2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Selam Kızlar,
Allah nasip kısmet ederse eğer bende Kasım ayı annesi olacağım
2015 Mayıs annesiydim, şimdi de 2019 Kasım annesi için aranıza geldim
Prensesim abla olacak
hoşgeldin canım soğan kürü arkadaşımsağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allah

Geçmiş olsun umarım risk geçer bebis sağlıkla buyur

senin nasıl gidiyor kuzum? adapte olmuşsundur artık sen yavaştan, var mı bulantıların?
Canım adapte olmak ta sıkıntım yokta oğlum gibi buda hatta daha beter bulantı kusma var okadar ki her gece serum takılıyorum meptamid kullanıyorum ama faydası yok salı randevum var bakalım inşallah değiştirir. Oğluna bile diyoruz hastaneye gidiyoruz diye gene mi anne ya diyor şişkinlik de var biraz. Senin nasıl gidiyor canım

Aa, geçmiş olsun canım benim
Dikkat et kendine
Benim ara sıra sadece midem bulanıyor şimdilik, bazen iştahsızlığım oluyor, bazende içim kazınıyor resmen deli gibi acıkıyorum
Bir de benim kahverengi lekelenmelerim var 2 haftadır; 1 hafta da raporum vardı istihrat ediyorum, en son kontrolde bitmek üzere demişti doktorum
İnşallah sorunsuz atlatırım

sağol canım benim.
ayy ne güzel benim son 1 ay diye sabrediyorum 4 ayın sonunda bulantı bitmişti oğlumda.
benimde oldu 5 haftalıkken idrar yolu enfeksiyonu çıktı az ama önlem alalım dedi Dr antibiyotik kullandım.
inşallah sorunsuz geçer canım benim.

Benim kızıma hamileliğimde hiç olmamıştı mide bulantım, kusma vs; bu sefer ki ara sıra sadece, beni pek rahatsız eden cinsten değil çok şükür
idrar tahlilim benim temiz çıkmıştı canım

Merhaba.Allah kolaylik versin.En kisa zamanda rahatlarsiniz insallah..Benim de cok fazla bulantim var.Hicbir sey yiyemiyorum.Yediklerimi de cikariyorum hep.Yedigim seylerden tat almayi ozledim..Ne zaman gececek bu bulantilar diye bekliyorum..

Benim kızıma hamileliğimde hiç olmamıştı mide bulantım, kusma vs; bu sefer ki ara sıra sadece, beni pek rahatsız eden cinsten değil çok şükür
idrar tahlilim benim temiz çıkmıştı canım
süper canım maşallah diyelim hep böyle devam etsin inşallah

Merhaba.Allah kolaylik versin.En kisa zamanda rahatlarsiniz insallah..Benim de cok fazla bulantim var.Hicbir sey yiyemiyorum.Yediklerimi de cikariyorum hep.Yedigim seylerden tat almayi ozledim..Ne zaman gececek bu bulantilar diye bekliyorum..
amin canım.
Kıyamam ya sende bendensin aşeriyorum aşerdiğimi yiyemiyorum.kaç haftalıksın 3 4 haftam kaldı benim ya inşallah geçicek.oğlumdada aynıydık 3 kilo verdim.Eltimle aynı hamileliğimiz o 4 kilo aldı ne bulantı ne kusma.
Bizimde geçicek inşallah sağlıklı bebişlerimiz olsunda bunlara razıyım

Kaybettik bebegi kalbi durmus
Allah sizlere saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
öyle mi çok ama çok üzüldümm, geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum. gözlerim doldu şuann. neden durmuş peki ya kürtaj mı olacaksın . allahım sabır versin. diğer yavruna sağlık versin. tez zamanda tekrar sağlıkla yeniden yaşaman dileğiylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…