- 18 Haziran 2018
- 13.814
- 23.024
- 348
Ay amin inşallah cok sağol :)Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine dinlen iyice Rabbimin izniyle doktor kontrolünde güzel geçecek inşallah
Cok sağolasın :)Çok geçmiş olsun canım
Hoş geldinnnbennn geldimmmm
Hoş geldinnn
Gönlünü ferah tut Rabbimin izniyle sağlıklıdır inşallah güzel düşün güzel olsun herşey görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler bu günlerin kıymetini bilelim çok güzel zamanlar içimizde minik bir bebiş büyüyor doğumdan sonra insan özlüyor içindeki kıpırtılarınıyarın bende doktora gideceğim kızlar dualarınızı bekliyorum , Allahım inşallah bir sorun yoktur. Hem çok heyecanlıyım hemde çokk korkuyorum.
Gönlünü ferah tut Rabbimin izniyle sağlıklıdır inşallah güzel düşün güzel olsun herşey görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler bu günlerin kıymetini bilelim çok güzel zamanlar içimizde minik bir bebiş büyüyor doğumdan sonra insan özlüyor içindeki kıpırtılarını
canım bu zamana mutlaka belirti olurdu. kimyasal olsaydı adet olurdun. allah korusun dış gebelik boş gebelil falanda olsa müdahele icin bu haftaları bekliyorlar. vaktinde gidiyorsun yani rahat ol. öncesinde bilmek stresten başka birşey yapmıyor. insallah iyi sonuclarla geliceksin bende 1 kez kan verdim evde test yaptım hep koyulastı. 6+4de gittim paket halinde keseyi bebeği kalp atışlarını duydum geldim darısı sana :)Kızlar ben hiç beta falanda baktırmadım ama aralıklarla yaptığım hcg testleri pozitif , en son 9 aralıkta regli oldum lekenlenme vs. görmedim. Yarın doktora gidicem ama kimyasal olma ihtimali var mı ? kimyasal olsaydı belirti yaşar mıydım acaba ? Bir de kimyasal da değerler düşmeye başlıyor idrar testinde de gözükmez bu durumda sanırım , benm test sonucum 2 çizgi de koyu
Sağol kuzum ya , arkadaşımda aynı şeyi söyledi 4 haflık iken gidecektim , gitme özellikle bazı doktorlar korkutuyorlar en az 2 hafta bekle hem keseyi hem kalbini duyarsın testlerini de yaptırırsın bir daha bir daha uğraşma dedi . İnşallah herşey güzeldircanım bu zamana mutlaka belirti olurdu. kimyasal olsaydı adet olurdun. allah korusun dış gebelik boş gebelil falanda olsa müdahele icin bu haftaları bekliyorlar. vaktinde gidiyorsun yani rahat ol. öncesinde bilmek stresten başka birşey yapmıyor. insallah iyi sonuclarla geliceksin bende 1 kez kan verdim evde test yaptım hep koyulastı. 6+4de gittim paket halinde keseyi bebeği kalp atışlarını duydum geldim darısı sana :)
cidden 4 haftayken gitsen keseyi belki zor görecek, haftaya bebeği görmek için çağıracak sonraki hafta kalp atışı için. yani bi terslik olup olmadığından emin olamayacak bile. iyi yaptık valla ben kime desem iyi sabretmişsin diyorSağol kuzum ya , arkadaşımda aynı şeyi söyledi 4 haflık iken gidecektim , gitme özellikle bazı doktorlar korkutuyorlar en az 2 hafta bekle hem keseyi hem kalbini duyarsın testlerini de yaptırırsın bir daha bir daha uğraşma dedi . İnşallah herşey güzeldirayyy içimi rahatlattın çok sağolasın
cidden 4 haftayken gitsen keseyi belki zor görecek, haftaya bebeği görmek için çağıracak sonraki hafta kalp atışı için. yani bi terslik olup olmadığından emin olamayacak bile. iyi yaptık valla ben kime desem iyi sabretmişsin diyorgüzel haberlerini bekliyoruz
eşimi zor ikna ettim sürekli gidelim gidelim. gittik bebeği cok kücük gördü ben daha büyük sanıyordum diyo. e dedim ben sana boşuna mı şimdi görünmez diyorumayy bana da ne meraksız karısın sen ben koşa koşa giderdim ne kadar sabırlısın dşyorlar ama gel gör ki ortadan çatlıcam merakımdan
eşimi zor ikna ettim sürekli gidelim gidelim. gittik bebeği cok kücük gördü ben daha büyük sanıyordum diyo. e dedim ben sana boşuna mı şimdi görünmez diyorumbizde merak ediyoruz ama mantık cercevesinde ilerliyoruz.
İyi yapmışsın ben de 6+1 de gittim herşeyi gördük geldik karından böylesi daha iyi, biraz bekleyip gitmek daha güzel oldu sizin için de öyle olur inş bi ferahlıyor insanBende perşembeye randevu alacağım
6+0 olacak inşallah karından hem kese hem kalp atışı görülür.Erken gitmek istemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?