Bu gece hiç uyku tutmadı sabah 5 te uyudum ama baya uyumuşum yeni uyandım çocukların okulu tatil onlar geç yatıyor diye bende geç yatıyorum uyku saatim geçince gelmedi bir daha uyku sayede bebişte gece kuşu olacak alıştırmamak lazım bebişleri şimdiden

yarın bende doktora gideceğim kızlar dualarınızı bekliyorum , Allahım inşallah bir sorun yoktur. Hem çok heyecanlıyım hemde çokk korkuyorum.
Gönlünü ferah tut Rabbimin izniyle sağlıklıdır inşallah güzel düşün güzel olsun herşey görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler bu günlerin kıymetini bilelim çok güzel zamanlar içimizde minik bir bebiş büyüyor doğumdan sonra insan özlüyor içindeki kıpırtılarını

evet tadını çıkartmk lazımm , hepimiz sağ salim , sağlıcakla alalım kollarımıza

Hayırlı Cumalarınız olsun bu arada kızlar unutmayalım sela ile ezan arasında yaptığımız dualar kabul olur inşallah Rabbim evlatlarımızı sağ sağlım kucaklarımıza almamızı nasip eder inşallah bütün evlat hasreti çekenlerede bu duyguyu tatmayı nasip etsin Rabbim inşallah

Kızlar ben hiç beta falanda baktırmadım ama aralıklarla yaptığım hcg testleri pozitif , en son 9 aralıkta regli oldum lekenlenme vs. görmedim. Yarın doktora gidicem ama kimyasal olma ihtimali var mı ? kimyasal olsaydı belirti yaşar mıydım acaba ? Bir de kimyasal da değerler düşmeye başlıyor idrar testinde de gözükmez bu durumda sanırım , benm test sonucum 2 çizgi de koyu

canım bu zamana mutlaka belirti olurdu. kimyasal olsaydı adet olurdun. allah korusun dış gebelik boş gebelil falanda olsa müdahele icin bu haftaları bekliyorlar. vaktinde gidiyorsun yani rahat ol. öncesinde bilmek stresten başka birşey yapmıyor. insallah iyi sonuclarla geliceksin bende 1 kez kan verdim evde test yaptım hep koyulastı. 6+4de gittim paket halinde keseyi bebeği kalp atışlarını duydum geldim darısı sana :)

Sağol kuzum ya , arkadaşımda aynı şeyi söyledi 4 haflık iken gidecektim , gitme özellikle bazı doktorlar korkutuyorlar en az 2 hafta bekle hem keseyi hem kalbini duyarsın testlerini de yaptırırsın bir daha bir daha uğraşma dedi . İnşallah herşey güzeldir ayyy içimi rahatlattın çok sağolasın

cidden 4 haftayken gitsen keseyi belki zor görecek, haftaya bebeği görmek için çağıracak sonraki hafta kalp atışı için. yani bi terslik olup olmadığından emin olamayacak bile. iyi yaptık valla ben kime desem iyi sabretmişsin diyor güzel haberlerini bekliyoruz

ayy bana da ne meraksız karısın sen ben koşa koşa giderdim ne kadar sabırlısın dşyorlar ama gel gör ki ortadan çatlıcam merakımdan

ayy bana da ne meraksız karısın sen ben koşa koşa giderdim ne kadar sabırlısın dşyorlar ama gel gör ki ortadan çatlıcam merakımdan
eşimi zor ikna ettim sürekli gidelim gidelim. gittik bebeği cok kücük gördü ben daha büyük sanıyordum diyo. e dedim ben sana boşuna mı şimdi görünmez diyorum bizde merak ediyoruz ama mantık cercevesinde ilerliyoruz.

daha fındık taneleri bizimkiler.

Bende perşembeye randevu alacağım
6+0 olacak inşallah karından hem kese hem kalp atışı görülür.Erken gitmek istemedim.
İyi yapmışsın ben de 6+1 de gittim herşeyi gördük geldik karından böylesi daha iyi, biraz bekleyip gitmek daha güzel oldu sizin için de öyle olur inş bi ferahlıyor insan

Yarın sabah kalp atısını dınlemeye gidecegız hayırlısıylaaaa:)) tam 6+4 oluyor yarın bakalım tam net duyacakmıyıızz sağ saliim baska tam duyan varmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…