Cnm istediğini sorabilirsin bildiğim bir şeyse yardımcı olmaya çalışırım her zaman. Devlet hastanelerinin lab çalışma saatleri değişiklik gösteriyor aynı değil maalesef. genelde 12 ye kdr olabiliyor. Bazısı akşam 4 e kdr. Tsh için aç tok farketmiyor. Bir de endişelenme bu kdr. Abartı yüksek değil. 4,5 a kdr yolu var. Bnm arkadaşım tiroid hastsı ztn ilaç kullanıyordu. Gebelikte doktoru ilacın dozajını arttıracağına komple kesmiş. Ona rağmen çocuğuna bişi olmadı. Sen yine ölçtür için rahat etsin

ay kızlar benim de sağlık ocağında yapılmayan tahlillerim var. birde tiroidi tekrar istedi doktorum. yanına da tam kan sayımı ve b12 ekleticem. devlet hastanesinde yaptırıcam bunu. hangi bölüme randevu almam lazım? cahilliğime verin hiç bilmiyorum çünkü

Tamam o zaman kızlar size iyi burç yorumları o zaman.
Amacım başka sohbetler açmaktı ama neyse artık..
Hepinize hayırlı doğumlar.

Hemende küsme yahu
Bak ilk sayfada haftana yakınlar veya cocuklular var özellikle onları etiketleyerek daha önce bu deneyimi yasayanlarla konusabilirsin :)
Bende yok o yüzden o sorunu es gecip sıkıntına cevap verdim :)

Tamam o zaman kızlar size iyi burç yorumları o zaman.
Amacım başka sohbetler açmaktı ama neyse artık..
Hepinize hayırlı doğumlar.

alınmaya gücenmeye gerek yok ki. sürekli burç konuşacak değiliz elbette ama sabah bi sohbet olmuş hani ne gerek var böyle çıkış yapmanıza. ilk gebeliği olmayanlar diğer çocuklarından konuşursa ben keyifle okurdum doğrusu

Parvovirüs b19 testi varmıs
Bu toksoplazmanın bi değişiği
Doktorunuz istedimi sizden ?
Yok canim huc duymadim, belki ileri tetkit gibi bir seydir.

morcivertkedi H honey bunch valla ben bile bir sey yazarken cekinir hale geldim. Bazi kisilerin tepkisinden korkuyorum. Burasi paylasim alani. Onu konusma, bunu konusma, onu yedim deme birinin cani ceker de alamazmis falan. Valla kimse kusura bakmasin. Bak arkadas visne suyu yazmis. Visne suyu alamayacak insan cocuga nasil bakacak? Burada altin kaplama yiyeceklerden bahsetmiyoruz. Ozellikle sunu yedim bunu yedim demiyoruz. Midesi bulanan oluyor. Ayva leblebi ye diyoruz... Hicbir sey konusmayalim biz. Bugun kustum, bugun osurdum ondan mi bahsedelim anlamadim ki? tobeeee tobeeee

Canim dahiliyeye gitmen yeterli.

Hoş geldin canım aynı kaderi paylaşıyoruz inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız
Ayy sizin de mi 4. Bir de 4. Sezeryan risk var dedi Dr ama hiç birsey de olmayabilir dedi inşallah hiç birsey olmaz kolayca atlatırız 2010 dan beri 3 sene de bir doguruyorum

eylül anneleri çok mu alıngan ne

Cnm varsa yine kadın doğuma gidebilirsin. Dahiliye ye gidebilirsin. Endokrine gidebilirsin.

Cnm varsa yine kadın doğuma gidebilirsin. Dahiliye ye gidebilirsin. Endokrine gidebilirsin.
kadın doğuma gidip bi de ultrasona mı girsem aklımı çeldin bunların sonucu ertesi gün çıkar dimi? ben şimdi martın ortasında tekrar kontrole gidip o zaman götürücem sonucları. tam kontrole yakın yaptırayım diyorum

Ben senin yerinde olsam gider girerdim ultrasonaaaa :) sabahtan verirsen öğleden sonraya bile alırsın sonucu. Geç çıkan olursa bile en geç 3 iş gününde veriyorlar

Ben senin yerinde olsam gider girerdim ultrasonaaaa :) sabahtan verirsen öğleden sonraya bile alırsın sonucu. Geç çıkan olursa bile en geç 3 iş gününde veriyorlar
öyle yaparım o zaman hem şu değerlerim biraz yükselir hemde cinsiyet vakti yaklaşır o doktordan da bi tahmin alırım. sağol beni aydınlattın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…