esime bahsettim bayila bayila aldi kitabi dogru soyluyo diyo:)) valla esim ne yapsa yavas yapar guzel yapar her seyi birlikte yaptik bugune kadar evet anneyle baglanmasi lazim ama esin destegi olmadiginda cogu anne nasil bunalima giriyor goruyoruz adamin 4 cocugu var bir de karisini dusunuyorumda :))) cogunu ben yaparim ama kocalarda aktif katilsin oyle agucuk bugucuk sev bakmaya gelince kac yok :))) rica ederim..keyifli okumalar.sinir olduğun kısmı doğru söylemiş ama biliyo musun :) bu gidisle ben eşime anca uyumadığında tuttururumaltını falan ben alırım, onun aldığı içime sinmez. yemek de yediremez buz gibi yapar çocuğun iştahını kaçırır
ve öneriler icin teşekkür ederim araştırıcam
Otizmin henuz bilinen bir nedeni yok..bir cok nedeni olabilir deniliyor.ozel egitim ogretmeniyim:) ama kahve sebebidir denemez.icerisinde kafein oldugundan fazla tuketiminde cay kahvenin zeka geriligine sebep olabilmekte deniliyor...tabi bu dendikten sonra ben icmedim normalde de sevmem kahve cay.. ama direkt otizm sebebi demek yanlis olur.otizm ve zeka geriligide farkli cesit cesit zatenpufboregi nasıl yani kahveyle otizmin ilgisi mi varmış, çok şaşırdım. Benim doktorum istediğin kadar iç diyor.
Ben o donemde evde olucam ama anladigim kadariyla sorun yasamayan yok..manuelede kotu demisler mecburen alicaz galiba.. acaba ihtiyac olunca mi alsam yoksa hazir mi etsem bilemiyorum..Calısan bayanlar olarak sanırım ilk almamız gereken süt sagma makinesi :)
Avent cogunlukta
İndirimler varsa takip edip haberleşelim :)
Ben de seviyorum çayı kahveyi, kahveyi keseyim madem çayı da azaltayım. Zor olcak ama yapacak bi şey yok. Sigarayı bıraktım zerre canım istemiyor ama kahve ne bileyim hem içiyordum hem tereddütte kalıyordum. Bazı dr.lar günde bir tane kahve diyor, benimki sınırlama bile getirmedi. Hayret ediyorum birbirlerinden nasıl bu kadar farklı şeyler söylüyor doktorlar.Otizmin henuz bilinen bir nedeni yok..bir cok nedeni olabilir deniliyor.ozel egitim ogretmeniyim:) ama kahve sebebidir denemez.icerisinde kafein oldugundan fazla tuketiminde cay kahvenin zeka geriligine sebep olabilmekte deniliyor...tabi bu dendikten sonra ben icmedim normalde de sevmem kahve cay.. ama direkt otizm sebebi demek yanlis olur.otizm ve zeka geriligide farkli cesit cesit zaten
Karından bakıldı çok teşekkür ederimm sonucu paylaşırım sizinle :)Usg karından bakıldı ise kız gibi vajinal bakıldı ise erkek gibi canım
biraz da güvenme meselesi. şahsen benim eşimin böyle bi kapasitesi yok. ha başa gelse yapa yapa öğrenecek orası ayrıesime bahsettim bayila bayila aldi kitabi dogru soyluyo diyo:)) valla esim ne yapsa yavas yapar guzel yapar her seyi birlikte yaptik bugune kadar evet anneyle baglanmasi lazim ama esin destegi olmadiginda cogu anne nasil bunalima giriyor goruyoruz adamin 4 cocugu var bir de karisini dusunuyorumda :))) cogunu ben yaparim ama kocalarda aktif katilsin oyle agucuk bugucuk sev bakmaya gelince kac yok :))) rica ederim..keyifli okumalar.
Fikrimce de gunde 1taneden bir sey olmaz ama icinde rahat olmaz..ben cayi cok acik iciyorum gunde 1tane.kusburnu iciyorum acik.. hep bir seylerden feragat ediyoruz ne yazik ki..ben amannn yersem yiyeyim degilde varsa biraz bile ihtimal yiyemiyorum ama yapi meselesi..o yuzden burda da yazilmis rahat olun falan ama kisi nasil rahat ediyorsa o sekikde davransa daha iyi olacak.kimse kimseye yemesin icmesinde diyemez :) doktor degiliz :) bunlari yazilanlara istinaden soyluyorum :)) doktorlarda da her meslekte oldugu gibi severek yapan var kendini gelistirmeyen var..var da var :) en azindan ben elimden geleni yaptim demek sonra acaba demekten daha iyidir sanirimBen de seviyorum çayı kahveyi, kahveyi keseyim madem çayı da azaltayım. Zor olcak ama yapacak bi şey yok. Sigarayı bıraktım zerre canım istemiyor ama kahve ne bileyim hem içiyordum hem tereddütte kalıyordum. Bazı dr.lar günde bir tane kahve diyor, benimki sınırlama bile getirmedi. Hayret ediyorum birbirlerinden nasıl bu kadar farklı şeyler söylüyor doktorlar.
Bir kac kez goster tabiki ogrenir :) yapamadiklari hicbir sey yok bizden guzel yaparlar isteseler :) bazen bikicaz biri baksa azicik diyicez..surekli anne mumkun degil bakamaz :)biraz da güvenme meselesi. şahsen benim eşimin böyle bi kapasitesi yok. ha başa gelse yapa yapa öğrenecek orası ayrı
bence kesinlikle yaptırma. süt bezleri bile zarar görebilir. tüy gibiyse ağda da kullanma bence. bilmiyorum seninkiler nasıl ama bende de tüy gibi var o herkeste olurBu kucucuk memelerden nasil süt gelcek ben hic inanamiyorum yaaa ..bir de gogus ucunda tuglenme var bende lazer yaptirmadigim bir orasi kalmisti suan lazer yaptirsam sorun olur mu..agdayla alsamda yine cikacak cocuk nasil emsin benim gibi sorunu olan var mi acaba?
Aseton da mı zaralıymışFikrimce de gunde 1taneden bir sey olmaz ama icinde rahat olmaz..ben cayi cok acik iciyorum gunde 1tane.kusburnu iciyorum acik.. hep bir seylerden feragat ediyoruz ne yazik ki..ben amannn yersem yiyeyim degilde varsa biraz bile ihtimal yiyemiyorum ama yapi meselesi..o yuzden burda da yazilmis rahat olun falan ama kisi nasil rahat ediyorsa o sekikde davransa daha iyi olacak.kimse kimseye yemesin icmesinde diyemez :) doktor degiliz :) bunlari yazilanlara istinaden soyluyorum :)) doktorlarda da her meslekte oldugu gibi severek yapan var kendini gelistirmeyen var..var da var :) en azindan ben elimden geleni yaptim demek sonra acaba demekten daha iyidir sanirimoje surmeyi cok severim ama asetonun zararini okuyunca surmesemde olur dedim.olmazsa olmaz degil mesela her sey onlar icin
Ya daha once doktor gordu hormonlara baktirdinmi demisti yillar once sonra hep tahliller oldu bir durum olsa cikardi sanirim kanda..yani siyah baya ve sert ama benim kil yapim her yerde oyleydi lazerle hallettim gerci ama bebe nasil emecek onu dusunuyorum :) makinayla aliyordum zararliymis o da..bence kesinlikle yaptırma. süt bezleri bile zarar görebilir. tüy gibiyse ağda da kullanma bence. bilmiyorum seninkiler nasıl ama bende de tüy gibi var o herkeste olur
Arada sürerim özledikceAseton da mı zaralıymışBen de düşüneceğim o zaman bundan sonra oje meselesini
benim de bazı tüyler gözüme batıyordu. cımbızla almıştım onları şimdi hep almak zorundayım. sert çıkıyor artık. aynı şekilde göbek deliğimi de. makineyle aldığın için hep almak durumundasınYa daha once doktor gordu hormonlara baktirdinmi demisti yillar once sonra hep tahliller oldu bir durum olsa cikardi sanirim kanda..yani siyah baya ve sert ama benim kil yapim her yerde oyleydi lazerle hallettim gerci ama bebe nasil emecek onu dusunuyorum :) makinayla aliyordum zararliymis o da..
Diger yerlerde lazere gitmistim simdi tekrar agdaya donmekte kotu oldu..neyse azaldi seyreklesti en azindan agda daha kolay olur:)) of kadin olmak her turlu zor !benim de bazı tüyler gözüme batıyordu. cımbızla almıştım onları şimdi hep almak zorundayım. sert çıkıyor artık. aynı şekilde göbek deliğimi de. makineyle aldığın için hep almak durumundasınartık ağdaya yönel bari batık yapmasın
Dr Banu Çiftçi'nin hamilelik uygulaması var. Orda güzellik rehberim sekmesinde zararlı olmadığını söylüyor, bakımlı hamile olun diyor :)))Arada sürerim özledikcerujda kullanmiyorum ama goz makyajindan vazgecemedim
sadece göğüs değil mi ya? ben lazere gitmedim çocuk düşündüğüm için boşuna olur gibi geldi. emzirmeyi bırakınca gitmeyi düsünüyorum. buz lazer mi sence?Diger yerlerde lazere gitmistim simdi tekrar agdaya donmekte kotu oldu..neyse azaldi seyreklesti en azindan agda daha kolay olur:)) of kadin olmak her turlu zor !
Dr Banu Çiftçi nin programı güzel. Diğerleri abuk subukselam kızlar;
anladığım kadarıyla herkes bulantı ile uğraşıyor inşallah düzelicez hepimiz.
gebelik programı kullanan var mı acaba ne önerirsiniz.
Ayy o da var bizde de. Hiç öyle gibi durmuyor ama bizimkisi gizli kıskanç. Eşim birini sevsin hemen atlıyor yanına. Ya da bana gelsin hop aramızdaAy ne güldüm. Yine aynısı olacak yazmaniza. Kizim babasına aşık resmen. Benden babasını kıskanıyor.
Önce alexdder sonra azaldikca buz lazere gectiler..guzellik merkezi degil doktor ya da bu isi iyi yapan bir yer olsun :) muhakkak doktoru olsun :) baya azaldi artis yok simdilik..ara vermis oldum sadece bacaklarima yine gidicem.. :) buyuk rahatliksadece göğüs değil mi ya? ben lazere gitmedim çocuk düşündüğüm için boşuna olur gibi geldi. emzirmeyi bırakınca gitmeyi düsünüyorum. buz lazer mi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?