- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Böyle okudukça bi korku sarıyor beni anlatamam.Bende kan sulandırıcı iğne kullaniyorum.Bi sonraki randevum haftaya,tam 9 haftalık olucam.Genelde bu kalp durması 9.haftada oluyor.Aklım çıkıyor.Allah Hayırlısını versin.Olacakla ölecege çare yokAllah acını hafifletsin, tekrarı olmasın inş. Haftan ilerlemiş senin, pıhtılaşma sıkıntısı yaşayanlarda ileri haftalarda kalp durması oluyor diye çok okumuştum. Tek düşükte bu testleri yapmıyorlar ama senin iki olmuş. Bunu da bi araştırırsın arkadaşım. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
Allah öncelikle sabırlar versin canım, çok şaşırdım herşeyin yolunda gittiğini söylüyordun halbukiKızlar bebeğinin kalbi durmuş saglıklıymış haftasıyla uyumlu pazar günü kalp atışı vardı şimdi yok kaç prof geldi baktı ama yokyarın 7 bucukta kürtaj olcam.
Ayy Allahim cok uzuldum ya rabbim saglikli bir bebek versin tez zamanda kuzum acını uzuntunu unuttursun insallahKızlar bebeğinin kalbi durmuş saglıklıymış haftasıyla uyumlu pazar günü kalp atışı vardı şimdi yok kaç prof geldi baktı ama yokyarın 7 bucukta kürtaj olcam.
Öyle mi, bende şu an oraya gitmeye başladım tekrar; 2015'te kızımı orada doğurdum.Ben ilk doğumumu orda yaptım.şimdi de oraya gideceğim.cumaya randevu aldım :)
Sağol canım, inşallah biter hayırlıyısla; bebişim şu an gayet iyi içim rahat ama yine de elbette sona ermesini istiyorum lekelenmelerin...İnşallah geçer o lekelenmeler canım. Sağlıklı bir ilerleyiş diliyorum
Gözün aydın,hayırlı olsun canımmerhabalar..
bende kasım annesi olacağım inşallah
bende pko hastasıyım 5 buçuk yaşında kızım var 3 yıldır gitmediğim doktor kalmadı en son tüp bebeğe yönlendirilmiştik ki geçen ay soğan suyu içmeyi denedim ardından adet olamadım gecikme yaptı diye üzüldüm 8 gün gecikmede bile kanda çıkmadı miniğim sonra gecikmenin 16. gününde dişime kanal tedavisi yapıcaktı diş hekimin tahlil istedi emin olalım öyle başlayalım tedaviye dedi öyle öğrendik geç döllenme olmuş :) soğan suyunu bütün pko hastalarına tavsiye ederim
teşekkür ederim :)Gözün aydın,hayırlı olsun canım
sağol canım ammin. bakıcaklar canım yarın.Allah acını hafifletsin, tekrarı olmasın inş. Haftan ilerlemiş senin, pıhtılaşma sıkıntısı yaşayanlarda ileri haftalarda kalp durması oluyor diye çok okumuştum. Tek düşükte bu testleri yapmıyorlar ama senin iki olmuş. Bunu da bi araştırırsın arkadaşım. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inş
aynı şaşkınlık bizdede var canım. pazar günü kalp atışı nı duyduk bugün yok. Allah nasip etmedi demekki ne desek boş.Rabbim sizleri bebeklerinizi korusunAllah öncelikle sabırlar versin canım, çok şaşırdım herşeyin yolunda gittiğini söylüyordun halbuki☹
Başınız sağolsun, Allah diğer evladını size bağışlasın
Başka bişey diyemiyorum, Allah'ın biz kulları için hayırlısını verdiğini düşün her daim canım benim
Benim de bu c.tesi randevum, herşey olacağına varır diyorum Allah'a emanet canlarımız
Rab'bim cümlemize hayırlı olanı nasip eylesin inşallah
Valla ben de anlamadım. İyice karıştı okuduklarımlaIste bende anlamadim bu isten bisey sagimi solumu karistirmaya basladim heralde dedimbirseyde diyemedim doktora 1 ay sonra randevum var 11. Haftaya denk gelior o soylemesede ben gorurum zaten cinsiyeti hemen yazicam buraya
benim de karından bakılan usg de bu şekilde. Benim de öyledir o zman heralde :))Bu usg karından ise bebek sagda yani erkek :)
Allah sabır versin. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin tekrar inşallah. .Çok üzüldüm canım.4,5 yasindaki kizim karnimin ustune koltugun tepesinden zipladi.
Ona soylememistik hamile oldugumu ve ben uyurken bi anda zipladi
Bebek saglikliydi ama o ziplamadan hemen sonra lekelenmem basladi.
Dun kurtaj oldum.
Dr.operasyon bitiminde yine soyledi
Gebeligin %100 saglikliydi diye
Kismet buymus,kulagimiza kupe oldu.
Canım yaaaKızlar bebeğinin kalbi durmuş saglıklıymış haftasıyla uyumlu pazar günü kalp atışı vardı şimdi yok kaç prof geldi baktı ama yokyarın 7 bucukta kürtaj olcam.
Kıyamam ona yaasağol canım.amin kuzum. öyle tabi canım. kıyamam sabahtan beri oğlum o üzdü diye ağlıyorum sanıyor kendince artık ağlama ben seni seviyorum ben senin oğlunum bak tüm meyvemi sana veriyim diyor daha da ağlamak geliyor
Senle aynıyız biz. Rabbim bağışlasın inşallah. Ben en son dün gördüm. 1 ay göremeyecem. Nasıl dayanırım bilmiyorumoyy kuzum ya kıyamam , söylememiş miydiniz oğluna inşallah tez vakitte tekrar yaşarsın sağlıkla , benimde randevum 15 gün sonra böyle şeyleri duyunca korkmuyor değilim ama kendimi de bebeğimi de allaha teslim ettim nasipte ne varsa o diyorum canım , olacağın önüne geçemiyoruz
Al benden de o kadar canım. Allah korusunBöyle okudukça bi korku sarıyor beni anlatamam.Bende kan sulandırıcı iğne kullaniyorum.Bi sonraki randevum haftaya,tam 9 haftalık olucam.Genelde bu kalp durması 9.haftada oluyor.Aklım çıkıyor.Allah Hayırlısını versin.Olacakla ölecege çare yok
Hayırlı olsun. Sağlıkla devam etsin inşallah. Ben de pcoluyum. Kasımda soğan kürü yaptım ama olmadı o zaman. En son kaplıcaya gittim. Sonrasında hamile kaldım. Etki etti mı bilemiyorum ama.merhabalar..
bende kasım annesi olacağım inşallah
bende pko hastasıyım 5 buçuk yaşında kızım var 3 yıldır gitmediğim doktor kalmadı en son tüp bebeğe yönlendirilmiştik ki geçen ay soğan suyu içmeyi denedim ardından adet olamadım gecikme yaptı diye üzüldüm 8 gün gecikmede bile kanda çıkmadı miniğim sonra gecikmenin 16. gününde dişime kanal tedavisi yapıcaktı diş hekimin tahlil istedi emin olalım öyle başlayalım tedaviye dedi öyle öğrendik geç döllenme olmuş :) soğan suyunu bütün pko hastalarına tavsiye ederim
Doğrudur canım benim, sağlık olsun yine de.aynı şaşkınlık bizdede var canım. pazar günü kalp atışı nı duyduk bugün yok. Allah nasip etmedi demekki ne desek boş.Rabbim sizleri bebeklerinizi korusun
Kızlar çok kararsız kalmıştım ama iyi ki de gitmişim.Kızlar ben hamile olmadan 1 ay kadar önce diyetisyenden randevu almıştım. Çok iyi ve ünlü bir diyetisyen ve randevum bu akşam, çok kararsız kaldım ben şimdi napsam? Gebelik döneminde diyetisyenin vereceği listeler işime yarar mı?
Yoksa iptal mi etsem ki
Evet canım öyle derler amaValla ben de anlamadım. İyice karıştı okuduklarımla
benim de karından bakılan usg de bu şekilde. Benim de öyledir o zman heralde :))
Allah sabır versin. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin tekrar inşallah. .Çok üzüldüm canım.
Canım yaaaAllah sabır versin, Yavrunu sana bağışlasın. En hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip olur tekrar inşallah.
Kıyamam ona yaaçabucak toparlarsın inşallah.
Senle aynıyız biz. Rabbim bağışlasın inşallah. Ben en son dün gördüm. 1 ay göremeyecem. Nasıl dayanırım bilmiyorum
Al benden de o kadar canım. Allah korusunben 10. Haftadayım. Dün gördüm en son.
Hayırlı olsun. Sağlıkla devam etsin inşallah. Ben de pcoluyum. Kasımda soğan kürü yaptım ama olmadı o zaman. En son kaplıcaya gittim. Sonrasında hamile kaldım. Etki etti mı bilemiyorum ama.
öncelikle geçmiş olsun. ben ilk hamileliğimde geçirmiştim tıpkı senin gibi çok korkmuştum. 38,5 ları görmüştüm ateşte. parol harici hiçbirşey içmeden atlatacağız demişti doktorum. gebeliğin ilk döneminde bağışıklık sistemi düşüyor. yeni gebelerde çok sık yaşarız bu durumu demişti o zaman doktorum.Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar. Birkaç gündür okuyamamıştım yazıları. Üzücü haberler gördüm. Allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin
Ben de sıkıntılıyım. Seçim günü görevliydim. Üşüttüm sanırım iki gündür ateşim var 37,5 civarında. Öksürüyorum çok fena. Aile hekimine gittim. İlaç önermedi iki gün rapor verdi sadece. Kadın doğum doktoruna da gitsem mi arasam mı kararsız kaldım. Cumartesi de kalp atışı dinlemeye gideceğim. Çok korkuyorum. Var mı benim gibi hamileyken ateşli hastalık geçiren?
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar. Birkaç gündür okuyamamıştım yazıları. Üzücü haberler gördüm. Allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin
Ben de sıkıntılıyım. Seçim günü görevliydim. Üşüttüm sanırım iki gündür ateşim var 37,5 civarında. Öksürüyorum çok fena. Aile hekimine gittim. İlaç önermedi iki gün rapor verdi sadece. Kadın doğum doktoruna da gitsem mi arasam mı kararsız kaldım. Cumartesi de kalp atışı dinlemeye gideceğim. Çok korkuyorum. Var mı benim gibi hamileyken ateşli hastalık geçiren?
Derya Yaşar canım.ilk doktorumda oydu :)Öyle mi, bende şu an oraya gitmeye başladım tekrar; 2015'te kızımı orada doğurdum.Çok memnun kalmıştım.
Benim de randevum bu cumartesi
Doktorunuz kimdi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?