aminn canımmAmin canım tabiki sende haklısın allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Dediğim gibi benimki bile çok zor duyulmuştur bi de ben özele gidiyorum cihazları filan çok iyidir, devlet hastanesi o kadar yeni ekipman olmayabilir hepsi etkiler. İnşallah haftaya görülür, hiç umutsuz olma. Dediğin gibi 8.haftada duyan bile gördüm burda
6 haftalık dedi keseye gore kısmet allah sağlıkla.kucağımiza almayı nasip eder insallahcanım sende bkle istersen , bna doktor öyle dedi , küçük olduğu için zehirlemez dedi , 9. haftada bile duyanlar olmuş. Peki ölçüme göre kaç haftalık dediler?
Aynı o zaman beklicez artık inşallah allah duymayı nasip eder sağlıcakla6 haftalık dedi keseye gore kısmet allah sağlıkla.kucağımiza almayı nasip eder insallah
Cnm doktorun kalp atışını gördü ama dinletmedi mi sana? En azından emin olmuş olurdun. Ben 6+3 te gittipimde duymuştum. Dediğin gibi 8 e kdr bekliyorlar atım için geç döllenme olabilir diye. Devlet hastanesi olduğu için cihazları kötüdür ondqn da görememiş olabilirler. En güzeli bir hafta daha bekleyip özele gitmenİzmir e göre pahalı 150 tl muayene ücreti doğum fiyatını bilmiyorum. Dün tepecik doğum evine aciline gittim. Ağrım var diye yalan söyledim ilgilensinler diye , onlarda baktı 6 haftalık gözüküyor şuan çok küçük kalp atımı yok dedi. Geçen hafta 5+4 kalp atışını gördüklerini söyledim. Kesin bişey söyleyemeyiz , istersen hastane hastane gez ama şuan kalp atışı yok , çok küçük olduğu için doktorun yanılmışta olabilir bekliceksin başka çaresi yok dedi. Bazı doktorlar kürtajda diyebilirler , kanamada gözükmüyor bu iyiye işaret dedi, bu bebeği istiyorum diyorsan 9/10 haftaya kadar bekle derim , küçük olduğu içinde seni zehirlemez korkma dedi.
Sat 9 aralık ama geç döllenmemi yoksa gelişmiyor mu bilmiyorum beklicem haftaya gidicem artık doktoraArkadaşlarım biz 8. haftada gördük kalp atımını diyorlar , doktor belki kalp atışının olduğunu yanlış görmüş olabilir diye destek veriyorlar bende onlara inanmak istiyorum ama...
11. -14. Haftalar arasında yapılıyor test. Bence tarih için, istersen o gün yaparız demiştir doktorun. Daha geç de yaptırabilirsin çünkü. İkili test sonucu ne çıkarsa çıksın kabul edeceksen bile buna hazırlıklı olman daha mantıklı. Ona göre belki ne bileyim küvöz olan bir hastanede yenidoğan yoğun bakım olan bir hastanede doğurmak gerekecek. Doğum öncesi eğitim alman gerekecek vs.Ben tek doktorda devam etmek isterim dedigin gibi her doktor aynı değil sürekli o bişey dicek bu bişey diyecek kafa karısacak
23ünde istersen ikili taramayıda yaparız demişti özellikle istersen dedigi icin aklıma kazındı demekki tercih meselesi vs diye :)
Dinletmedi çok minik 2 hafta snra dinleteyim dedi, biz bekleyemedik aynı hastanede başka doktora gittik 1 hafta snra o da alttan muayene etti ben duyamıyorum dedi.Cnm doktorun kalp atışını gördü ama dinletmedi mi sana? En azından emin olmuş olurdun. Ben 6+3 te gittipimde duymuştum. Dediğin gibi 8 e kdr bekliyorlar atım için geç döllenme olabilir diye. Devlet hastanesi olduğu için cihazları kötüdür ondqn da görememiş olabilirler. En güzeli bir hafta daha bekleyip özele gitmen
Yok bide yapmak zorunda değilsin tercih meselesi orda devreye giriyor :)11. -14. Haftalar arasında yapılıyor test. Bence tarih için, istersen o gün yaparız demiştir doktorun. Daha geç de yaptırabilirsin çünkü. İkili test sonucu ne çıkarsa çıksın kabul edeceksen bile buna hazırlıklı olman daha mantıklı. Ona göre belki ne bileyim küvöz olan bir hastanede yenidoğan yoğun bakım olan bir hastanede doğurmak gerekecek. Doğum öncesi eğitim alman gerekecek vs.
ayyy aynen ya sürekli sponsorlu çıkıyor karşıma. birbirimize fikir verelim kızlarBuarada alısveriş yapmıyorum ama özellikle hastane ve oda kapı süslerine ve lohusa geceliklerine sık sık bakıyorum
Zaten insta sagolsun bi kere bişeye bakınca bi dünya örnegini seriyor önüne
Sahane seyler buldum kapı süslerinde
Aynen bende cuma gününü iple çekiyorum tedirginim. Annem de kızıyor eskiden yoktu böyle şeyler giderdik hastaneye 2 aylık hamilesin der verdigi ilacı alır gelirdik abartiosun dior bana. Özel de para alacak her hafta ondan çağırıyor oyalıyor diyenler de var .Günaydın kızlar okuyup takip ediyorum ama durum malum cumaya kadar tedirgin bekliyorum
Eskisi gibi sağlıklı değiliz artık. BesinlerdenAynen bende cuma gününü iple çekiyorum tedirginim. Annem de kızıyor eskiden yoktu böyle şeyler giderdik hastaneye 2 aylık hamilesin der verdigi ilacı alır gelirdik abartiosun dior bana. Özel de para alacak her hafta ondan çağırıyor oyalıyor diyenler de var .
İnşallah Allah gönlünüze göre versin her şey yolundadır diye dua ediyorum hep aklıma geliyorsunuzBekliycem artıkkalp atışını özelde gördü snra aynı hastanede başka doktora girdm o da yok dedi , dün devlete gttim o da yok dedi. En iyisi beklemek , ne yazıldıysa o
Allah razı olsunİnşallah Allah gönlünüze göre versin her şey yolundadır diye dua ediyorum hep aklıma geliyorsunuz
Orası da oyle tabi de sanırim şu kese gorcez bebek kalp atışı yolk sac falan diyoruz sürekli de onun için dior herseyi çok bilmek de ii olmuo dio relaks ol sakin ol dio. Ama ben olamı yorum malesef eşim de dahil kimse beni anlamıyor gibi geliyorEskisi gibi sağlıklı değiliz artık. Besinlerden
Ben oyle yapıyorum. Tüm param bitti ve kredi borcum çok. Ozelde tahlil isi hem pahalı hem gereksiz. Tahlil konusunda devlete güveniyorum. Hem o kadar vergi veriyoruz.Bende tahlilleri devlette yaptırmak istiyorum, özele gittiğimi hiç çaktırmasam devlette de kontrole gitsem takip yaptırsam olur mu ki?
Buarada alısveriş yapmıyorum ama özellikle hastane ve oda kapı süslerine ve lohusa geceliklerine sık sık bakıyorum
Zaten insta sagolsun bi kere bişeye bakınca bi dünya örnegini seriyor önüne
Sahane seyler buldum kapı süslerinde
Aynen bende cuma gününü iple çekiyorum tedirginim. Annem de kızıyor eskiden yoktu böyle şeyler giderdik hastaneye 2 aylık hamilesin der verdigi ilacı alır gelirdik abartiosun dior bana. Özel de para alacak her hafta ondan çağırıyor oyalıyor diyenler de var .
Canim o tahlillere çok takılma rutin tahlil onlar. Kan grubun, vitanimlerin, su çicegi geçirip gecirmedigin,bhcg, kan degerin gibi standart tahliller. Ha birde hormonlara bakiyorlar. Merak edip stres yapma. Ilk gebeligimde ara ara yaptırmıştı doktorum.Benim ilk doktorum işyeri yakınındaki besinci sınıf bi özel hastaneydi asıl doktorum olmaısnı planladıgım kişiye 6. Ve 8. Haftamda gittim 8. Hafta ben kötü oldugum icin dogru düzgün pek bişey konusmadık bana odaklandık
Belki dedigin gibi 6. Haftada isteyebilirdi ama o zamanda kalp ritmi düşüktü bebegin belki kaybederiz diye bile düşünmüş olabilir
Neyse zaten en erken bu hafta sonu yapabilirim düne kadar gene ilaç kullanıyodum cunku
Ben de yaptırmak istemiyorum zaten ayrıntılı ultrason yaptırcaz orda her şey ortaya çıkıyor o zamana kadar bekleyim diye düşünüyorumYok bide yapmak zorunda değilsin tercih meselesi orda devreye giriyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?