Kuzum bende çıkmadı. Lazer e gittim bende. Her yerime hemde. Doğumdan sonra kıllandım bebeğim 1 aylık oldu hepsi döküldü. Bir daha da çıkmadı.Canim merak ediyorum gebe kaldıktan sonra lazerlenen tüyler geri cikiyormus diye duydum. sende oldu mu öyle birşey.
Ben de çok tuyluyum ve memiş uçlarında da tüy var. Emzirirken almadım zaten bebegin ağzına uzak yerde olduklarından sıkıntı olmadi.
Lazer yaptırmak istedim hep ama gebelikte tüyler geri çıkıyormuş diye 2. Gebelik sonrasına ertelemistim.
Ay ben neler neler kullandım. Catır cutur son ay çatladım ama çok kilo aldım ondan oldubu sefer sürmicem uğraşamam zaten çatlak patlak her yanım
Benim 5 şeansim falan kalmıştı 1 senelik dondurmak durumun da kaldım. 2 aydır da gidilmeyince kıl değilde tüy şeklinde tuylenme oldu diyeyim belirli kısımlarda. Hormonlardan dolayı çıkabilir denmişti ama rahatsız edici olmuyor. Bebek doğunca kalan seanslara devam edeceğim çıkanlarda gider insAllahCanim merak ediyorum gebe kaldıktan sonra lazerlenen tüyler geri cikiyormus diye duydum. sende oldu mu öyle birşey.
Ben de çok tuyluyum ve memiş uçlarında da tüy var. Emzirirken almadım zaten bebegin ağzına uzak yerde olduklarından sıkıntı olmadi.
Lazer yaptırmak istedim hep ama gebelikte tüyler geri çıkıyormuş diye 2. Gebelik sonrasına ertelemistim.
Belki lastik felan sıkmıştır erken evet. Sen sür tabi ilk gebelikti senin dimine biliyim yine “yağ sürseydim belki böyle olmazdı” pişmanlığı yaşamak istemiyorum. çok erken değil mi ya kaşınması için?
Aha da benim ki kesin oğlan o zaman ya :) ucu koyu etrafı açık hahahah :))))) anneye cok selamBilimsel bir yani yok ama bir yerde şöyle okumuştum kızlar, göğüs çevresi kılları almak süt bezelerini etkileyebilir makasla kısaltın yazıyordu. Ben hamilelik öncesi ağda yapıyordum şimdi makasla kısaltıyorum.
(Bu arada ben genital koltukaltı ve bacak için lazer yaptırmıştım genital ve koltukaltinda tek tük kalmıştı gebelikle birlikte arttı)
Bu arada babaanne usulü cinsiyet tahminlerine bir yenisini ekliyorum
Annem dedi ki göğüs ucu koyu, çevresindeki halka açık olanın oğlu olur dedi. Eğer halka da koyulaşırsa kız dedi
Yani bende suan asiri tuylenme olmadi..2 yildir gidiyordum..artis yok iyiki gitmisim simdi ayva tuyu gibi en azindan.ayagima yazin yine yaptirirm zatende genital kaldi :) agdaya donus :) onuda son zamana kadar aldirmayi dusunmuyorum boylece 1 ya da 2 kez agda yaptrmak durumunda kalirim sonra lazere devam :)Canim merak ediyorum gebe kaldıktan sonra lazerlenen tüyler geri cikiyormus diye duydum. sende oldu mu öyle birşey.
Canim senin gebelikle artan tüyler çok mu arttı. Bende eskiden hormon bozukluğu vardı. Sonra düzeldi fakat hamilelikle birlikte yuzumdeki tüyler arttı. Doğum sonrası lazer düşünüyorum. Ama ya hormonlar tekrar bozulursa ve pazar boşa giderse endişem var.Bilimsel bir yani yok ama bir yerde şöyle okumuştum kızlar, göğüs çevresi kılları almak süt bezelerini etkileyebilir makasla kısaltın yazıyordu. Ben hamilelik öncesi ağda yapıyordum şimdi makasla kısaltıyorum.
(Bu arada ben genital koltukaltı ve bacak için lazer yaptırmıştım genital ve koltukaltinda tek tük kalmıştı gebelikle birlikte arttı)
Annem dedi ki göğüs ucu koyu, çevresindeki halka açık olanın oğlu olur dedi. Eğer halka da koyulaşırsa kız dedi
Canım hiç alınmamış bir genital gibi değil tabi de, yine de belirgin artış var. Şöyle söyleyeyim çok ince sarı tüyler kalmıştı 2-3 haftada bir jiletle alsam kurtarırdı şimdi her duşta alıyorum maalesefCanim senin gebelikle artan tüyler çok mu arttı. Bende eskiden hormon bozukluğu vardı. Sonra düzeldi fakat hamilelikle birlikte yuzumdeki tüyler arttı. Doğum sonrası lazer düşünüyorum. Ama ya hormonlar tekrar bozulursa ve pazar boşa giderse endişem var.
Doguma kadar dokunma dogum yaoacagin zaman dr eldivenleriyle alirsin emzirmeyi birakincada lazerini yaptir bende de var bi kac tuy eldivemle aliyorum hepBu kucucuk memelerden nasil süt gelcek ben hic inanamiyorum yaaa ..bir de gogus ucunda tuglenme var bende lazer yaptirmadigim bir orasi kalmisti suan lazer yaptirsam sorun olur mu..agdayla alsamda yine cikacak cocuk nasil emsin benim gibi sorunu olan var mi acaba?
Pompa çok değişken bir durum. Şu marka en iyisidir diyemiyorum çünkü meme ucu acı eşiği vs değişkenlik gösteriyor.Saol cnm bende elektrikli bakiyim o zaman.varmi önerebilecegin bir marka?
Doğduktan sonra duruma göre bakarsınız. İnşaallah hiç gerek kalmaz.Peki kesinlikle gerekli mi pompa kızlar yani çalısmayanlar için. Abimin eşi yeni doğum yaptı sürekli emziriyo ihtiyaç duymadı acaba doğduktan sonra gerek olur mu olmaz mı ona göre mi alsam ?
evet ilk. inşallah gerilme değildirBelki lastik felan sıkmıştır erken evet. Sen sür tabi ilk gebelikti senin dimi
Bilimsel bir yani yok ama bir yerde şöyle okumuştum kızlar, göğüs çevresi kılları almak süt bezelerini etkileyebilir makasla kısaltın yazıyordu. Ben hamilelik öncesi ağda yapıyordum şimdi makasla kısaltıyorum.
Çay da sandığımız kadar masum değilmiş, kafein oranı kahveye yakın. Kafeinsiz kahveyi araştırayım ben de.Valla bence o kdr etkilemez ya. Ben bi o doktordan duydum bunu şaşırmıştım. Adam arkadqşı kontrol ediyordu hadi yaaa öyle mi diye atlamışım hatta. Üstelik arkadaşım sadece bir tane içiyordu her gün. Ben kahve çok sevmiyorum içceksem illa kafeinsiz alıyorum dışarda içerken. Çaycıyım ben. Onu bile içesim yok ama
12 13.5 arasi gidip geliyor kücük tansiyonda 8 lerde oluyor ama benim normal tansiyonum 10 11 iyi geliyor 9 a dustugu zamanda yerimden kalkamiyorum dr.yukselmesin dikkat et dedi limonla care buldum cay kahve icemiyorumda ihlamura limon skp iciyorum sizindemi yuksekSeninde mi yüksekkac oluyor genelde birsey kullaniyor musun
Aaa o genişlemeden mii? Ben de kaşınıyorum ama gözle görülür bi değişme olmadığı için hiç ona yormadım. Ay göğsüm de kaşınıyor, göbeğim de
gerçekten seninde mi kaşınıyor ahahaha. evet evet, yoruluyorsun sen dinlen ama uğra aradaAaa o genişlemeden mii? Ben de kaşınıyorum ama gözle görülür bi değişme olmadığı için hiç ona yormadım. Ay göğsüm de kaşınıyor, göbeğim deve hiç bi şey sürmüyorum da şu an. Çatlayıp gideceğim galiba zaten bünyem ve vücudum çok müsait çatlamaya ki normal çatlaklar da var vücudumda kilo alıp vermeden kaynaklı. Onun dışında aynı devam sabahları çok erken uyanıyorum ya girip mesajları okuyorum ama yazmaya mecalim olmuyor
Sen benim göğüsleri görsen, yok gibi. Kv de sürekli ne sütü olur bunda dedi durdu. Çok ağladım duyduklarıma. Ama Rabbim dünyaya gelenin rızkını da hazır ediyor. Dr um sadece İnan demeseydi mama verecektim. Çok şükür hep emzirdim hiç mama vermedim. Hamile kalınca bıraktırdım şimdi mecbur. Bu arada kv’m hep konuşmaya devam etti. Bebeğimin kilosu hep iyi olunca, Şaşırılır şey yani bu çocuğun doyması, bu memelerden süt gelmesi dedi durduBu kucucuk memelerden nasil süt gelcek ben hic inanamiyorum yaaa ..bir de gogus ucunda tuglenme var bende lazer yaptirmadigim bir orasi kalmisti suan lazer yaptirsam sorun olur mu..agdayla alsamda yine cikacak cocuk nasil emsin benim gibi sorunu olan var mi acaba?
Ben gebelik öncesi gittim 2seansım kalmıştı ve tek tük kalmıştı. Gebelikle beraber genitalde ciddi artış oldu ama Doğumdan sonra yine yok oldular. Kalanlar için de 1,5 yaş bitince gittim çünkü emzirme döneminde de tavsiye etmiyorlarCanim merak ediyorum gebe kaldıktan sonra lazerlenen tüyler geri cikiyormus diye duydum. sende oldu mu öyle birşey.
Hamile oldugunu bilmiyerek maydonozu kaynatip icen ve sebep bumudur bilmiyorum düsük yapan bendim canim buna ragmen suanki hamileligimde maydanozu salatalarima falan koyuyorum o kadardan tabiki bisey olmaz.arkadasim maydonozmus oymus buymus hepsi pahane yicek ekmegi icecek suyu yokmus Allah oyle istemis. 3 yildir ugrastik oda dustu iste buda bebegimde uzerine hediye geldiAynen doğru söylüyorsun. Maydanoz kaynatıp günde 2 litre suyunu içmekle salatada maydanoz yemek aynı şey değil.
Dayanamayıp yazdım artık ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?