2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Böyle okudukça bi korku sarıyor beni anlatamam.Bende kan sulandırıcı iğne kullaniyorum.Bi sonraki randevum haftaya,tam 9 haftalık olucam.Genelde bu kalp durması 9.haftada oluyor.Aklım çıkıyor.Allah Hayırlısını versin.Olacakla ölecege çare yok

Kızlar bebeğinin kalbi durmuş saglıklıymış haftasıyla uyumlu pazar günü kalp atışı vardı şimdi yok kaç prof geldi baktı ama yok yarın 7 bucukta kürtaj olcam.
Allah öncelikle sabırlar versin canım, çok şaşırdım herşeyin yolunda gittiğini söylüyordun halbuki
Başınız sağolsun, Allah diğer evladını size bağışlasın
Başka bişey diyemiyorum, Allah'ın biz kulları için hayırlısını verdiğini düşün her daim canım benim
Benim de bu c.tesi randevum, herşey olacağına varır diyorum Allah'a emanet canlarımız
Rab'bim cümlemize hayırlı olanı nasip eylesin inşallah

Kızlar bebeğinin kalbi durmuş saglıklıymış haftasıyla uyumlu pazar günü kalp atışı vardı şimdi yok kaç prof geldi baktı ama yok yarın 7 bucukta kürtaj olcam.
Ayy Allahim cok uzuldum ya rabbim saglikli bir bebek versin tez zamanda kuzum acını uzuntunu unuttursun insallah

Ben ilk doğumumu orda yaptım.şimdi de oraya gideceğim.cumaya randevu aldım :)
Öyle mi, bende şu an oraya gitmeye başladım tekrar; 2015'te kızımı orada doğurdum.Çok memnun kalmıştım.
Benim de randevum bu cumartesi
Doktorunuz kimdi acaba?

İnşallah geçer o lekelenmeler canım. Sağlıklı bir ilerleyiş diliyorum
Sağol canım, inşallah biter hayırlıyısla; bebişim şu an gayet iyi içim rahat ama yine de elbette sona ermesini istiyorum lekelenmelerin...

merhabalar..
bende kasım annesi olacağım inşallah
bende pko hastasıyım 5 buçuk yaşında kızım var 3 yıldır gitmediğim doktor kalmadı en son tüp bebeğe yönlendirilmiştik ki geçen ay soğan suyu içmeyi denedim ardından adet olamadım gecikme yaptı diye üzüldüm 8 gün gecikmede bile kanda çıkmadı miniğim sonra gecikmenin 16. gününde dişime kanal tedavisi yapıcaktı diş hekimin tahlil istedi emin olalım öyle başlayalım tedaviye dedi öyle öğrendik geç döllenme olmuş :) soğan suyunu bütün pko hastalarına tavsiye ederim

Gözün aydın,hayırlı olsun canım

Kızlar ben hamile olmadan 1 ay kadar önce diyetisyenden randevu almıştım. Çok iyi ve ünlü bir diyetisyen ve randevum bu akşam, çok kararsız kaldım ben şimdi napsam? Gebelik döneminde diyetisyenin vereceği listeler işime yarar mı?
Yoksa iptal mi etsem ki

sağol canım ammin. bakıcaklar canım yarın.

aynı şaşkınlık bizdede var canım. pazar günü kalp atışı nı duyduk bugün yok. Allah nasip etmedi demekki ne desek boş.Rabbim sizleri bebeklerinizi korusun

Iste bende anlamadim bu isten bisey sagimi solumu karistirmaya basladim heralde dedim birseyde diyemedim doktora 1 ay sonra randevum var 11. Haftaya denk gelior o soylemesede ben gorurum zaten cinsiyeti hemen yazicam buraya
Valla ben de anlamadım. İyice karıştı okuduklarımla
Bu usg karından ise bebek sagda yani erkek :)
benim de karından bakılan usg de bu şekilde. Benim de öyledir o zman heralde :))

Allah sabır versin. Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip etsin tekrar inşallah. .Çok üzüldüm canım.

Canım yaaa Allah sabır versin, Yavrunu sana bağışlasın. En hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde nasip olur tekrar inşallah.
Kıyamam ona yaa çabucak toparlarsın inşallah.
Senle aynıyız biz. Rabbim bağışlasın inşallah. Ben en son dün gördüm. 1 ay göremeyecem. Nasıl dayanırım bilmiyorum
Al benden de o kadar canım. Allah korusun ben 10. Haftadayım. Dün gördüm en son.
Hayırlı olsun. Sağlıkla devam etsin inşallah. Ben de pcoluyum. Kasımda soğan kürü yaptım ama olmadı o zaman. En son kaplıcaya gittim. Sonrasında hamile kaldım. Etki etti mı bilemiyorum ama.

aynı şaşkınlık bizdede var canım. pazar günü kalp atışı nı duyduk bugün yok. Allah nasip etmedi demekki ne desek boş.Rabbim sizleri bebeklerinizi korusun
Doğrudur canım benim, sağlık olsun yine de.
Allah'ın takdiri, hayırlı zamanda yeniden sağlıklı ve sıhhatli gebeliklerin olsun inşallah.
Amin kuzum, cümlemizin ki inşallah

Kızlar çok kararsız kalmıştım ama iyi ki de gitmişim.
Diyetisyenim kan değerlerime, eksikliklerime ve gebeliğe göre oldukça doyurucu ve dengeli bir beslenme planı çıkardı.
İlk hamileliğimde hiç aklıma gelmemişti ama şimdi daha sağlıklı ve beslenme düzenine göre devam ettirmek istiyorum.

Merhaba kızlar herkese iyi akşamlar. Birkaç gündür okuyamamıştım yazıları. Üzücü haberler gördüm. Allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin
Ben de sıkıntılıyım. Seçim günü görevliydim. Üşüttüm sanırım iki gündür ateşim var 37,5 civarında. Öksürüyorum çok fena. Aile hekimine gittim. İlaç önermedi iki gün rapor verdi sadece. Kadın doğum doktoruna da gitsem mi arasam mı kararsız kaldım. Cumartesi de kalp atışı dinlemeye gideceğim. Çok korkuyorum. Var mı benim gibi hamileyken ateşli hastalık geçiren?

Evet canım öyle derler ama

öncelikle geçmiş olsun. ben ilk hamileliğimde geçirmiştim tıpkı senin gibi çok korkmuştum. 38,5 ları görmüştüm ateşte. parol harici hiçbirşey içmeden atlatacağız demişti doktorum. gebeliğin ilk döneminde bağışıklık sistemi düşüyor. yeni gebelerde çok sık yaşarız bu durumu demişti o zaman doktorum.

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.

Öyle mi, bende şu an oraya gitmeye başladım tekrar; 2015'te kızımı orada doğurdum.Çok memnun kalmıştım.
Benim de randevum bu cumartesi
Doktorunuz kimdi acaba?
Derya Yaşar canım.ilk doktorumda oydu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…