Herkes birbirinin hayatını kontrol etmek istiyor ya akıl veriyor kendi aklina göre hiç değmez ne üzülmeye ne ağlamaya insan dar zamanda yalnız kalıyor ihtiyacın olunca kimse yok o yüzden bosvercen

Evet benim de kızım 1aylikti ateşten yoğun aklımda yattı o sıra almıştım bir de süt birikmesinde mastitte çok iyi geliyor

Aynen öyle canım bende çok seviyorum kalabalık aile

Calısan bayanlar olarak sanırım ilk almamız gereken süt sagma makinesi :)
Avent cogunlukta
İndirimler varsa takip edip haberleşelim :)

Selam kızlar bugün kontrolüm vardı 7 hafta 2 günlük çıktık. 1 hafta geç döllenme sat a göre. Ultrason resmini yüklemeye çalışsam cinsiyet tahmin eden arkadaş yardımcı olabilir mi ama nasıl etiket yapılır bilmiyorum

Eklentiler

• 20190218_182907.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 37
Saol canim cok tsk ederim kadindogumcumudA aradim Simdi bilgi aldim.mümkünse ayni ortamda olunmamali dedi kendiside.bebek cok kücük Allah korusun zarar görebilirmis

Tmm canim genelde herkes elektriklilerin Iyi ve kullanisli oldugundan bahsetmis.bende elektriklilerin fiyatlarina tekrar bir bakiyim.tek tip mi aceba farkli farkli Aventin varmi?
Model yoktu o zamanlar canim
Ben de bi kac isteyene verdim maalesef biyerini kırmışlar kimde oldu bilmiyorum tamire gidecek şimdi

Usg karından bakıldı ise kız gibi vajinal bakıldı ise erkek gibi canım

20 şubatta avent ürünlerinde e bebekte indirim varmış broşürde gördüm hanımlar

Eklentiler

• D7D355B4-E529-4951-8C88-8F01E6DF51BA.png
    687,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…