Günaydın canım devamı gelirse hiç vakit kaybetmeden doktora git,
Hiç bekleme
İnşallah devamı olmaz

Kizlar sag tarafim agriyo kesenin oldugu kisim sanirim karin bolgesi bastirinca daha hissediyorum.. 2 gundur..kanama vs yok..acile mi gitsem poliklnige mi oluyo mu sizde de

Tuz testi ne kız :) birde yüzük yuvarlak kız düz erkek mi oluyordu nasıldı

Doktoruna sor mutlaka canım. Ben olsam giderdim. Pimpirkten :)

balbocegi35 ben de aynısını yaşadım canım doktora sordum, progestanı arttırdı, gece 200'dü, sabah da 200 al deri, bir haftaya yakın o şekilde kullandım, şimdi yine tek doz alıyorum gece.

balbocegi35 ben de aynısını yaşadım canım doktora sordum, progestanı arttırdı, gece 200'dü, sabah da 200 al deri, bir haftaya yakın o şekilde kullandım, şimdi yine tek doz alıyorum gece.
Bende öyle yaptım hemen sabahta 200 mg progestan aldım , akşamda alırım içim içimi yiyor , akşam acile mi gitsem bilmiyorum. Eşime söyledim o da gece vardiyasında olcak , git acile diyo sinir etti , ya kötü bişi dyarsam tek başıma beni düşünmüyor musun dedim

Afiyet olsun ye ye bol bol bende ekşilere sardim limon yiyom eksi elma falan yiyorum

Olumlu düşün olumlu olsun cnm kahverengiymis kırmızı olmadıkça sorun yoktur. Ama bu şekilde bide çalışmak cok zor Allah yardımcın olsun

Acile gitmenin faydası oluyor mu bilmiyorum ki. Doktorunla konuşma imkanın yok mu? Benim üç gün boyunca günde iki üç kez peçeteye geldi. Progestanı arttırınca bitti. Son adetim üzerinden tam iki ay geçmişti, annem adet günlerinde olur öyle demişti. Yoktur bi şey Allah'ın izniyle, tedirginsen git acile, iğne yapıyorlar bazen progestanın iğnesini ama yoğun kanamalarda oluyor o, kırmızı görmedikçe endişelenmeyin diyorlar.

Kizlar sag tarafim agriyo kesenin oldugu kisim sanirim karin bolgesi bastirinca daha hissediyorum.. 2 gundur..kanama vs yok..acile mi gitsem poliklnige mi oluyo mu sizde de

Merhaba ben de 10+6 yım karnımın sağ alt tarafı sızlıyor benimde. İnce bi sızı gibi şiddetli bir ağrıda değil. Ama korkuyorum yine de bir kaç gündür hareket ettikçe oluyor. Sadece sağ tarafımda oluyor bazen kasığımla beraber.

5 yaşında benim kızım da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…