Ağrım falan bişey yok şuan çok şükür . Korkudan hemen progestan içtim. İşteyim bir de çalışıyorum bugün saarhoş gibi gezerim ortalıktakorkma korkma kırmızı olmadıkca ağrıların olmadıkca normaldir
Günaydın canım devamı gelirse hiç vakit kaybetmeden doktora git,Günaydın kızlar , ben bugün leke su şeklinden kahverengi leke gördüm çamaşırımda, normalde geceleri 200mg progestan içiyordum , bu sabah korkudan gündüzde aldım. Tedirgin oldum kahverengi akıntı neden olur 7+1 deyim şuan
İnşallah kuzumGünaydın canım devamı gelirse hiç vakit kaybetmeden doktora git,
Hiç bekleme
İnşallah devamı olmaz
İnşallahhhhhBüyür elbette. Hepimizinki büyüyecek. Merak etme 3hafta sonra güzel haberlerle geleceksin inşaallah
İnşallah kuzumdua edin bana
Tuz testi ne kız :) birde yüzük yuvarlak kız düz erkek mi oluyordu nasıldıBizim sulale de bir bu yapilir, bir kafaya tuz serpme, bir de hamilenin oturacagi koltugun arkasina bicak ve makas koyma. Hepsi tuttu yakinlarimda. Bakalim bende de tutacak mi? ☺ yuzuk testi ve tuz testi sonucu kiz cikti. Bir de cin ve rus takviminde kiz cikti. Allahtan hayirlisi. ☺
Doktoruna sor mutlaka canım. Ben olsam giderdim. Pimpirkten :)Günaydın kızlar , ben bugün leke su şeklinden kahverengi leke gördüm çamaşırımda, normalde geceleri 200mg progestan içiyordum , bu sabah korkudan gündüzde aldım. Tedirgin oldum kahverengi akıntı neden olur 7+1 deyim şuan
Aynen öyle, iki gündür daha sık yaşıyorum ben sadece, ona takıldı biraz kafam. Fazla ayakta kaldım ondan sanırım.Oluyor canim uzun surmuyolar çeşitli vakitlerde bi kac saniye batma.surekli tekrarlıyor
Bende öyle yaptım hemen sabahta 200 mg progestan aldım , akşamda alırımbalbocegi35 ben de aynısını yaşadım canım doktora sordum, progestanı arttırdı, gece 200'dü, sabah da 200 al deri, bir haftaya yakın o şekilde kullandım, şimdi yine tek doz alıyorum gece.
Mesela limon, portakal, mandalina bunlar tat olarak birbirine yakin ama ben portakala bayiliyorum. Mandalina cok tuketmedim de. Limonu da sadece tavuk corbasinda yiyebiliyorum. Ben gidiyoooooooruuuum portakal yemeyeeeee Bebikin cinsiyeti kiz ise, portakal kiz arasindaki iliskiye, en guzel ornek ben oliciiiim :)))
Evde olsam durmazdım canım , çalışıyorum işteyim hamileliğimden haberleri de yok , akşam acile gitsem diyorumDoktoruna sor mutlaka canım. Ben olsam giderdim. Pimpirkten :)
Benmde kistim var o yüzden olsa keşkeCanım endişelenme o kahverengi leke bendede ara ara geliyordu, benim basit kistim varmış ondan gelmiş
Olumlu düşün olumlu olsun cnm kahverengiymis kırmızı olmadıkça sorun yoktur. Ama bu şekilde bide çalışmak cok zor Allah yardımcın olsunBende öyle yaptım hemen sabahta 200 mg progestan aldım , akşamda alırımiçim içimi yiyor , akşam acile mi gitsem bilmiyorum. Eşime söyledim o da gece vardiyasında olcak , git acile diyo sinir etti , ya kötü bişi dyarsam tek başıma beni düşünmüyor musun dedim
Acile gitmenin faydası oluyor mu bilmiyorum ki. Doktorunla konuşma imkanın yok mu? Benim üç gün boyunca günde iki üç kez peçeteye geldi. Progestanı arttırınca bitti. Son adetim üzerinden tam iki ay geçmişti, annem adet günlerinde olur öyle demişti. Yoktur bi şey Allah'ın izniyle, tedirginsen git acile, iğne yapıyorlar bazen progestanın iğnesini ama yoğun kanamalarda oluyor o, kırmızı görmedikçe endişelenmeyin diyorlar.Bende öyle yaptım hemen sabahta 200 mg progestan aldım , akşamda alırımiçim içimi yiyor , akşam acile mi gitsem bilmiyorum. Eşime söyledim o da gece vardiyasında olcak , git acile diyo sinir etti , ya kötü bişi dyarsam tek başıma beni düşünmüyor musun dedim
Git tatlımEvde olsam durmazdım canım , çalışıyorum işteyim hamileliğimden haberleri de yok , akşam acile gitsem diyorum
Benmde kistim var o yüzden olsa keşke
Kizlar sag tarafim agriyo kesenin oldugu kisim sanirim karin bolgesi bastirinca daha hissediyorum.. 2 gundur..kanama vs yok..acile mi gitsem poliklnige mi oluyo mu sizde de
5 yaşında benim kızım da :)İlk çocuğunuz kaç yaşında, kız mi erkek mi?
Benim Allah bağışlasın 5 yaşında bir kızım var hayatımın anlamı, can yoldaşım..
Ben henüz erken diye düşünüyorum bilemiyoruz tabii ama en çok tursu yediğim dönem kızıma 5 aylık hamileydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?