durması oluyor diye çok okumuştum. Tek düşükte bu testleri yapmıyorlar ama senin iki olmuş. Bunu da bi araştırırsın arkadaşım. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…